Jump to content

Das Auto mit Luft aneb prostě touareg ...

Ol@f

Recommended Posts

V8 supercharged no cerpadlarku zatim nes*kam :lool: :lool: :lool:

:palec: :) Ale je to nádhera, měl jsem možnost si to zařídit na okruhu v Mostě a je to až nesmyslný. Nicméně přesto tahle motorizace tvoří asi 40% prodejů (tady v ČR). V LR to trochu nečekali a pokud objednáš teď, dřív jak na konci roku se nedočkáš. Dost lidí to odrazuje kvůli další změně DPH atd., ale to už je jiná story. S cenovkou dost na 4 mil. to už udělá svoje.

No jo, pamatuju si, když jsem do svojí Okty bral plnou Vervy za necelých 1.500 a teď je to 2.100. :blink:

jack: ani cerpadlare :lool: :lool:

SirMike: jj znam taky jsem to dva roky po sobe jezdil v Brne na okruhu a ten SC je silenost, letos jak jsem sedl do novyho Range tak jsem byl fakt prostorem zklamanej, vzdy se mi libilo jak je krasne krabicoidni a kdyz jeste tak u te nove generace snizili vahu tak jsem si rikal, ze by to stalo za hrich. Ale holt ne.

Tankovani bude peklo pri dnesnich cenach dam za nadrz 3800 :wallbash: :wallbash: ale zase dojezd bude jinde

Viděl jsem to při prezentaci na jejich Experience akci. Předváděli to tam na nové Discovery, kdy to souviselo s nějakým inteligentním chováním vzduchového podvozku vůči použití. Příklad - nastavíš, že budeš připojovat přívěs, couváš, pípáky a kamera registrují, že přívěs už je "na dosah", zadek auta se sníží na minimum + se aktivuje el. brzda, vystoupíš, napojíš přívěs, auto zaregistuje, že příves už je "na kouli", auto se samo zvedne (ty v něm nesedíš, seš venku).

Tohle snížení zadku funguje třeba i k funkci "picnic table", kdy si v kufru prostřeš a spodní víko používáš jako lavici k sezení. Haluz :)

Umí to taky to, že můžeš nastavit třeba to, že potřebuje nastoupit někdo se sníženou pohyblivostí nebo potřebuješ snažší přístup třeba k manipulaci s dítětem v autosedačce, auto se ti sníží k jedný straně (podobně jako nízkopodlažní autobusy MHD) nebo se sníží komplet.

Jestli to jde ovládat přes telefon nebo se to aktivuje nějak uvnitř vozu a potom jen stiskem nějakého tlačítka na dálkovým ovladači, to netuším. Nebo jestli to nějak nastavíš a dělá to pokaždý. Ale předpokládám, že to bude nějak inteligentně vyřešený.

ty wole to jsou vychytavky, turek nema snizeni pri pripojovani privesu ani picnic table, ale ma nejakej mod nakladani kdy se vypusti nejak vic. Podle toho co jsi psal jsem prave cekal ze to bude mit vzdalene ze to nemusis ovladat z auta. No uvidime.

pripravy v plnem proudu, vcera Jim dovezl zelenou kartu a k ni luxusni pojistku na auto, diky moc pane za perfektni pristup :palec: :palec:

Zda se ze i garaz bude s laskou vzpominat na koupi auta pac jsme ji museli trosku uklidt aby se tam obe auta v pohode vesli viz foto nize.

varovani: ti co znaji predchozi bezny stav garaze mohou zacit panikarit, ze maji halucinace a podobne, ale verte ze ne, zazkraky ihned nemozne na pockani v tomto pripade asi behem 4 hodin.

IMG_00000349.jpg

Az bude lunarka u noveho majitele zbavim se i tech veci co tam jsou a bude jeste lepsi.

gratulace pane :pivo:

škoda, že jsi se neozval na začátku při objednávce s některými těmi vychytávkami. Mohl jsem to zkusit protlačit "za importérovými zády" do výroby...

Jinak i Turka se vzduchem si můžeš vzadu čudlíkama v kufru přizvedávat/snižovat. Pokud máš kouli a elektrický zadní dveře, tak počítej s tím, že po připojení vozíku je neotevřeš ;) A po odpojení Ti nejdřív sami vyjedou až nahoru a následně zase dolu.

Tak gratuluju Ondro i tady, nějak jsem tohle téma "zasklil", protože jsem měl jiný starosti.

Auto je to moc pěkný a moc velký, takže k Tobě se hodí :palec:

Snad jsi tam do smlouvy dostal všechny ty svoje podmínky, o kterých jsme se kdysi bavili a jak psali kluci, ať se Ti vyhnou všechny starosti a jen spolu polykáte spousty kilometrů :pivo:

P.S. máš pronajatou garáž ještě vedle, že? :lool:

Edited by pentadius

Diky,

pronajata garaz vedle neni (pac tam je mala) a ani jina u baraku, fakt je tam uklizeno, kdo neveri at tam bezi, ale kazdopadne si tam pocka nez ja prijedu z prace otevrenou ji nenechavam.

Hlavni podminka jako je auto zdarma po celou dobu garancni prohlidky, reklamace zavady vozu nebo nedej boze opravy po nehode mam k dispozici takze fajne no ni ?

ja si osobne myslim ze z pohledu vyskakovani je jedno jestli kupujes superba nebo touarega, je to o tom prodejci a kontaktech co mas, urcite by to nebylo kdybych tam prisel z ulice, ale diky spravnemu predvoji to proste je.

19" na Arnieho ? cece vypadalo by to podle me dost divne velky kola a standardni vyska to uz jsme tu parkrat videli, myslel jsem ze nechces snizovat ale uzivat komfortu. Kazdopadne kdyby zustali doma tak klido, nas zakaznik ( platici

ja si osobne myslim ze z pohledu vyskakovani je jedno jestli kupujes superba nebo touarega, je to o tom prodejci a kontaktech co mas, urcite by to nebylo kdybych tam prisel z ulice, ale diky spravnemu predvoji to proste je.

;) :palec:

teď jsem koukal na opravu Transportera, rozvody a jiné drobnosti, Zlatý servis - 30% sleva na práci, 14 % sleva na materiál pro auto starší 4 let .....

jo teď má koncern službu, kdy se můžeš podívat na spodek auta při servisní návštěvě

První olej po 5Tkm další při 15Tkm a pak každých 15Tkm, a zase pěkně nízko syrovy ARAL.

Díky všem den D bohužel posunut protoze instalace folii se natahuje a auto není připraveno.

• Ol@f locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ahoj. šťastný to chlapec.   Vyměněno: - rozvody, upevňovací šroub kliky, těsnění, olejový filtr, motorový olej, vodící rolka, drážkový řemen, elektromagnet N205, držák pro uložení vačkových hřídelí (původní už neměl sítko a byl vydřený kolem ventilů), elektromagnetický ventil časování vačkové hřídele.   Chrastivý hlasitý zvuk v nízkých otáčkách (hlavně při přidávání plynu) při zahřátém motoru stále přetrvává. Mechanik zjistil vůli mezi vačkovou hřídelí sání a jejím "ozubeným kolem" (omluvte můj neodborný popis dílu).
    • Ahoj já měl podobný problém a u mě se to vyřešilo výměnou rozvodů + poškozených dílů.
  • Create New...