Přejít na obsah

Das Auto mit Luft aneb prostě touareg ...

Ol@f

Doporučené příspěvky

Ondro, ten kochaci styl jizdy je naprosto paradni a je potreba si ho uzivat ... s timhle autem je zabava jet na cepickare, porad mas nekoho na narazniku, kdo dorazi a pak staci trochu pridat a je vyreseno. Tohle auto budi respekt samo o sobe a nakonec se z tebe stane, misto digitalniho, kochaci ridic s heslem, "klidne jedte, za 5 km je rovinka nebo kopec a tam si vas dam vsechny jednim vrzem preci se nebudu drit s kazdym solo". Uzivej radosti, podle me je tohle jednoznacne nejlepsi kara koncernu ve vztahu techniky, ceny a provozu.

Velky kus pravdy...ale vsechny si neda :P :D

Odkaz ke komentáři

No ja jsem jednim slovem unesen, to je kára jako prase uchcavam z toho jak to automaticky naklání natáčí přepíná a kdo ví co ještě světla. Jsem strasne rad se ta cesta byla z poloviny po tmě naprostej orgasmus. K tomu adaptivní tempomat, pustena ventilace sedacek, otevřena panorama a podvozek na komfort. Tohle je fakt kus mrdozni techniky.

To věřím, já když jsem jel poprvé SII ve tmě, tak jsem taky skoro uchcával z těch světel, jak super to svítí, natáčí se to a tak. :D

Odkaz ke komentáři

tak přeci jen, no výzva D1 na vzduchu se nedá odmítnout :lol:

JJ této výzvě se nedalo odolat a bylo zajímavé, že nás před D1 varovalo i TMC, ale já jsem žádný špatný povrch na D1 nezaregistroval asi tam mají nějakou chybu :lol: Musím říct že to byla asi nejkomfortnější jízda jakou jsem na D1 zažil. Hold s Tuaregem na vzduchu není D1 problém B)

post-547-0-87649600-1375613614_thumb.jpg

post-547-0-83410500-1375613615_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jop SW adaptivniho temponatu uz nedela to co ty jsi popisoval ze delal kdyz jsi mel rok dva zpet pujcene to CC, je to fakt pohodovka. Snad poprve co si pamatuju jsem si D1 uzil. Zkusil jsem uz i jako provokaci (hlavne Vojtovy a Micimu) rezim zvyseny offroad kdyz jsme jeli po trosku nerovne eceste na koupak po SCPP a Prazskem srazu.

030820131191.jpg

Odkaz ke komentáři

Zajimave...do te SPZ to VW dava kdyz je couvaci kamera ze? Protoze otec od pritelkyne to ma na passatu novem taky a ma couvaci kameru a nektere nove passaty to nemaji. Takova moje dedukce nebo je to jinak?

Ja mam treba ledky i v osvetleni nastupniho prostoru ze zrcatka z vyroby uz

Odkaz ke komentáři

jop SW adaptivniho temponatu uz nedela to co ty jsi popisoval ze delal kdyz jsi mel rok dva zpet pujcene to CC, je to fakt pohodovka. Snad poprve co si pamatuju jsem si D1 uzil. Zkusil jsem uz i jako provokaci (hlavne Vojtovy a Micimu) rezim zvyseny offroad kdyz jsme jeli po trosku nerovne eceste na koupak po SCPP a Prazskem srazu.

Ondro, tak to jsem rád, že jsi spokojený (a nedostanu čočku a lepáka za výběr :D),

zdvižený podvozek? no ani ti nerozbije světla při polibku zepředu, jak tak koukám :lol:

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...