Konny Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Zkusit to můžeš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 tak jsem si trochu pohrál,svítí to asi hodně moc,je tam 6 diod na každé straně,tak asi uberu na tři.chtěl bych ještě nejak budíky podsvětlit jinou barvou červenou a modrou ale nevím jak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Paradicka:wub: Standach ako to ze mas budiky cervenym podsvietene? Aku mas octavku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Paradicka:wub: Standach ako to ze mas budiky cervenym podsvietene? Aku mas octavku? ahoj mám octavku 1.rv 97.myslím že jo tím že je to stará verze.před face.chtěl bych ty budíky a palubovku mít červenou a modrou.hledám jak to udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Ahoj.. Ja mam rv.98 tiez pred FL a mam zelenu. Oo pravde cervenu plubku aom ešte nevidel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 cervenu palubku mali prve dva roky vyroby :) 96 a 97 :) potom v 98 urobili mensi face palubky(vybavy SLX dostali palubku ako poFL OC1) a vsetky palubovky dostali zelene podsvietenie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 tomiq07: dakujem za informácie :-) . Som zas o nieco viac múdrejší............ Alebo o nieco menej sprostejší :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Do roku 2000 se dávalo podsvícení červené, ale u nejvyšší výbavy SLX bylo podsvícení zelené, u faceliftové octy se stalo zelené podsvícení standartní u všech výbav ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 tak potom som mal zle ulozeny rok v pamäti :) dakujem za opravu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 V pohodě, prostě než se začaly dělat facelifty, tak se dávala červená barva. V roce 96-97 se dávaly komplet červený budíky, tím myslím i displaye že svítili červeně, kdežto od roku 98 se začal používat lcd podsvícený display ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Trochu oživím tému...dnes som nahodil podsvietenie do mojej druhej octuli....Ako konny? Nepachal si nic na svojej "mašinke"? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 ma nekdo fotky jakto ma prilepene nebo zadelane zespoda a kde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 jednoduché...Led pásik som dal cez tu plastovú mriežku čo je nad pedálmi ..každé tretie oko som preplietol pásik....U spolujazca som to prichytil háčikmi s izolovaného oceľového drôtu...Prepichol som ten sivý mäký plast a na druhej strane zahol...foto pre ilustráciu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 aha ok, kdyby mel nekdo neco preciznejsiho za radu budu rad diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 aha ok, kdyby mel nekdo neco preciznejsiho za radu budu rad diky moc Použil bych oboustrannou lepící pásku,ale určitě bych nikde nic nepropichoval samozřejmě každého věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Plast, alebo pena, či čo to je, kde som led pásik dával je ohybný mäkký a nerovný..obojstranná páska po týždni sa začala odlepovať.. Spôsob akým som to opísal drží už nejaký rok (na predchádzajúcom aute)... Nič nevidno, nič sa nepoškodilo, pasik drží a všetko je ako má byť.... Mne sa to osvedčilo a som s výsledkom spokojný... (cena podsvietenia nôh do kopy 1.80 € )Ale ako píšeš..je to každého vec ako si spraví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Jirko dej tam kapku mamuta, drží mi to tak už 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 spis me zajima jak dlouhe a dalsi zaludnosti aby to jo vypadalo hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 já mám na každé straně 6ledek v pásku a svítí to dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matko291 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Ahojte. Mal som problém aj ja v mikro spínačoch to som poriešil, ale to spomalené zhasínanie stropného svetla by som aj ja chcel ako na to? Mne to tiež zhasne hneď po zatvorení dverí. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Aké máš stropné svetlo? Mne to robilo na octavke, ktorú som mal predtým, ale mal som uplne ine vnútorné svetlo ako v súčasnéj..tak ma napadlo, či to u tých svetiel nie je tak namontované od výroby, že zhasne hneď... ....Dnešná zábavka... Osvietenie kamarátovej mašiny :D (vľavo ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Kolika watovy pasky tam mas? Planuju tam dat 6w/m a taky premyslim jak to uchytit, proplest to asi nebudu moct, chci tam dat ip65 v silikonu. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Je to klasický led pás s ledkami 2835 smd so silikonovym krytím.....spotrebu neviem presne . Kde sa dalo som preplietol, kde nie prilepil, prípadne uchytil háčikmi s drôtu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Aha me to z fotky prislo jako obyc pasek bez kryti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Ano, v tej druhej octe (kamosovej) to tak je ..no ja uz mam komplet prehodene na vodotesne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.