Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Zdravím octávkáři,potřeboval bych poradit.

Cca týden po výměně čepů ramene,čepu řízení,obou silentbloku i gum stabilizátoru začlo hučet levé kolo pří zatáčení do prava,čím prudší zatočení tím větší hluk. Vibrace do volantu jemné. Dělá to pouze když zatáčím do prava od rychlosti cca 40km/h.

Auto je po geometrii,kola jsou vyvážená a pneumatiky to asi nedělají,zkusil jsem zimní 15" a teď i letní 16".

Neví prosím někdo čím by to mohlo být ? Uložení tlumičů ? Poloosa ? Ložisko kola ?

Moc děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

No sundej stredni panel kolem radicky a meli by tam bejt pouze nějaký šrouby na uchycení toho mechanizmu, je to jednoduchý systém a neměl by bejt složitě uchycen. Koukni na to a určitě na to brzo přijdeš. Popelnik určitě nerezej, novej stojí celkem dost. Když si nebudeš vědět rady, tak napiš a ja se na to dystak koulnu ;)

Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem 7jirka7
Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zdravím Vas kluci usati po dlouhé dobe z Beskyd. Potreboval bych poradit jsem zoufaly :D Vcera cestou domu cca po 2km jsem se rozjížděl,dal jsem jedničku a pak jsem chtel dat dvojku a pri značknuti spojky pedál zůstal na podlaze. Zastavil jsem a rukou jsem dal pedál nahoru,pedal zůstal navrchu a je totálně tvrdý a nejde dat dolu. Spojka ma najeto 8 tisic byla to sada od LUKu. Automechanik prvni myslel ze je to vadnym spolkovým válečném ale ten se ukázal jako ok, vsechno prošel a nic. Rozebral spojku a vse se zda vporadku. Prosim nevi nekdo co s tim?

Předem dekuji ta kazdou radu. !!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Stačí když půjdeš s VINkem do nějakých normálních autodílů. Jinak měl bys tam mít kotouč o průměru 280mm, pokud kecám, tak mě opravte.

Jasně že kecáš, protože 1.6/55,74,75kw mají kotouče o průměru 256mm ;)

Zavodnik: paní by si to měla umět vyhledat v počítači, přece se nemůže spoléhat na to, že zákazník bude vždy vědět přesně co potřebuje za díl...

Jinak jak už jsem napsal, průměr kotouče je 256mm ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...