Zavodnik Odesláno Únor 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Pani mi nabídla Zimermann značku,jsou ok ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Zimermann je good volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Jo, ale jup plné kotouče. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 Chlapi loni na jaře jsem menil vsechny cepy,lůžka,silentbloky a udel geometrii a ted po zime opet zaclo klepat prave kolo. Klepe pouze pri zataceni na nerovnostech. Volant je trochu na krivo. Cepy byly znacky meyle,je mozne ze vydržely tak malo ? Nebo je problem nekde jinde? Zvuk klepani je jako železo o železo. Diky za rady !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Březen 3, 2017 Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 Tyč řízení? Uložení stabíku? Jinak meyle žádná extra kvalita není no. Já kupuju jedině lemforder a spokojenost. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 3, 2017 Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 Budes muset prohlidnout celou napravu, protoze tam toho muze byt vic, co muze klepat. Jinak jak napsal Laetry, Meyle byla driv dobra znacka, ale dnes maji bidnou kvalitu. Jinak taky mam silentbloky a cepy lemforder a max. spokojenost, do budoucna budu teto znacce nadale vernej :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2017 Chlapi diky za rady ! Asi sjedu na STK,delaji tam za 100kc kontrolu predni nápravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2017 Sdílet Odesláno Březen 4, 2017 To je dobry reseni, oni ji pekne proklepou na tom hybacim zarizeni a urcite uvidi, kde to klepe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Chlapíci, dnes jsem byl na emisích a auto neprošlo kvuli závadě spínače volnobehu. Pan tvrdil ze by mela svítit kontrolka a ze nesviti pry jak kdyby to nekdo odpojil. Spínač volnobehu je skrtici klapka ? Nebo co mam delat ? Diky za rady !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Zavodnik napichni to a dej sem chybu nebo zaloz topic. Pokud je tam chyba tak vetsinou sviti check. Pokud ho nekdo neprelepil atd... dejou se ruzne silenosti Bez diag je to tezke radit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Z diagnostiky bosch chyba 0204 Spínač volnobehu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Soory bosch nemam pouzivam vcds a supervag. Takto ti snad pomuze nekdo jiny kdo zna bosch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Tyto kody pomůžou ? Je to z loňska,může to mít s tím něco společného ? nevím si s tím rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Zajed za nekym kdo ma disgnostiku a trochu vi co dela. Ano kdybys vedel presne chyby da se ti poradit. Je tu na foru x lidi co ma kabel tak by ti to nekdo napichnul trebas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Kdyz ty kody smazal naskocily znovu? Nebo zlousel to vubec smazat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 00516 cidlo f60 chce to napichnout na vag a mrknout na motorovku skupina na merene hodnoty muze byt vadna klapka. Takto od stolu ti nikdo moc neporadi, ale urcite vych zacal vycistenim a zakladnim nastavenim klapky 00519 cidlo g71 opet by melo byt u klapky nemas rozpojenou kabelaz nebo prekousany draty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Zkoušel, dnes jsem rozdelal skrici klapku a nebyla dovrena. Cela je zasrana černým bordelem. Tak jsem to vystrikal nějakým přípravkem na to. Nejlepsi by byla cela vytahnout s vycistit poradně,ale pak bych ji musel pres diagnostiku nastavit ze ? Po vymazání pak naskočí zpet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 14, 2017 Sdílet Odesláno Březen 14, 2017 Udelej kompletni vycisteni a zakladni nastaveni skrtici klapky Nekdy to jde i po odpojeni baterky 1.6 neni muj oblibeny motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Diky diky ! No muj taky ne,koupil jsem to pred par roky na ježdění di skoly. Chlapi,vymenim doma sam predni brzdové hadicky ? Popripade jsem se chtel pustit do vymenu předních tlumičů ale nemam stahovak pruzin, muzu si poradit nejak jinak ? Diky !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Co se tyce pruzin opatrno at nemas zuby pryc:) je lepsi si to od nekoho pujcit. Ja bych si to bez stahovalu nelajznul. Hadicky vymenis v klidu jen pak pocitej ze musis dobree odzvusnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Diky za rady !! Hadicky šly tak krasne az jsem tomu nevěřil :o ale jako vzdy se mi na této octavii vyskytne perlička... pri ovzdusneni posledního kola se zalomil sroub :DD no myslel jsem ze dostanu infarkt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Chlapi nevim si rady uz ... vyčistil jsem to atd. chybu smazal a po chvili naskočí zpet. Viz. foto .. pomoooc za 2 tydny konci technická :D chyba 00516 snímač volnobehu f60 Dal jsem si do google ten komponent a našlo mi to lambda sonda ? Muze to byt tim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Poradim ti dej to nekomu kdo tomu rozumi. Jinak vsechny chyby se daji odstranovat pomoci navodu zkus hled treba rosstech vis atd.... Dej si do google 00516 vag a uvidis Napr http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=32208&sid=ef974e866d377860933a6b081b41030d Takto od stolu ti nikdo moc vic neporadi muze byt vadna klapka, lanko nekde se pridirat, lambda atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Jasný dám to někomu kdo se v tom vyzná... jen to potřebuji ještě na chvíli pak si chci koupit jiné ... ještě jedna otázka,mám možnost si půjčit klapku z OCT 1 ale z 74kw,pasuje na 55kw ? dále když jsem ze srandy zkusil odpojit lambdu sondu tak nevyskočila žádná jiná chyba než ta stejná 516.... fora už jsem pročetl nikdo to nikdo nevyřešil nějak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 A kontroloval si lambdu pres vag? Myslim si vazne pokud nejsi zdatny diagnostice a problematice tak to dej zkusenym pro ktere je to otazka chvilky. Ohledne klapky ti neporadim ale bazos je plny dilu. Navic mas 55kw coz je totozne s felicii 1.6. Takze bych sel touto cestou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 Zdarec chlapi,uz si nevim rady. Vyhodili me z technické s tim,ze predni prave rameno ma na předním silentbloku vůli. Koupil jsem nove sroubu a vůle přetrvává. Zkusil jsem koupit dalsi rameno a ta vůle kdyz tam strcim ten sroub tak tam opet je. Nevíte co mam delat ? Dekuji za rady :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 14, 2017 Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 Menil jsi silentbloky nebo srouby ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 Ahoj,primo cele ramena. A koupil jsem i nenalisovany silentblok a lítá v tom jak novy sroub tak stary. Fakt si nevim uz rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 14, 2017 Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 To je divné. Malá vůle tam být musí ale ne zemědělská.... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.