skoda octavia ii rs Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Zdravím, mám problém u mojí Octavie II RS(2006) motor bwa. kdyz ji nechám den stát a na druhý den přijdu k autu a snažím se nastartovat tak musím dlouho nechat startér točit a jakmile nastartuje tak po cca 5 vteřináchcípne. takhle to je asi 3krát zasebou. tak sem to napíchnul ale nic to nenapsalo a baterka je půl rokui stará. Jediný co mě napadlo bylo že by to mohlo dělat palivový čerpadlo ale jsem lajk tak vůbec nevím, třeba s tím už má někdo zkušenosti. Dík moc za případné nápady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Tlak paliva neni tam palivo jaky mas tlak v potrubi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Tak to vůbec netuším. jak to zjistím? zase diagnostika? Tlak paliva neni tam palivo jaky mas tlak v potrubi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Jop musis na diag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Tak tlakem paliva to nebude dočetl sem se že tyhle motory nemají rády natural 95 ale 98 tak sem tam natankoval 98 a jede v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Delas si prdel ?! Vlastnis rs a nevis co se do toho leje ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinku Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 leje se do toho min. 95 !!! , to znamená 95 a více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 leje se 98 a alternativne 95;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Martinku precti si navod k vozu a nebo otevri vicko nadrze.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinku Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 tak jsem to vyfotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Minimálně 95 a navíc když to kupuje člověk s tím že mu prodejce řekl že tam leje 95 tak v tom budu pokračovat dokud to nezačne haprovat abych to začal řešit. A teď mě klidně ukamenujte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Co to je za rok? A je to původem z ČR? Zatím jsem u všech kolem mě co měli 2,0TFSi ať octa či golf viděl Nat. 98 a 95 byla psána v závorce jako nouzové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Je to 2006 a je původem z Dánska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinku Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Co říkáte na tenhle rok starý Bosch řemen ? Za studena vrže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Ze je spatny .... Minimálně 95 a navíc když to kupuje člověk s tím že mu prodejce řekl že tam leje 95 tak v tom budu pokračovat dokud to nezačne haprovat abych to začal řešit. A teď mě klidně ukamenujte.Tak bych zmenil prodejce evidetne o tomto motu ví houby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 byl to soukromník :). a auto už je moje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Zdravím prosím potřebuju radu kolem víčka oleje mě začal prosakovat olej. Nevíte někdo co s tím? Popřípadě jestli stačí vyměnit jen těsnění víčka. Nechci do toho hrabat dokud se nepoptám. Díky moc za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Zdravím chlapy, mám problém: zdechá mi auto když sundám nohu z plynu + mi sem tam netahá. Prosím vás nevíte čím to může bejt? Budu moc vděčný i za sebe menší rady. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Zdravím chlapy, mám problém: zdechá mi auto když sundám nohu z plynu + mi sem tam netahá. Prosím vás nevíte čím to může bejt? Budu moc vděčný i za sebe menší rady. Díky moc. Škube když za jízdy sundáš nohu z plynu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Ne neskube jen zdechne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritorezky Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Vy nekdo rozmer pistnych kroužku u tfsi? Jsou stejne tenke jak v tsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomik602 Odesláno Duben 30, 2016 Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 Zdravím, potřeboval bych poradit. Pod víčkem motoru se mi tvoří emulze. Nejdříve jsem si myslel, že je to způsobeno chladným počasím a absolvováním krátké trasy. Po výměně oleje a změně počasí, jsem si všiml, že emulze nemizí. Při přičichnutí k víčku, jsem ucítil benzín, který jde cítit při prvním nastartování v interiéru. Při absolvování delší trasy, se benzín odpařuje a teplotu dostanu na 90. Jinak jí mám na 40. Od výfuku mě jde bílí kouř a auto má po nastartování vyšší otáčky, které po rozjezdu ustanou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Ahoj, narazil sem na tento inzerát - nezná někdo případně majitele nebo něco o autě? http://www.sbazar.cz/1machy/detail/17094748-skoda-octavia-vrs-tfs-combi-82008 předpokládám že to bude ještě typ BWA?Cena na poměry za co se teď prodávají vcelku zajímavá, ještě sem tam ani nevolal, Teď se zaptám asi blbě,ale myslel sem že u RS je jen jedna výbava? - že tam nevidím park senzory vepředu ani vzadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Čau tak mu napiš nebo zavolej, ale podle mě už ii rs mají všechny senzory. Já sice combi nemám ale mám je tam a je to rok 2006 taky. Každopádně držím palce, protože ta cena je zvláštní. Ale nechci strašit. Hodně štěstí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Tak sem pánovi volal a prý za těch 8 let co auto má tak vubec žádné investice do motoru a ani do spojky, nevim přijde mi to divné že za 200 tis km nebyla žádná závada kor u RS, pry byla bouraná na zadek, a senzory tam nebyly,ale má nějaké k tomu, a vče udajně funguje jak má, jen mu teď střikaly do barvy kapotu, byla od kamínků. A dolívá tak 1-2 litry oleje na výměnu (20tis).. nevim ale s tím motorem se mi to prostě nějak nezdá a cena taková že za měsíc odjíždí do Anglie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Kolega před necelým rokem prodal obdobný vůz, ale v lepším stavu, menším nájezdem za něco přes 300t. Ani on neměl žádné problémy s autem, snad jenom nějaká vibrace, ale nový majitel to vyřešil, nějaká blbost, snad kotouč, nebo něco na náravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Tak auto je už prodané, nějak tomu nerozumim, nejdříve bylo v lakovně, a pán říkal že se mi hned ozve jak bude vše hotové a najednou sms že už je pryč, asi ho prodal někomu kdo neměl tolik otázek jako já:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skoda octavia ii rs Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 to je nějaký divný. Možná že dobře že ho prodal někomu jinýmu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Mám BWA a najeto asi 192 tis. km a na motoru je měněný jen EGR ventil (záležitost v řádech stokorun) a pak spotřební věci dle rozpisu (rozvodový řemen, svíčky), takže to tak divné není.Parkovací senzory nebyly v základní výbavě, i do RS byla možnost volby věcí za příplatek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Červen 14, 2016 Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 EGR ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.