Napalm Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Clinte s tím B sloupkem to mám taky, začne to přesně až se ohřeje interiér, zřejmě podobný problém.... zkus stáhnout přední nebo zadní okno, stačí tak o 5-10cm - přestane to? Nebo se ten zvuk aspoň změní ? U mě se to změní, samozřejmě musíš jet pomalu, aby ti nefučelo do ucha.... Mám podeřzení na špatně slícované dveře, nebo mechanismus okna... ale to se těžko za jízdy zjíštuje, zejména pokud řídíš.... Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Díky za postřeh, zkusím. Nějak to vypátráme a dáme si vědět :-) Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Ok, já to pozoruju už nějakou dobu, a rozebírat B sloupek se mě teď v zimě nechce, a podle mě to opravdu není v něm.... Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Já to dneska zase poslouchal a zdá se mi, že to jde z toho plastového bezmeku na B sloupku - to tlačítko štelování výšky pásu. Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 a čo toto chlapci? Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Libero: Díky za tip, ale tohle to na 99% nebude, jde to z prostoru horní poloviny B sloupku... Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Přesně tak, páčka zvedání sedačky mi nechrastí Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Tak to fakt bude v tom štelování výšky pasu na B sloupku. Už sem volal i do servisu a už to několikrát řešili. Ale asi nic nevyřešili... Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Tak jsem se objednal, aby na to mrkli, o problému cvakání štelování výšky pásu vědí, lidi si na to stěžují Jinak mi taky něco drnčí vpravo z palubky, od spolujezdce v určitých otáčkách a hlavně při studeném interiéru Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Clint, diky za info, a jak jsi na to přišel...? Respektive jak snadno poznat, že je to taky ten problém... s tím držákem pásu.... Je dobré, že o tom v servisu vědí, že se na mě vždy koukají jako kdybych přistál z Marsu, to neřeším... ale pokud o tom vědí, možná existuje i řešení... Jinak někde jsem četl, že to držení od spolujezdce je kontakt mezi dveřmy a boční stěnou palubní desky, pomůže doštelovat dveře... Odkaz ke komentáři
MirekX Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 mě to taky drnčí ze schránky u spolujezdce, zkoušel jsem za jízdy tlačit do dveřní výplně a nic, podle mě to jde z tý schránky. V servisu to bylo už 2x (naposled 30 tis údržba, měli to tam týden) a nic, drnčí to pořád. :( Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 A jak se dá poznat, že je to schránka? Když ji otevřeš, přestane to? Odkaz ke komentáři
MirekX Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Ano, když ji otevřu, přestane to, nebo když na ni zatlačím tak taky. Drnčí to podle otáček motoru, nejvíc kolem 1600 ot. Odkaz ke komentáři
MirekX Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Mě jen tak něco nerozhází, ze sharana a jeho obrovský palubky jdou zvuky po více jak 420 tis taky zajímavý, hlavně po hrbolech, ale tohle je strašný - krásná rovná silnice a při akceleraci je to koncert. Nejhorší je, že to dělá jen u studenýho interiéru. Jak se to prohřeje nebo v létě je klid, ale v zimě je to síla. Když sem to vyzvedával naposled ze servisu, tak měli smradi auto v teple a samo že to neudělalo, nebo když jedu kolem nich s ohřátým autem tak to taky neudělá. Asi se do toho kastlíku podívám.. Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Chlapci, mne drnci cely stredovy panel okolo rucnej brzdy az po ovladacie tlacidla klimatizacie, ked je studene auto a prejdem po hrboloch, tak je to hroza! Mam auto len mesiac, no neviem vydrzat do 1.servisnej prehliadky ked to budem reklamovat...To nemal nikto este podobny problem so stredovym panelom??? Som vynimka??? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 no tak me vrze sedacka :) kdyz se pohybuji v sedadle a nebo v zatacce slysim typicky zvuk starych pruzinovych posteli :) za chvili budu mit 30t tak to zkusim zminit. jinak mi prijde, ze se neco ozyva v horni casti palubky u spolujezdce, mozna je to jiz zminovany kastlik. ale zatim je to sporadicke Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 To loupání z palubky, když na ní svítí slunce, to mám podezření na ten tvrdej plastovej rámeček kolem budíků v kapličce, nemá s tím někdo zkušenosti? Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Když tu čtu o všech těch pazvucích, tak mám asi fakt štěstí, MR2015, najeto 32tis a zatím naštěstí nic.Často jezdím po silnicích horší kvality. Snad to tak i vydrží. H Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Chlapci, nevie niekto poradit ako odmontujem stredovy panel medzi sedadlami,aby som zistil co a preco drnci? Nechcem nieco odlomit... Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 tecki: Myslis stredovy tunel okolo rucnej brzdy a radiacej paky? Zatial som nepocul o pripade, ze by bol zdroj pazvukov tam. Vies blizsie popisat, kde to je asi resp vlozit fotku a oznacit priblizne miesto? Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 Ano, myslel som stredovy tunel. No dnes som sa pokusil nieco poriesit v znackovom servise, avsak zitil som, ze tadial cesta nevedie... Ked som videl, ako sa vykrucaju, ze co s tym budu robit, ze tam nema co drncat, a ako to zistia ked mi to robi len pri studenom aute a bla-bla-bla...to je asi normalne a tak... Tak som to vyriesil inac - proste som ho dnes sam zacal postupne rozoberat a zistil som, ze sa zvnutra tunelu ciastocne on opieralo plastove potrubie vzduchu, co vedie cez tunel dozadu a konci za laktovou opierkou. Naviac toto potrubie malo byt uchytene matickou o sroub co trcal z podlahy, ale maticka chybala. Tak som dal podlozku a doplnil maticku. Naviac som este vlozil medzi toto potrubie a samotny tunel cca 10cm pasik gumy, aby sa to neopieralo priamo o tunel ale o gumu, vsetko som riadne dotiahol a zrazu uz nic nedrnci :-) Aj som sa bol prave previezt po hrboloch, kde som vzdy najviac "trpel" s tych pazvukov, a bolo super ticho, nic nedrnci... Takze zatial fajn, snad to tak uz zostane navzdy ;-) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 Super, si šikula O autorizovaných servisoch by sa dali napísať nekonečné knihy. Minule ma dostalo, ako v jednom nemenovanom servise šiel elektrikár meniť displej rádia a chcel ho vyrýpnuť šrobovákom Stihol som ho zastaviť, poslal som ho pre vyberací prípravok a len čumel, ako jednoducho cvak-cvak to išlo... Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Zdravim vo spolok no tak po dlhsom case som zasiel nastivit servis aby konecne doriesili bohuzial nazbierane veci ohladne vrzgania- A stlpiku spolujazdca,B stlpiku vodica, odkladacej schranky, bocnice sedacky pod lavou nohou vodica, ramika okolo ovladania klimatizacie+ budiky nad volantom(tachometer-otackomer). Na moje mile a placuce srdce mi schranku spolujadzca namazali niejakym sajrajtom cervenim, A - B stlpik nastriekal niejaky sprej, bocnicu sedacky podlepili priesvitnou paskou plus izolacnou paskou po odskusani este vrzgalo tak este boky plastov oblepili izolacnou paskou, ramik pre ovladanie klimatizacie demontovany vsade kde sa dala nalepit izolacna paska tak ju tam nalepili dokial to neprestalo pocas jazdy vrzgat a vybratie budikov pre otackomer a rychlomer a zase vsade kde sa dalo pooblepovane izolacnou paskou. Odkaz ke komentáři
odulko Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Zdravim, na mojej O3,2lTDi,2013 mi pocas jazdy pri otackach medzi 1500-2000 vychadza zo stredu palubovky pod prednym oknom alebo ako keby spod autoradia Bolero drncavy zvuk.Riesili aj v autoservise ale neporiesili. Poradte co s tym.Ď.odulko Odkaz ke komentáři
marian_k Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 odulko dnes som zistil to iste... ak prides na chybu, prosim podel sa s nami o vyriešenie... :) Odkaz ke komentáři
sonick Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Ano, myslel som stredovy tunel. No dnes som sa pokusil nieco poriesit v znackovom servise, avsak zitil som, ze tadial cesta nevedie... Ked som videl, ako sa vykrucaju, ze co s tym budu robit, ze tam nema co drncat, a ako to zistia ked mi to robi len pri studenom aute a bla-bla-bla...to je asi normalne a tak... Tak som to vyriesil inac - proste som ho dnes sam zacal postupne rozoberat a zistil som, ze sa zvnutra tunelu ciastocne on opieralo plastove potrubie vzduchu, co vedie cez tunel dozadu a konci za laktovou opierkou. Naviac toto potrubie malo byt uchytene matickou o sroub co trcal z podlahy, ale maticka chybala. Tak som dal podlozku a doplnil maticku. Naviac som este vlozil medzi toto potrubie a samotny tunel cca 10cm pasik gumy, aby sa to neopieralo priamo o tunel ale o gumu, vsetko som riadne dotiahol a zrazu uz nic nedrnci :-) Aj som sa bol prave previezt po hrboloch, kde som vzdy najviac "trpel" s tych pazvukov, a bolo super ticho, nic nedrnci... Takze zatial fajn, snad to tak uz zostane navzdy ;-) aj mne tam nieco drnci, staci ze poklopem na ten tunel z boku ako mam koleno pravej nohy. ako si ho rozobral? Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 aj mne tam nieco drnci, staci ze poklopem na ten tunel z boku ako mam koleno pravej nohy. ako si ho rozobral? Presne ako pises, ukazoval som to v servise prave tym, ze som jemne poklopal po boku stredového panela a drncalo...Nestacil im tento "dokaz", proste znackovi smradi...Ze vraj "a co s tym urobime, ked to rozoberieme a nic nezistime?" ... "kto to potom zaplati ako zbytocnu pracu?"... Takze preto som usudil, ze to musim sam... Nedaval som dole uplne cely stredovy panel, len zpredu od pristrojovky som ho uvolnil a tak som tam vlozil tu gumu a maticku...Mozno ti bude stacit rozobrat tie plasty okolo riadiacej paky, odtial sa dostanes rukou aj pod stredovy panel...Alebo zboku odspodu je plastovy kryt toho tunelu, tiez odtial po odskrutkovani bocnych skrutiek sa da dostat rukou pod tunel. Uz detaily si nepamatam, proste som postupne rozoberal co sa dalo a kde som videl skrutky :-) Chce to trpezlivost a dostatok casu na hranie sa s tym... Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Pánové odstranii jste to vrzání z B soupku ? Už mě to začíná srát :( . díky Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 No v skodovke dva krat reklamovane a nic neporiesene :( a ani to riesit uz nebudu. Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 škodovka neřeší snad vůbec nic :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky