kuris Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Ahojte, nepátral niekto z Vás po tom či sa daju dodatočne namontovať originál predné parkovacie senzory s tým, aby mi to ukazovalo vzdialenosti aj na displeji rádia? Zadné senzory tam mám od výroby a radio mám BOLERO. Predajca mi tvrdil, že sa to nedá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Dle mne by to mělo jít, ale připrav se na variantu koupení i předního spoileru se senzorama. Prodejce toho nakecá.. ti jsou snad poslední komu bych věřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Zdravím všechny :-)) Dodělat to samozřejmě jde..... je to o dílech, práce a diagnoze kodování.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 podle mně to půjde bez problémů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 O kódování to moc není, ale je třeba se nebát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuris Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Aktuálna informácia je, že existuje originálna predná sada senzorov (cca 220EUR), ale na radiu mi to zobrazovať určite nebude. Vraj by trebalo kúpiť novú riadiacu jednotku za 2000EUR, čo sa mi zdá samozrejme blbosť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 2000€ určitě nee :) určitě ti to řekli v autorizáku že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuris Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 2000€ určitě nee :) určitě ti to řekli v autorizáku že? jj jasne v Škoda servise:-) zatiaľ som nenašiel nikoho, čo by sa na to dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 pokud už je v autě zadek, dodělat předek nebude tak těžké, jednotka, kabeláž, tlačítková lišta, čidla atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 2000€ za řídící jednotku? To jsou blázni :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ján Jánošík Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 nazdar viemi niekdo poradit cisa daju kupit parkovacie senzory striebornej farby ktore bysa co najviac podobali na originalne z vyroby ! kedze mam zadny naraznik RS nieje tam tmava lista v ktorej byto tak moc nekricalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Parkovacie senzory sa daju nalakovat do akejkolvek farby. BTW: mam tiez zaujem o dodatocnu montaz neoriginalnych parkovacich senzorov.. ale - nebude potom niekde zapisane chybove hlasenie?? (Na minulom aute som si senzory montoval sam - ide to lahko, len na OIII sa bojim, aby to nevyhadzovalo nejaku chybu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Beru to tak, že jsme amatéři a neumíme řádně kódovat a dostávat se do programu. V létě jsem chtěl se známým, který mi vždy montoval origo senzory namontovat tyto do O3 ve střední výbavě. A nepovedlo se. Postupně jsme tam dodávali další a další komponenty (brakovali jsme moje auto v eleganci, kde mám senzory z výroby) a stejně se nepovedlo. Nakonec jsme koupili za 1000,- nějaké univerzály, napojili to na zpátečku a funguje to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 No vidíš a u mě by to bylo za 15 minut nakódováno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Ak sa použije jednotka z iného auta, nemal by byť problém. Stačí len správne zapojiť a dokódovať a všetko funguje, ako má. Trochu iná procedúra je s novými, ešte nepoužitými jednotkami. Tieto treba najprv "naplniť", pretože sú "prázdne". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 To taky není problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Nakonec jsme koupili za 1000,- nějaké univerzály, napojili to na zpátečku a funguje to. fajn a co chybova hlaska? Bola nejaka?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 a co by jako neorigo senzory měli hlásit za chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 neviem - nieco ako ked hlasi chybu vypalena ziarovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 jo to by ale musel být napojený do sestavy auta a komunikovat s ním, což neorigo určitě nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Berem ta za slovo, idem teda kupit moje osvedcene cinske senzory za 16€ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Kdyby někdo potřeboval nastavit jednotku(PDC 4k, 8k nebo PLA)....stačí mi ji poslat. Pak ji jen dá do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Chcel by som sa opytat . Mam Octaviu 2 combi fl 4x4 r.v.2013 mam ta original PDC vzadu. Na domontaz predku potrebujem novy predny naraznik (neda sa pouzit ten co mam?), parkovacie snimace , original kabelaz a ... este nieco? Asi nakodovat Dakujem Lotus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Kludne pouzijes aj svoj predny naraznik. Diery sa dajubdorobit :) este budes potrebovat aj inu jednotku PDC a zvysok si napisal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Kludne pouzijes aj svoj predny naraznik. Diery sa dajubdorobit :) este budes potrebovat aj inu jednotku PDC a zvysok si napisal :) Prosim ta , aku jednotku presne potrebujem? Ak sa spravia diery na snimace do naraznika , treba ho potom opat nastriekat? Este myslim potrebujem aj spinac na palubovke.Nevie mi to niekto urobit? Najlepsie BA a okolie. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 13, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2017 Ahoj, trochu oživím téma. Kolega si koupil octavii III s rádiem swing a chtěl by dodělat originál parkováky tak, aby se zobrazovaly na rádiu, je to možné? Popřípadě je někdo v okolí Ostravy, kdo by mu to udělal?? Nevíte, zda ještě dělá tyto věci Cosby? Díky moc za informaci M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 13, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2017 symphony v O3? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 13, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2017 opraveno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rady4 Odesláno Září 11, 2017 Sdílet Odesláno Září 11, 2017 Predni senzory jsem si nechal namontovat u Vasi z Prostejova. Vse funguje tak jak ma a cena 7t. (doplneni orig. prednich senzoru, vymena jednotky pro senzory zadni za predni/zadni, doplneni tlacitka, nakodovani). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesterhead Odesláno Srpen 10, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2018 Zdravím, prosím někdo v okolí Uh.Hradiště nebo Zlína kdo umí dodělat na Octavii III dodatečne přední parkovací asistent vc orig. tlacitka pred radickou, laku, a tak aby se spolu se zadními senzory zobrazoval na navi Columbus. Jinak zadni senzory jsou origo z výroby. Dekuji J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.