Přejít na obsah

Bajlova modrá číča

Doporučené příspěvky

Si to rubal s fénem ? :DD to mě nenapadlo díky ! :D

no, horkovzdušnou pistoli bohužel nevlastním.. :-D ... nicméně fén bohatě stačí .. nebo aspoň mě to přišlo dostatečný.. :) ale pokud se do toho chceš pouštět tak si připrav pěknou dávku trpělivosti.. aji dvě.. :-D

Odkaz ke komentáři

:D Chtěl jsem to nastříkat,ale změnil si mi názor ! Hodím to taky do karbonu :D v zimě jak nebude venku co robit :D

Jinak Bajlo,chtěl jsem se zeptat. Když ti teď někdo nabourá předek a rozbijou se tvé krásné světla,tak ti pojišťovna zaplatí tady ty krásné nebo ty "obyčejné" ? By mě právě zajímalo jak to je,protože tady ty devil eyes jsou celkem drahé.

Odkaz ke komentáři

Tyyy, tak to nevím, já ještě *klep klep* neboural. Ale myslím si, že záleží na tom co budeš opravovat. Čili se prostě vyčíslí nějaká částka, kterou jsi vrazil do oprav a tu ti proplatí. Taky záleží co máš za pojistku že. :-D Ale nevím, takhle předpokládám že by to mohlo probíhat. Určitě jsou tu na foru lidi, kteří ti řeknu jak to doopravdy je. :)

Odkaz ke komentáři

Jasný :) i tak díky Bajlo :) no tak ti přeji aby si ještě hooodně dlouho nejlépe nikdy to "klep klep " neudělal ! :D

Díky! nápodobně, Závodníku :)

Díky MiRkU :) jen by mě to zajímalo jak to je z těma pojišťovny vs. úprávy.

hehe, on není Mirek :-D ale taky mě to zmátlo :-D

Odkaz ke komentáři

Jasně, však uvidíš jak ti to bude pasovat, ale četl jsem, že jsi psal už i do téma Sraz v Prostějově a tak by bylo super kdyby ti to vyšlo :palec:

Co se týká kapoty, tak to vypadá hodně dobře :palec: , sice mám radší lak, ale toto je jednodušší a levnější řešení než lakovat celou kapotu ;) , jsem zvědavej jak to bude vypadat na živo ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...