Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Díky moc za ochotu kluci! :pivo:

Rozdíl je to velký - oba máte stejně naložený kufr? Pokud má Ľubo např. rezervu s mezipodlahou a Míša ani jedno, zase by to dost zkreslovalo.

Jen nevím, kde hledat příčinu. Pružiny jsou evidentně stejné a DSG by zatížení zádě ovlivňovat nemělo..

Tak teď nevím, zda si vůbec nějak pružinami pro DSG pomohu. Ale když jsou určeny i dieselům, tak to možná Eibach rozlišuje, co já vím..

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Kdyby to Eibach nabízel stejně pro benzíny a benzíny s DSG, není co řešit. Ale když to tak dělí a i ten jejich zástupce mi psal, že ta DSG varianta může splnit má očekávání, asi to risknu.

Jen mi pořád není jasný ten zadek - benzin i DSG by mělo mít na zadní nápravě stejná zatížení. Tak jen nevím, zda si mi kufr nesedne více, než předek. Asi koupím, nahodím a pak vyhodím.. Eh, tedy uvidím a případně prodám :D

Ale je zde další problém, který mě napadá - chci si koupit plechový kryt pod motor, abych s tím sníženým podvozkem neprorazil vanu. To je +15kg a jsem zase o krok blíže váze DSG :wallbash:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Prý ne, prodejce psal toto:

"Dobrý den,

ten Pro-Kit bude dobrý a nemusíte se bát, že by to spadlo tolik na zem. Navíc to jsou dle nás nej pružiny na trhu, která i při snížení a zlepšení jízdních vlastností, zachovávají jízdní komfort."

Navíc mám 16", takže toho se nebojím - spíše jen toho snížení, aby to bylo hezké, pořád použitelně praktické a aby to ve firmě na pohled nebilo do očí..

Odkaz ke komentáři

Jestli chceš, můžu ti změřit 2.0TDI na 18" s DSG na originálním, z výroby montovaném sportovním podvozku, tedy totožný tlumiči i pružinami s RS v případě mého auta. Nevím teda, jestli ti to k něčemu bude, možná k nějakým těm tvým výpočtům. :) Docela by mě zajímal rozdíl mezi lumiho 1.6TDI a tím mým :)

Odkaz ke komentáři

Jasné :) Ale schválně si to pro sebe změřím, docela mě to porovnání s klukama zajímá. Neříkám, že nějaký decentní snížení není pěkný... Ale já osobně, když jsem nedávno měnil tlumiče a celý podvozek jsem "rekonstruoval" (mimochodem vydržel přes 200tkm na 17" resp. 18"), dal jsem zase vše originál jak to vyjelo z fabriky. Za ty peníze jsem mohl sice dát nějaký stavítko nebo bůh ví co, ale tak nějak automaticky jsem šel cestou původního vzhledu a originálních dílů.

Odkaz ke komentáři

Je pravda, že na tvých 16" a pneu by to asi dobře nevypadalo. Případně nezkoušel jsem nějakou přibližnou montáž v tomto snížení?

Nad čím jsem uvažoval já, byla verze nechat vše v originálním stavu, ale zvolit kratší pružiny. Odradila mě ale ta představa "stážených" tlumičů pružinou. Z logiky věci pak nemůžou fungovat tak dobře jak v originálním stavu. Navíc při ceně pružin, které by přicházely případně v úvahu jsem se na to vykašlal. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...