raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Safra, taky si to zmerim, trosku bych to nize urcite snesl... :) A diky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) Díky moc za ochotu kluci! Rozdíl je to velký - oba máte stejně naložený kufr? Pokud má Ľubo např. rezervu s mezipodlahou a Míša ani jedno, zase by to dost zkreslovalo. Jen nevím, kde hledat příčinu. Pružiny jsou evidentně stejné a DSG by zatížení zádě ovlivňovat nemělo.. Tak teď nevím, zda si vůbec nějak pružinami pro DSG pomohu. Ale když jsou určeny i dieselům, tak to možná Eibach rozlišuje, co já vím.. Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Obaja mame myslim rovnako zatazeny kufor t.j. rezerva R15 a nic viac :) Inak Ľubo oslovenie z duse neznasam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Tak sorry, no :( :D Tak tedy nevím, zda to riskovat.. Asi mi to nedá, ale doufal jsem v jednoznačný závěr :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) Uz som z toho kusok mimo aj ja rovnake pruziny, vahy na zadok rovnake a pritom obaja dost rozdielne vysky Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) Kdyby to Eibach nabízel stejně pro benzíny a benzíny s DSG, není co řešit. Ale když to tak dělí a i ten jejich zástupce mi psal, že ta DSG varianta může splnit má očekávání, asi to risknu. Jen mi pořád není jasný ten zadek - benzin i DSG by mělo mít na zadní nápravě stejná zatížení. Tak jen nevím, zda si mi kufr nesedne více, než předek. Asi koupím, nahodím a pak vyhodím.. Eh, tedy uvidím a případně prodám :D Ale je zde další problém, který mě napadá - chci si koupit plechový kryt pod motor, abych s tím sníženým podvozkem neprorazil vanu. To je +15kg a jsem zase o krok blíže váze DSG Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Akurat mysli na to ze eibachy su sakra tvrde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Prý ne, prodejce psal toto: "Dobrý den, ten Pro-Kit bude dobrý a nemusíte se bát, že by to spadlo tolik na zem. Navíc to jsou dle nás nej pružiny na trhu, která i při snížení a zlepšení jízdních vlastností, zachovávají jízdní komfort." Navíc mám 16", takže toho se nebojím - spíše jen toho snížení, aby to bylo hezké, pořád použitelně praktické a aby to ve firmě na pohled nebilo do očí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) Oukej :) ja som sa viezol v RS TSI na neptunoch a seriovom podvozku a takisto na okte na eibachoch -35mm a 18tkach a rozdiel v tvrdosti bol sakra velky Inak ma napada co by spravili moje pruziny na misovom aute... Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Zkuste to, mě to zajímá :D 18" a k tomu sportovní pružiny -35mm, to fakt musí být peklo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Jo keby to bola vymena na par minut ze :D Tak zas peklo to nebolo,ale rozdiel bol velky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Jestli chceš, můžu ti změřit 2.0TDI na 18" s DSG na originálním, z výroby montovaném sportovním podvozku, tedy totožný tlumiči i pružinami s RS v případě mého auta. Nevím teda, jestli ti to k něčemu bude, možná k nějakým těm tvým výpočtům. :) Docela by mě zajímal rozdíl mezi lumiho 1.6TDI a tím mým :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 SirMike: děkuji za ochotu, no to bych asi nevyužil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Jasné :) Ale schválně si to pro sebe změřím, docela mě to porovnání s klukama zajímá. Neříkám, že nějaký decentní snížení není pěkný... Ale já osobně, když jsem nedávno měnil tlumiče a celý podvozek jsem "rekonstruoval" (mimochodem vydržel přes 200tkm na 17" resp. 18"), dal jsem zase vše originál jak to vyjelo z fabriky. Za ty peníze jsem mohl sice dát nějaký stavítko nebo bůh ví co, ale tak nějak automaticky jsem šel cestou původního vzhledu a originálních dílů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Však sériový sport podvozek je hezký :) Kdyby byl sehnatelný, šel bych do něj i já. Spekuluji vlastně jen proto, že se mi -30mm už nelíbí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Je pravda, že na tvých 16" a pneu by to asi dobře nevypadalo. Případně nezkoušel jsem nějakou přibližnou montáž v tomto snížení? Nad čím jsem uvažoval já, byla verze nechat vše v originálním stavu, ale zvolit kratší pružiny. Odradila mě ale ta představa "stážených" tlumičů pružinou. Z logiky věci pak nemůžou fungovat tak dobře jak v originálním stavu. Navíc při ceně pružin, které by přicházely případně v úvahu jsem se na to vykašlal. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 No, jak píšeš - já jsem to zkoušel a -30mm je moc. Pro mě je ideál tak mezi -10 až -20mm, proto tady vymýšlím ty čáry s DSG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Sorry za OT ale SirMike zaujimalo by ma aku mas ty vysku na sport.podvozku a 18 :) kludne mi ju pisni do vlakna dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 já chci taky měřit, co mám změřit pro porovnání? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Meria sa to od stredu kola po lem blatnika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Pokud chceš měřit, tak vyndej mezipodlahu a změř mi zadek od středu kola po oblouk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) mezipodlahu nemám ani ten poklop do kufru, zabírá to místo. Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Aha, tak tím lépe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Eibach pružiny jsem měl na své RS na RS tlumičích a přišlo mi to komfortnější než série (kola 18 Tomason). Nyní mám štelovák od H&R a nemůžu si taky stěžovat. Btw mezi lemem a středem kola mám necelých 32cm:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 po jakej oblouk? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 @Maro: no blatník :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Jako střed kola po blatníky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 tohle, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.