Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Ahoj, řešil si nějak tu RS barvu na třměny? Zvolil si nakonec nějakou? Já co jsem tak zhruba vyčetl na fóru, tak by mohl být dobrý Alkyton v odstínu 6005. Bereš barvu ve spreji? Já se chystám třmeny taky natírat, tak hledám inspiraci :)

Jinak zatmavení zadních světel je super. Sám jsem to chtěl (lehce zatmavit jen bílou plochu), ale u manželky to neprošlo :D - kvůli legálnosti

Odkaz ke komentáři

Hydraulik: ano :) Já lakoval spodní+boční strany, horní ne, tu jsem jen přebrousil pro lepší rozptyl světla.

Nesvítí tak jako originál, ale za tmy svítí skoro stejně intenzivně jako zbytek, za dne čitelnosti napomáhá výrazná barva.

Radim: Zatím jsem to neřešil. Jednak toho chci kupovat více naráz a tak na to mám finance vyhrazené až na duben a jednak si stále nejsem jist, zda řešit loga a koupit zelenou, nebo koupit červenou. Až nahodím kola, nějakým barevným papírkem je podložím a dle toho uvidím :)

Každopádně sprej ne, klasicky si je budu natírat ;)

Odkaz ke komentáři

Na 5. dveřích dole a bočních dveřích dole by se nejednalo o lištu, ale o polep ve stylu styling polepů nových Škodovek - o jejich budoucnosti zatím nemám rozhodnuto, zatím tam pravděpodobně půjdou, ale to uvidím až na konci po aplikování ostatních doplňků. ;)

Černou střechu bych dal hned, kdyby nebylo auto služební. Toto jsou pořád decentní korekce. Černou střechu si ale nemohu dovolit..

Uvidím ale, kolik z toho zrealizuji. Možná vše, ale je zde ve hře jiná záležitost a to koupě rodinného domu - a pokud by se taková koupě realizovala, úpravy na autě končí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...