krupso Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 niektore tie ceny co tu pisete sa mi zda dost vela :O tolko ja neplatim ani zdaleka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 ale vy na SK máte spíš dražší pojistky než u nás v CZ ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Jsem zvědavej kluci, když teďkom máte ručení a pojistky na dědu a tatu, protože ty "levný diesely" by byly drahý, což je opravdu směšná částka, oproti třeba Rakousku, kde běžná cena na 2.0TDI bez bonusů je 2tis euro za rok, kamarád má 1,9TDI ale do 66kw a max bonus a platí 520 euro což je nějakých 14tis za rok a je spokojenej jako želva, že to má extra levný. Tak by mě potom zajímalo, jestli budete jezdit do smrti nebo jak, nebo po 30cítce až budete mít rodinu a "míň" peněz než teďkom, tak si koupíte HTP nebo 1,2 tsi a budete vyjíždět bonusy?? Taky jsem to zkoušel když jsem začínal jezdit, je to na vás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 jak to funguje s pojištěním celniho skla? mam ho cele obite od kaminku a kdyz bych si připlatil za sklo muzu ho pak nechat vymenit ? pojistku mam u CPP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Mám u Kooperativy připojištěné přední okno (asi za 500 kč ročně ) a výměnu okna při poškození do 5 000 kč platí pojištovna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 no jo spis me zajima kdyz si pripojistim okno tak jestli ho muzu nechat třeba po mesici vymenit nebo tam je nejake ale? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Můžeš, ale pojišťovna bude chtít vidět ( foto ) nepoškozeného skla před uzavřením pojištění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 U čpp nutná fotodokumentace a povinnost využít smluvního partnera+karanténa Z pojistného plnění u pojistných událostí vzniklých v prvních šesti měsících trvání pojištění skel se ode - čítá spoluúčast ve výši 30 %. U pojistných událostí vzniklých později se spoluúčast neodečítá. http://www.cpp.cz/User_data/Media/Original/CPP/201406/pp-acp-iii-final-03_2014.pdf str 25 Jsem zvědavej kluci, když teďkom máte ručení a pojistky na dědu a tatu, protože ty "levný diesely" by byly drahý, což je opravdu směšná částka, oproti třeba Rakousku, kde běžná cena na 2.0TDI bez bonusů je 2tis euro za rok, kamarád má 1,9TDI ale do 66kw a max bonus a platí 520 euro což je nějakých 14tis za rok a je spokojenej jako želva, že to má extra levný. Tak by mě potom zajímalo, jestli budete jezdit do smrti nebo jak, nebo po 30cítce až budete mít rodinu a "míň" peněz než teďkom, tak si koupíte HTP nebo 1,2 tsi a budete vyjíždět bonusy?? Taky jsem to zkoušel když jsem začínal jezdit, je to na vás. víš jak to zpívá Janek Ledecký? Každej na to musí přijít sám, jen sám, jen sám :D dá se kouzlit i pro mladý, ale je to složitější a časově než schválí VIPky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Jake mate zkusenosti s AXA pojistovnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 (upraveno) Zatím žádné, ale od ledna mám pojištění u nich. Upraveno Prosinec 2, 2015 uživatelem KaJe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Ja uz jsem u nich od roku 2012 ale mam jen povinne ruceni. Jimi: slo by u nich neco vymyslet s havarijkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 axa zatím jsem neslyšel žádnou hruzou, trochu pešek že si trvají u poj události na písemným stykem(poškozený klient 10/2014), ale třeba už to vylepšili, za mě jako sjednatele je trochu divoký jejich ceny rok +1, kdy celkem navyšují zbytečně, ale my díky Jáchymovi to u svých odchytáváme Vinkles určo jde ideal napiš mi na mail(ten vyřeším dycky) ;) plajner(zavinač)japl.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gabo6 Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 ja mam tiez moju poistku v allianz.. zatial som spokojny sice platim viac ale nemusim sa aspon nicoho bat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Ahoj, já jsem si koupil OC II a taky se o ní bojím. Nechal jsem si udělat povinný ručení včetně havarijního pojištění u Kooperativi. Je tam krádež, vandalismus, všechny okna (bez spoluúčasti), zvěř a tak dále. Za to všechno platím 8900kč ročně. Plus byla mi udělaná prohlídka pánem, sepsal výbavu, barvu a tak dále, právě kvůli té krádeži. Od Cebie mi přišli šablonky s mým vin kódem a leptací kysela. Šablonky se přilepí na všechna skla, vyleptají se kyselinou a ten vin se vyleptá do skla. (vypadá to jako mléčné) No a kdo by mi jí chtěl ukrást musí buď vyměnit všechny skla nebo vybrousit ten vin a to by bylo podezřelý, že. Takže tak :) jsem spokojenej. Mějte se Míra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 ...na 4 roky mam GAP-ko pri novom voze, takze by mi vratili pri kradezi vsetky prachy a zeder to isti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Nevíte někdo, do kolika let je ta "riziková" kategorie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 u každé poji trochu jinak, nej pruser je cca 23-25 ;) když tak napis sz, kuknem pod pult a něco vymyslíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Napíšu za rok ve 26 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 (upraveno) Mně právě 26 bylo a čekal jsem, že mi pojistka klesne, ale mám to pořád kolem 7000Kč. Mám to u Allianz 150 mil, odcizení, živel, zvíře, okna, přímá likvidace a připojištění řidiče 2x. Je to se slevou od pojišťováka + načtené bonusy z rodiny. Ale zajímavé je, že když si udělám kalkulaci na stránkách Allianz, vyjde mi dost podobně (já teda mám ještě starou pojistku, která mimojiné obsahovala přímou likvidaci, teď se připlácí) Upraveno Červenec 30, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sandman.21 Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Mam kratce O2 r.v.07 POV+pripojisteni odcizeni (150 tis) u ČPP a platim cca 3850kc/rok. Je tam nejaky bonus+co mi tam mohl dat znamy.Jinak zaklad pov 2600+1250kc pripojisteni v pripade kradeze.To jde ne?Jo je mi 34let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Mně právě 26 bylo a čekal jsem, že mi pojistka klesne, ale mám to pořád kolem 7000Kč. Mám to u Allianz 150 mil, odcizení, živel, zvíře, okna, přímá likvidace a připojištění řidiče 2x. Je to se slevou od pojišťováka + načtené bonusy z rodiny. Ale zajímavé je, že když si udělám kalkulaci na stránkách Allianz, vyjde mi dost podobně (já teda mám ještě starou pojistku, která mimojiné obsahovala přímou likvidaci, teď se připlácí) Tak to většinou vychází - za online sjedání je automaticky sleva; agent zas může dát slevu jinde. Moje zkušenost je, že to vyjde plus mínus stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 15, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2017 Záleží asi taky na akcích co mají. Minulý rok jsem pojištoval Land Rovera Discovery 3 2,7 TDV6, dělal jsem povinné ručení plus skla a vyšlo mě to na 7000 Kč. A před LR jsem měl Passata B6 125KW a u toho jsem platil za povinné, skla, střet se zvěří 5800 Kč. Je mi 22 a od září minulého roku se prý něco změnilo a teď jsem si volal ohledně pojištění O3 RS a řekli mi 22000 :D Tak jsem se jim vysmál že je to nějak hodně a paní na mě že je to velký obsah. Tak jsem jí vysvětlil že jsem si před rokem pojištoval větší obsah (LR viz začátek příspěvku) a ona hned řekla že tedy 15000 Kč. Tak jsem zavolal do kooperativy a povinné ručení se skly, krádeží, střet se zvěří a kuny za 7900 Kč. Takže si to asi chce jen obvolat pojištovny a říct jim že si člověk volá aby měl lepší nabídku a oni se pak snaží tam různe bonusy co můžou nasázet. V té kooperativě vim že mě tam paní dala 20% bonus což je maximum co mohla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.