RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 ahoj všem, předevčírej jsme koupili pěknou OI a bojíme se odcizení. Když to tu čtu a vidím rady, že raději pojistit než cpát peníze do zabezpečení tak mě napadlo založiit téma jaká pojistka vypadá nejlépe? Nechci havarijní, jen proti krádeži. Wustenrot má pojioštění proti krádeži pro auta do 100 000kč za 700kč na rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 v rámci povka ti to nabídne ještě all, uniqa s oběma máme zkušenosti s normální likivadaci a dobré, z toho pojištění(tuk,tuk zatím nevím že by někomu plnili, nikomu auto neukradli) All to má ted v akci na první rok zdarma-pošli když tak data spočítám ti jen verze s odcizením ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 No rozhodně je to dobré udělat, já to mám ted i na fabce , rozhodně se nevyplatí na tom šetřit, samozřejmě je dobré neplatit miliony, jinak co se týče odcizení, tak kamarádovi šlohli OI TDI a CSOB, normálně plnilo, jen s nějakým drobným poklesem ceny. Ukradli během 4 měsíců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 A jakou měl pojistku? Havarijní? Nebo jen krádež? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 tak havárku, to je jasný, krádež je součástí havárky, pokud to není jen solo služba k ručení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 No to jsem chtěl vědět. Já plánuju jen připojištění k povinnýmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 CSOB ma udajne nejmensi kraceni ze vsech pojistoven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Nejhorsi proplaceni ma CPOJ, spousty dohadu a tragicky pristup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Wustenrot to samy asi jako Slavia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kollerB Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Já mám u Allianz jen povinné ručení a k tomu připojištění krádeže s limitem 100tis. ... sice nic moc, ale lepší než drátem do oka B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 A kolik to je navíc k povinnýmu u Allianz jen to proti krádeži? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Já mám CP variantu Premium. Odcizení, živel, zvěř, uhrada škody bez amortizace atd... S max. bonusama a pojištěním skel 5500,- 1.8 tsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Lukas178 do konce roku na nové sml 0, jinak kolem 600. Uniga ma dle objemu např 1.9 je na max 160 nebo tržní. Když tak napis do SZ udaje odpo na kanclu spočtu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Ja jsem dělal před měsícem povinko u Allianz a nic takovýho mě nenabidli :( ,ja jsem si totiž myslel že musím mít i havarijní tak jsem se nato ani neptal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Ja mam povinny u Allianz, nejprve bez pojisteni proti kradezi a pak sem si to nechal dodelat do smlouvy a cini to u me 540,- kc +- za rok :) sice ti tedy daj jen 100 000,- at mas auto treba za 5 mega, ale aspon neco, jestli ti ty prachy potom tedy vubec daj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) Ja ted komplet u KOP (POV+HAV+ODC+SKLA+...) za 11tis rocne na FL 2.0TDI, automat, xenony, .... Sice je to trochu vyssi cena, ale po zkusenostech s plnenim u jinych pojistoven jsem si radsi priplatil. Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem Baloo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 no KOOP a potažmo ČPP občas taky kopou, od klientů je nej reference snad fakt ta ALL, ze servisu kluci ted nadavali na ČP dost, ale hodně dělá likvidátor prostě, když je debo tak je jedno od které poji je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 přesně tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) vše kromě debilní slavie,wustenrot apod je to v pohodě, jde o to jak se chová servis atd... ale na ALL slyším taky jenom chválu. Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Teedok Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Allianz je jedna z dražších, ale plní bez problémů. Čím více má člověk smluv u Allianz, tím levnější jsou(slevy až 45%). Já mám u nich barák, životko, spoření, penzijko a povinný jsem měl za 4500,-(běžný POV, ne to nejlepší ani to nejhorší) i s odcizením 100 000,-. Bohužel jsem si neudělal havárku ani vloupání a nějakej amatér mi rozlámal dveře a zapalování :-/ na což se mi nic nevztahuje a celková škoda prozatim 13tis. + do půl roku budu muset vyměnit celý přední dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Ahoj, já má u české taky do 100 000 a výjde mě kolem 650Kč na rok, což je za hubičku. Mám i nějakou zabezpečovačku v autě, ale ať si tam dáš cokoliv, tak ti stejně auto naloží a rozmontují a do hodiny je v polsku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 já to má u ČP,povinny+havarko a platim 9tis/rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Ja mam taky Allianz a jak pise Teedok kdyz ma u nich clovek vicero pojistek je tam i sleva. Pravda ze to ke trochu drazsi. Jinak priklad: v povinnem ruceni mam kroupy a oprava probehla aniz bych cokoli platil a fakturu vcetne nahradniho vozidla jsem podepisoval na 69.900,- Pravda ze jsem si uplne neporozumnel s hlavnim technikem v servise ale velice rychle pochopil ze nemam problem jit s opravou nekam jinam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Ja mam Wustenrot komplet za 6000 /cena auta 200tis/. Od Allianz jsem odesel,protoze chteli o 3tis.vic. Jsou u Wustenrot nejake problemy s plnenim?Nejaka zkusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Ja mam Wustenrot komplet za 6000 /cena auta 200tis/. Od Allianz jsem odesel,protoze chteli o 3tis.vic. Jsou u Wustenrot nejake problemy s plnenim?Nejaka zkusenost? co jsem četl všude možně po forech a slyšel od známích tak jsi z ohledu plnění a vyplácení atd. odešel od cca nejlepší k jedné z nejhorší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Take mam Wuestenrot, uz jsem nejake veci resil a pokazde bez jedineho problemu, jak plneni z havarijka, tak z povinneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Nejake zkusenosti s povinnym a havarijnim u Kooperativy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Mám na dvou autech (měla jsem i na předchozím). Brácha taky. Už jsme měli nějaká pojistná plnění a nebyl problém. S výší jsem byla spokojená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 (upraveno) Kluci prosil bych poradit. Moji oktávku znáte. Stalo se to, že (jak někteří víte) mi někdo někde naboural lehce předek (asi rohem, nebo koulí) Přední nárazník na pravém horním rohu spz je lehce vmáčknutý a spz zvlněná. Ono kdo to neví, tak to možná ani nepozná. Mám havarijko u Kooperativy. Můžu si to nechat vyměnit za nový díl? Resp. jak to mám zaonačit? Děkuju! Upraveno Únor 22, 2014 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 No ... kolik mas spoluucast ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.