ocet97 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Ahoj, nedávno jsem koupil octávku s tažným - bajonet a potřeboval bych poradit od zkušenějších:-) Po zandání bajonetu a zasunutí zajišťovací páčky je koule uvolněná cca půl centimetru do každé strany. Posílám pár fotek k nahlédnutí. Nevím jestli to montuju blbě a nebo je bajonet od jiného výrobce a páčka rozbitá. Výrobce jsem bohužel nezjistil. Díky za každé info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 podle me mas tu zajistovaci packu malo zamacklou si myslim ze ten zobacek na te zajistovaci pacce by mel byt v tom zarezu-drazce na boku toho taznyho aspon co vidim dle foto cislo dve ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Přesně tak, málo zatáhnutá páčka. Jinak myslí, že je to výrobce Vokov - http://www.vokov.cz/ Takové řešení jsem měl na Felicii, na oktě mám taky Vokov, ale asi novější model, který to má drobet jinak řešené. Kdyby nezabralo to zamáčknutí páky do té drážky, tak se to dá seřizovat, ale jak si již nevybavuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Souhlasím s MiRem, sice toto tažné neznám, ale ta páka by měla být určitě zacvaknutá v tom bajonetu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Co je to za hrůzu!!!!! Odmontuj to nebo někojo zabiješ a namontuj si nové taž. zařízení, jestli ho potřebuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 podle me mas tu zajistovaci packu malo zamacklou si myslim ze ten zobacek na te zajistovaci pacce by mel byt v tom zarezu-drazce na boku toho taznyho aspon co vidim dle foto cislo dve ;) Díky za radu. Zkoušel jsem to jak říkáš, ale k zacvaknutí mi překáží ta plastová rukojeť. Asi je zkřivená... Co je to za hrůzu!!!!! Odmontuj to nebo někojo zabiješ a namontuj si nové taž. zařízení, jestli ho potřebuješ. Že by prodejce tažných?:-D Zkusím vykartáčovat tu páčku a rozchodit tu pružinku, určitě tam k něčemu je:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 musis tu plastovou rucku hodne napruzit-natahnout do prava a dolu melo by to jit pokud ta rucka neni nejaka pokrivena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ocet97 Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 OK vyzkouším:-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Měl bych k tomuhle taky dotaz, mám tažné taky s bajonetem, od profsvaru. Táhl jsem vozík a bajonet mi trošku povolil, že se vaglal. Bylo zatéhlé páčkou dobře, stalo se to při jízdě. http://www.profsvar.cz/imgs/catalog_skoda/oc1v_0004.jpg Neví někdo čím to? Kdyžtak mám vymyšlené že na tu páčku udělám objímku s očkem, to samé na kouli a budu to něčím stahovat, aby to drželo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Já si dovezl octávii a je tam tažné na klíček.Klíček nemám a zámek bude stejně zarezlej jak prase.Pujde zámek odvrtat a tažné sundat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 je tam sekýrka kolem zámku... tenkým šroubovákem dostat ven a tím by se měl uvolnit celý zámek... nový zámek i s klíčky koupíš ca za 400-500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Sekýrka jako závlačka ? Jak ji uvolním je třeba ještě někde páčit aby vypadl ?Nebo to půjde samo ven ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Asi jde o segerku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Tak jsem se včera snažil dostat celý ten zámek ven,vyndal jsem zavláčku a stejně s tím ani nehnu.Je to celé asi zarezlé.Pokud odvrám zámek pomůžeto nebo je ještě nejaká jiná finta jak to dostat celé ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.