P.T. Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Nedávno jsem viděl Leaving home funkci u Mercedesu a mají to vymyšlené docela pěkně - zapínají se tam mlhovky místo hlavních světel, takže to zbytečně nepouští xenony. A mám pocit, že jsem to dokonce viděl i u někoho na Passatu.. Dá se to nakódovat na OII? Asi nemá cenu se ptát na FL kde je s kódováním vůbec problém, ale co na předFL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 aj u Audi sa zapnú hmlovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Tebe napadlo leaving home pres mlhovky a mne zase napadl napad s denim svicenim... Policajti maji problem ze deni sviceni nemuzes pres mlhovky (tj. dve funkce na jednu zarovku) a co kdyz nakoduji ze auto nema mlhovky tj. zustane na mlhovkach jenoom funkce deniho sviceni... Sorry za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Když budeš mít na skle mlhovky patřičnou homologační značku pro denní svícení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Nedávno jsem viděl Leaving home funkci u Mercedesu a mají to vymyšlené docela pěkně - zapínají se tam mlhovky místo hlavních světel, takže to zbytečně nepouští xenony. A mám pocit, že jsem to dokonce viděl i u někoho na Passatu.. Dá se to nakódovat na OII? Asi nemá cenu se ptát na FL kde je s kódováním vůbec problém, ale co na předFL? Tohle se tu už řešilo a výsledek byl, že to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Aha, tak to sorry, hledal jsem ale nenašel ;) Je to celkem škoda, ale co se dá dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest PanOtaznik Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat na možnosti řídící jednotky u Octavia II. Mám služební auto, správce fleetu mi tvrdí, že řídící jednotka neumí např. - coming home, living home - rozsvicení mlhovek při zatačení atd Jsem přesvědčený, že je to jen z jeho lenivosti a nemá zájem toto řešit. Auto je vyrobeno v roce 2007. Můj dotaz zní, je možné tyto funcionality nastavit či ne, příp. existují nějaké finty? Díky PO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 - coming home, living home- rozsvicení mlhovek při zatačení Auto je vyrobeno v roce 2007. - coming home, living home - by neměl být problém - rozsvicení mlhovek při zatačení - potřeba nová jednotka s podporou Corner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 opatrne s tim leaving home na to je potreba destak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 opatrne s tim leaving home na to je potreba destak Jde to i bez dešťáku, akorát s tím rozdílem, že tato funkce bude aktivní pořád a nebude se řídit světelnýma podmínkama ... (světlo/tma) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Áno, ide to aj bez dažďového/svetelného senzora, ale nevie to každá RJ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat na možnosti řídící jednotky u Octavia II. Mám služební auto, správce fleetu mi tvrdí, že řídící jednotka neumí např. - coming home, living home - rozsvicení mlhovek při zatačení atd Jsem přesvědčený, že je to jen z jeho lenivosti a nemá zájem toto řešit. Auto je vyrobeno v roce 2007. Můj dotaz zní, je možné tyto funcionality nastavit či ne, příp. existují nějaké finty? Díky PO Pokud mas modelovy rok 2008 lze dodelat i funkci Corner (MR 2008 = cca od kvetna nebo cervna 2008) Jinak coming home a leaving hone neni problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 malá oprava Zdendo MR08 - cca 8/2007 - 10/2008 dá se nejlépe poznat z VIN TMBXXXXZx8........ ta 8ka udává MR08 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 mám vyrobeno 7/2007 a uz mám MR08 ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Jardo kamarad ma OII 2.0 TDI 103kw vyrobenou koncem kvetna a uz MR2008..vim to protoze jsem mu kodoval Corner. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 počkej, ty si se tedy asi upsal, protože tam máš: "(MR 2008 = cca od kvetna nebo cervna 2008)" a mělo tam být spíš 2007 ale RS jsou divné, co se týče změn MR, u většiny aut začíná nový MR 8. měsícem po celozávodní dovolené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 OII pred faceliftom "ťahala" starý MR2008 až do novembra 2008. MR2009 bol potom od 11/08 až do cca. 05/09. Zmena MR už nie je viazaná na celozávodnú dovolenku v júli, ako tomu bolo v minulosti... Tak, ako bola OII pred FL až do 11/08, bude FIIFL už MR2011, aj keď má prísť už v 03/10. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 (upraveno) Ahoj, když auto stojí ve tmě, nebo venku v noci a odemknu ho dálkovym, tak se rozsvítí po odemčení přední i zadní světla + vnitřní. Asi je to napojené na senzor světla. Dělá to jen ve tmě. Jak se to dá vypnout ? Aby se za každých okolností po odemčení auta dálkovym nic nerozsvítilo ? Prostě jen aby blikly blinkry a hotovo. Poradí někdo ? (Jde o moje auto - O II 04) Díky Upraveno Duben 23, 2010 uživatelem Ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 zdravim..pokud máš MAXIDOT, tak to v NASTAVENI/ SVETLA vypneš ... Tam si můžeš nastavit i jak dlouho ty světla budou po odemčení svítit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Vypni na Maxi dotu Coming a Living home 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 (upraveno) V MD jsem si chvíli hrál, ale asi jsem nezkusil všechno. Zkusim hned, jak vypadnu z práce Venku je tma. Ale pokud vypnu Coming/Leaving Home , nevypnu i osvětlení nástupu řidiče ? Upraveno Duben 23, 2010 uživatelem Tiesto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 zdravim..pokud máš MAXIDOT, tak to v NASTAVENI/ SVETLA vypneš ... Tam si můžeš nastavit i jak dlouho ty světla budou po odemčení svítit. Ahoj, jj, MD mám. Zkusim se tim nastavenim prohrabat. Snad to klapne. Celkem mi to vadí, když odemknu auto a celý svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 (upraveno) Vypni na Maxi dotu Coming a Living home Tak jsem se chvíli hrabal v MD. Coming a Leaving Home jsou dvě položky. Nejdřív jsem zkusil vypnout Coming (a nic) , pak Leaving a je to. Snad to nebude mít nějaké skryté funkce Ale určitě to mělo vliv na nějaké světelné čidlo, protože ve dne se nerozsvítí Tak díky všem za rady :D Upraveno Duben 23, 2010 uživatelem Tiesto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Jestli mas senzor steracu tak tam je i na svetla senzor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 nekteri si to nechavaji slozite dodelat a ty to vypinas, co zje kazdopadne tvoje vec. Coming home je kdyz prijedes chcipnes motor odchazis zamknes auto. Leaving home je kdyz vychazis z domu odemykas a nastupujes odjizdis. Oboje by melo byt popsano v manualu, i kdyz nevim tusim jsi psal ze mas 04 rekl bych ze to tam nekdo dodelaval, pac si nejsem jist ze to tam bylo od zacatku vyroby (ale ne na 100%), kdyztak si stahni novejsi manual ze stranek skodovky. Prejmenuju tema na Coming/leaving home aneb jak identifikovat a vypnout ci zapnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 nekteri si to nechavaji slozite dodelat a ty to vypinas, co zje kazdopadne tvoje vec. Coming home je kdyz prijedes chcipnes motor odchazis zamknes auto. Leaving home je kdyz vychazis z domu odemykas a nastupujes odjizdis. Oboje by melo byt popsano v manualu, i kdyz nevim tusim jsi psal ze mas 04 rekl bych ze to tam nekdo dodelaval, pac si nejsem jist ze to tam bylo od zacatku vyroby (ale ne na 100%), kdyztak si stahni novejsi manual ze stranek skodovky. Prejmenuju tema na Coming/leaving home aneb jak identifikovat a vypnout ci zapnout JJ, nejspíš bylo dodělávaný. Senzor deště mám taky no, tak to má taky vliv. Mě se jen nelíbilo, že když přijdu k autu a odemknu ho, tak celý svítí Ale jak jsem zjistil, neni nic těžkýho si hrát s nastavením Maxi Dotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 nekteri si to nechavaji slozite dodelat a ty to vypinas, co zje kazdopadne tvoje vec. Coming home je kdyz prijedes chcipnes motor odchazis zamknes auto. Leaving home je kdyz vychazis z domu odemykas a nastupujes odjizdis. Oboje by melo byt popsano v manualu, i kdyz nevim tusim jsi psal ze mas 04 rekl bych ze to tam nekdo dodelaval, pac si nejsem jist ze to tam bylo od zacatku vyroby (ale ne na 100%), kdyztak si stahni novejsi manual ze stranek skodovky. Prejmenuju tema na Coming/leaving home aneb jak identifikovat a vypnout ci zapnout Mam o4 jednu z prvnich a mam to origo od zacatku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Zvláštní - u mě na FL jdou zapnout/vypnout obě funkce nezávisle na sobě (přes MaxiDot). Mám normálně zapnutné obě zároveň.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.