lukas.noot Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Mám problém dneska sem chtel zapnout stropní světlo a spínací tlačtko mě zůstalo v ruce. Světlo sem demontoval , potřebujuu vědět co mě chybí je tam takový zvlněný měděný plíšek a nevím jakým způsobem má být uchycen k ovládacímu tlačítku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Já bych volil výměnu za novou .....na vrakáči za pár korun..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Tak takhle jsem to vyřešil také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Myslím že je tam kuželová pružinka která ho tlačí dolu na ty kontakty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Ano, drží to taková kuželová pružinka, která ráda vyskakuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 hihi stejnej problem, obesel celou moravu a nic nenasel akorat na starej model. A pak to nasel tady v Cerne Hore za 20 euro + pokuta za prekroceni rychlosti 10 euro = 30 euro. Samozrejmne pouzite. Oprava asi nepomuze mne rikali ze to nejde opravit akorat vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Mám problém dneska sem chtel zapnout stropní světlo a spínací tlačtko mě zůstalo v ruce. Světlo sem demontoval , potřebujuu vědět co mě chybí je tam takový zvlněný měděný plíšek a nevím jakým způsobem má být uchycen k ovládacímu tlačítku. Jaký máš rok výroby Doma se mi válí z modelu 2000 Tak ti ji můžu za nějakou symbolickou cenu nabídnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bartfox Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Zdarec - přesně tato závada se projevila dneska - jezdec mě "bloncá" na tom napruženém přepínacím plíšku - viz foto od sonyk02 Nějaká rada, jak to poléčit? Koupit celé stropní světlo je až to poslední řešení Díky moc B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 s tím plíškem je to pěkná pakárna já už takhle řešil 2 světla a vždy to bylo o štěstí plíšek sem stáhl napružil přihnul ty zajištovací plíšky a modlil se aby to vyšlo při znovunacvaknutí pokud ty zajištovací plíšky upadli tak máš smůlu skoušel sem to zajištovat i zvláštní pružinou a nezadařilo se mi jinak já tam žádnou pružinu neměl pruží to jen přes ten přepínací plíšek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bartfox Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Ahááá - no já právě nevěděl, jestli tam ta pružina byla nebo nee - co sem našel na netu obrázky, tak byly s pružinou Takže nějakým způsobem musím demontovat ten plíšek, napružit ho a zase vrátit? Na to že tam neni žádné místo je toho moc B jak na to čumím, tak to ani nemám omačkané - pružina tam teda neni ani nebyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Mne ta pruzinka tiez vypadla a ked som to zlozil a napojil ziarovku tak mi to spali poistku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Pokud ti to pálí pojistky, tak ti to jde někde do zkratu. Světlo znovu rozdělej a najdi místo, kde ti to dělá ten zkrat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 (upraveno) Tak toto uz mam tiez za sebou.Mne to vylupla krpata. Ja tam mam pruzinu.Tak som to poskladal medzi tie dva koliky som natlacil kusok plastu a zatial drzi a funguje.:-) Upraveno Listopad 22, 2013 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Ahááá - no já právě nevěděl, jestli tam ta pružina byla nebo nee - co sem našel na netu obrázky, tak byly s pružinou Takže nějakým způsobem musím demontovat ten plíšek, napružit ho a zase vrátit? Na to že tam neni žádné místo je toho moc B jak na to čumím, tak to ani nemám omačkané - pružina tam teda neni ani nebyla čumíš blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.