H@nZ Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Super díky za rady ;) jak jsi vypočítal objem jádra? Vedení teda nejkratší možnou cestou jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 objem som ratal len metodou pokus omyl. Ratal som to cele,ked som mal FMIC, potom som si to preratal ,ked mam teraz ten vacsi hlinikovy SMIC, kde mi to nerobi bordel a teda musim sa objemom co najviac rovnat tomu SMICu a to je tiez len odhad, ze to bude uz ok Ten FMIC som mal toto : A myslim,ze aj kvoli tym dlhym ruram to robilo lag ako svina. A potom zas ked to vedenie uz nafuklo, tak si dostal kopanec az auto vystrelilo dopredu,co bolo velmi neprijemne. Myslim,ze aj rozvodovy remen dostaval zakazdym po papuli Plus si treba pripocitat este dalsich asi 1,2m rury,ktora ide original od Turba a toto sa len na to napaja. Cize vedenie to bolo brutal dlhe. To mozes pouzit ked mas nejake velke turbo,ale na moje to robilo bordel. Teraz tam mam len toto : A cele vedenie teraz na jar planujem dat co najkratsie, teda vyhodit cele vedenie ,co ide poza motor ,dole pod motorom ,atd a dat to zhora co najkratsie a pouzit FMIC maly. Tu je dole odkaz ako to bude kvazi vyzerat, no ja chcem to dat zhora este kratsie rovno nad motor a pouzit plochsie rury, aby to nezavadzalo kapote. Uvidime no,ako to dopadne. http://s718.photobucket.com/user/cossie_1/media/skoda/CIMG8022.jpg.html Inak sorry ,ze ti to tu tapetujem obrazkami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 děkuju za inspiraci, foto se dycky hodí o víkendu bych mohl sundat nárazník a nějako to začít vymýšlet ^_^ kdyby ještě někdo měl nějakou poznámku tak sem s tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Quadko Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Duke_luke ten celokovový SMIC ťa na koľko vyšiel ? A kde si ho zháňal ? Pasuje to kus za kus ? Mám momentálne prasknutý a nechcem dávať fmic a kupovať originál sa mi tiež nehce tak keď už tak dám niečo lepšie aspoň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 SMIC tomu stejně až tak nepomůže ... potřebuje to proud vzduchu tak jako tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Quadko Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ono ani mne nejde o to že by to tomu nejak pomohlo, pretože ja mám sériový výkon nemám ani čip, a kedže mám prasknutý intercooler tak nejaký čas to trvá kým sa to poriadne nafúkne a ajtak to neni 100%. Takže keď už mám kupovať nový SMIC za 80€ tak radšej kúpim niečo lepšie čo mi aj trochu pomôže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 este ma napadlo,ze realne dizlove turbo kedze tlaci odspodu vie natlakovat vedenie IC rychlejsie ,cize tam by to nemalo byt s lagom az take ako u benzinoveho turba. Ale tak uvidis. Quadko: smic som kupoval cez ebay, pasuje kus za kus,treba upravit len ten nasavaci zvon. Mna vysiel 98 eur. Budem ho ale predavat, ked zrobim FMIC. No ma uz na neho zalusk jeden clen,ak nebude chciet ,dam vediet. Viac cez SS, nech to tu nezaprasime. Ketys:presne tak, ja som tomu dopomohol este aj vyrezanim odvetravacich otvorov do podbehu. Ale v lete pri +30 je to aj tak naprd. Chladi to ako original, len sa vie rychlejsie spamatat ked stojis a rozbiehas sa. Ochladi sa skor . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Já to každopádně vidim na FMIC i kůly vzhledu, takže to pomerim a koupim nějaký podle rozměrů mřížky nárazníku a nebudu kupovat velký :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Neměl jsem co dělat, tak jsem si prošel tvoje vlákno od začátku až po teď :D pěkné změny, ten interiér nemá chybu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Jeee tak to dekuji tohle se dycky hezky čte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Nemáš zaco :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 8, 2016 Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 Dnes sundana fólie z masky a hned zavoskovano + jsem vzal po druhy ještě světla a hranu kapoty, vyměněny sklicka osvětlení SPZ a ano nudím se a nemám nic lepšího na práci :D takže sem umyl motorovej prostor jarem a teplou vodou a byly z toho 2 beliky fakt cernyho hnusu. V reklamách asi s tím jarem nekecaji že to dobře odmastuje :D Kupoval jsi novy ty sklicka ? kde taky potrebuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 (upraveno) Jj kupoval tady v PCE u Netolickýho, 1ks cca 100kč Upraveno Únor 8, 2016 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) Tak zase nějaké foto s Kohym z uplynulého víkendu na chatě ještě si musím užít starý vzhled než bude všechno za 2 měsíce jinak :D a ještě update: přítelkyně včera nenastartovala , takže do víkendu by měla být nová baterka. Co jsem to před 2 a půl rokama koupil, tak jsem měl vartu. Netuším jak dlouho tam byla předtím, ale nevypadala nová, takže jsem spokojen, že posloužila. Na zimu jsem ji nikdy nedobíjel :D Upraveno Únor 18, 2016 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Hoši máte to moc pěkne závidím ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 není tolik co závidět díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Pěkné fotečky ! Je vidět že máš parádně navoskováno ! Jaký používáš vosk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 To mu ani snad neříkej že má parádně navoskováno zase mě bude prudit at si ten Meguiars taky koupim :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 :D :D voskoval sem meguiars NXT generation, ale jen ručně. Na jaře chci rozleštit lak, takže pak budu voskovat znovu a chtěl bych strojně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Tak je tu zase dalsi update. O víkendu přibyla dekorace v obýváku :) Dnes vyměněny s Kohym lanovody a ještě nova mala roztomila antenka :P a taky holka dostala naloženo 240 kilo betonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Ta dekorace nemá chybu ;) a pěkný snížení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 neeeee . tohle bych snad neudelal ani daily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Ta dekorace je super, kde se dá sehnat? Jinak naloženo jsi měl solidně, taky už jsem podobně měl několikrát naloženo a octa to v pohodě přežila ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Super dekorace na stěně ! Co to je zač ? Nálepka? Kde jsi to nechal dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 je to samolepka, objednával jsem tady http://www.eshop-samolepkypvc.cz/Skoda-Octavia-Combi-d689.htm je drahá ale do obyváku jsem to obětoval, akorát už asi nemůžu nikdy tu stěnu malovat, když to bylo tak drahý to zatížení musí octav chvíli snýst, mám to od obi k baráku asi kilák ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Včera proběhla konečně po roce odkládání výměna kotoučů a destiček. Stejně jako vzadu jsou i ve předu ATE ceramic desky a ATE powerdisk kotouče :) a taky jsem včera ráno přivezl kola z lakovny a jsou moc top, na sluníčku paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Říkal jsem si, že jsou sedačky docela čistý, ale že je zkusim vzít kartackem. No mazec nestačil jsem se divit kolik poustely špíny a to jsem je už několikrát čistil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Brzy i kola vypadají moc dobře ! A ty sedačky jsou klasika, z látkových je to velmi podobně černé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Takže ATE jo :D mě to taky čeká, tak beru inspiraci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Jo myslím si že ate jsou nejlepší, ale je to o názoru... Jsem s nima spokojen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.