lojzahlina Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Super guma, na SP5 mám najeto sezónu a drží perfektně, celkově na řadě SP čtyři sezony a mimo nižší životnost jí nemám co vytknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Conti obecně nemají takový nájezd ale na mokru a v brzdné dráze se jim málo co vyrovná. A za 4570Kč obuto celé auto, no nekup to. :-D Ještě jsem se díval na ForceContact, ale pro mě asi zbytečnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 To mi řekni, kde jsi přišel k takové ceně... asi nějaký známý, předpokládám, co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Zaměstnanecká sleva. 1 sada za rok (Conti, Barum, Semperit, Uniroyal) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Robis v conti ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jojo, od brigády při škole a už 4.rok na stálo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Sakra to je běžná cena za jednu gumu. :) Já výdrž při mém současném nájezdu už tři roky po sobě neřeším. Hlavně, aby to pořádně drželo, to je hlavní. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak sme kolegovia :D akurat my mozeme o takych zlavach len snivat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Sakra to je běžná cena za jednu gumu. :) Já výdrž při mém současném nájezdu už tři roky po sobě neřeším. Hlavně, aby to pořádně drželo, to je hlavní. :) tak nějak to vychází. Zhruba 1,5 gumy. Ale byznys začíná až při rozměrech 335/30 R20 :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 1 sada za rok, to bys musel jezdit pořád na okruhy... :D Ale nechal bych si líbit... taky teď právě řeším nové letní a nakonec jsem při výběru skončil u Dunlop SP Sport Maxx RT XL... zatím se mi Dunlopy jen osvědčily... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak sme kolegovia :D akurat my mozeme o takych zlavach len snivat [/quote Tak ahoj kolego :-D a které odvětví? Pneu neděláte, jak jsem pochopil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Praveze ,,delame,, :D ja robim na stroji na konfekcii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 1 sada za rok, to bys musel jezdit pořád na okruhy... :D Ale nechal bych si líbit... taky teď právě řeším nové letní a nakonec jsem při výběru skončil u Dunlop SP Sport Maxx RT XL... zatím se mi Dunlopy jen osvědčily... to se nezdá, ale jedny letní, jedny zimní...do toho rodina :-D v tomto segmentu prémiových gum od prémiových značek asi nejde šlápnout vyloženě vedle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 to se nezdá, ale jedny letní, jedny zimní...do toho rodina :-D v tomto segmentu prémiových gum od prémiových značek asi nejde šlápnout vyloženě vedle. To máš asi pravdu, ale i tak jsou gumy (potažmo výrobci), kteří ti sedí/vyhovují víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Robis v conti ? :D Jojo, od brigády při škole a už 4.rok na stálo :) Tak největší fabrika v Otrokovicích vedle Napajedel, kde taky jinde, že :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak největší fabrika v Otrokovicích vedle Napajedel, kde taky jinde, že :D Přesně ta :D a za kopcem v Púchově dělá Lumi :-) znáš to tady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Hlavně v bývalém zaměstnání jsem tam jezdil skoro denně (i do Continentalu), nyní spíše výjimečně, ale okolí znám dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Kluci vy jste z okolí Otrokovic ?? Celkem často tam služebně jezdím přes celou republiku na kontrolu do teplárny :-) Baťovo městečko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Já jsem z Havířova, ale občas jezdím na Zlínsko za zákazníky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Dnes jsem vyzvedl kola v lakovně a nacvakal tam krytky, už jen čekám, až bude na zvedáku volno. Zítra mám objednáno ještě ruční mytí i s interiérem a vyfotím to pak komplet ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 To vypadá moc pěkně. Ty leštěný krytky k té barvě moc pěknou sednou. Jak jsi spokojenou s kvalitou a přesností lakování v detailu (třeba v rozích)? Také nad tím výhledově přemýšlím s budoucí druhou zimní sadou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ty kola vypadají luxusně - ještě s tím novým znakem. Fakt se mi moc líbí... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Díky kluci, taky jsem byl příjemně překvapený. Nakonec jsem rád, že jsem se nechal ukecat a upustil od klasické černé. Stříklé je to fakt pěkně, dělal mi to známý. Na autě to zatím není (snad zítra), jen jsem to přiložil - ve svislé poloze vypadají trošku tmavší, což se mi líbí a jde to pěkně i k barvě auta. Krytky byly nutnost, staré zelené jsem nechtěl - takhle je to daleko lepší - ale 170Kč za kousek plastu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Noooo, kolesa vyzeraju luxusne. Som zvedavy ako to ukaze na aute A urobil si dobre, ze si sa nechal ukecat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Je to moc hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Vypadají výborně kámo Já dnes nasadil jedno kolo černým plastidipem a nelíbilo se mi to tak jsem to sundal fotky hodím k sobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Kolecka fesne to je aka farba ? Ci to je chrom ? :D Edit : ted kukam ze antracit Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Taky jsem lakoval..:-)) To napajedlak:nemas prosim obj.cislo tech krytek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Kolecka fesne to je aka farba ? Ci to je chrom ? :D Edit : ted kukam ze antracit Je to foceno mobilem a na blbém světle, vypadá to dost světlé. Pak sem hodím foto, až to bude na autě. To napajedlak:nemas prosim obj.cislo tech krytek? 5JA 601 151 FOD - to je na krabičce. Kupoval jsem je přímo ve Škodovce, tuším 168Kč/ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.