napajedlak Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 (upraveno) Sjíždí se vnitřkem a to mám nafoukáno dle štítku - 2,1/2,2 což se mi zdá málo. Včera jsem nasadil podložky 10mm/20mm. Ta přední podložka úplně překryla kroužek co je na náboji a drží to jen na šroubech, tak snad to neupadne :D Ale při přejezdu retardéru mi škrtá JEN levé zadní kolo - je tam KO doraz na tlumiči, tak jestli to může být tím, nevím.... (a ty zašlé třmeny si do příště dám do pořádku :D) Upraveno Květen 1, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Asi bych do toho nešel, ale vypadá to hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Kdybych nechal stříbrná kola, tak bych je tam nedal, ale jak jsem dal ta tmavá kola, tak to na pohled působilo hodně utopeně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Souhlas, vizuálně je to rozhodně krok kupředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 neposlouchej ho :D vypadá to dobře. Vzadu mi to občas taky škrtne o ten výběžek plechu budu sundavat zadní nárazník tak se o něj postarám. Co geometrie? Já jí musel udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Však taky jsi mne do toho ukecal ty!! :D ale je mi záhadou, proč škrtne jen levé a mám dojem, že spíš o hranu blatníku (podle sedřené barvy)...objednal jsem nové dorazy a uvidím. Snad to není následek té nehody, co to mělo na levý bok :/ Měl jsi to na geo OK nebo to upravovali? Ja na geo jdu zítra, pro klid duše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 byla rozhozená a hlavně zadek šel na hovno - zatuhlé šrouby a báli se že strhnou silenbloky. O hranu blatníku? není to o ten výběžek mrkni se zevnitř jak začíná nárazník tak na 2ou hodinách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Ty podlozky spatne. Budou ti vibrovat kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Ty šrouby jsem měl zatuhlé tak, že jsem musel už na podzim vyměnit i silentbloky vzadu, aby to šlo vůbec rozhýbat. To Vasekk: jel jsem i po dálnici a vše OK, žádné vibrace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Ty podlozky spatne. Budou ti vibrovat kola. Mohu se zeptat proc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 To by mě taky zajímalo, nic mi nevibruje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 (upraveno) Mohu se zeptat proc? Protože to kolo nevystředíš na 100%..Zális je tam proto, aby kolo sedělo přesně na nábojích a bylo vystředěné bez vůle.. Šrouby kolo drží jen přidělané k náboji ve vodorovným směru a kolo vůbec necentrujou a ani na to nemají "sílu"... Navíc pokud kolo drží jen na šroubech bez zálisu (tenhle případ), jsou šrouby namáhaný do střihu což správně být nemá. Ze stejnýho důvodu se používají i středící kroužky třeba. Teď to třeba zatim nevibruje, ale vymeleš jednu dvě díry a rozhodí se to.. Takže řešení by byly dvě: - podložky zůžit a použít tak zális náboje - dát širší podložky které mají i svůj zális Upraveno Květen 2, 2014 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Martyp: Díky za vysvětlení.Že to budou držet jen šrouby bylo právě to, čeho jsem se bál. Když to bude dělat neplechu, tak je prostě sundám, 15mm na předek už je dost :-/ Ale mám ještě jeden skromný dotaz. Dnes jsem jel s OII rodičů a všiml jsem si, že narozdíl ode mne mají rozdílná boční skla (všechna 4). Ta má mají na horní hraně žlábek, jakoby byla slepená ze dvou...je to možné? Zaměřil jsem se na to u pár OII a taková skla mám jen já a jsou to origo. Díval jsem na Google a nic jsem nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Sun Safe Glass - bylo za příplatek, L&K jej má ve standardu. Jedná se o dvojitá skla (lepená) pro potlačení hluku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 hm sou nahouby, nejde mě přes ně antiradar přenosnej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 (upraveno) Myslel jsem si to, díky za pohotovou odpověď Sticku :) Takže i čelní je jiné, když ti přesněj nejde antiradar? Tak jsem našel na škodahome příspěvek jednoho uživatele, když si v r.2008 kupoval novou OII příplatek za Sunsafe 18000Kč, to je mazec.... Upraveno Květen 2, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 jojo je... si http://cs.autolexicon.net/articles/sun-safe-glass/ počkám až mě tam vletí nějakej šutr a nechám si to vyměnit za normálni, je to k ničemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 jojo je... si http://cs.autolexicon.net/articles/sun-safe-glass/ počkám až mě tam vletí nějakej šutr a nechám si to vyměnit za normálni, je to k ničemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Škoda, že to není běžně měnitelný díl. Jinak bych ho bral hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Je to dobrá věc, ale ty peníze - to mi spadla brada...Docela rád bych objevil ceník OII předface. Ze srandy si poskládat svoje auto, kolik stálo v r.2007. Našel jsem jen face a jen výbavy Classic, Ambiente, Elegance, L&K....ale bez RS :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 octavia-derivaty-cenik.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Je to sice face, ale díky! Alespoň přibližný odhad mám. 25500+20300 za Sunsafe+střešní okno je mazec... Na druhou stranu mne překvapilo, že RS nemělo v základu věci jako parkováky vzadu nebo tempomat (dalších 10tis) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Dnes udělané dorazy na zadku + uřezaný "výběžek" v podběhu, geometrie a snad zas na chvíli klid edit: Tak geoška i s podložkama OK, ale doslova se zhrozili, když viděli že na předku není ten "náběh" a celou váhu auta drží šrouby. Na to mi známý, co k němu jezdím řekl, že až se ty šrouby ustřihnou, tak to auto nechce u něj v servisu vidět... Tak mám docela dilema, jestli koupit širší 15mm s tím středícím kroužkem a nebo to odpískat a sundat to úplně...je fakt, že ve škodovce to kluci spočítali na nějáké hodnoty a asi to teď není úplně ideální. Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tomu ustrihnutiu šrubov by som neveril, videl som nazivo auto Dodu Béreša Opel Askona a v zadu mal podložky asi 8-10cm široké, robil takú show pre divákov so zadokolkou a nič sa nestalo, pochybujem ze sa tebe podarí niekedy takto zaťažit tú nápravu ako jemu. Dalsia vec sú plastové vymedzovacie krúžky, tie sú tam len pre to aby sa disk vystredil na náboj vždy držia váhu auta šrúby, možno to neni dobrý príklad ale treba 120-cinky majú dieru v disku obrovskú a všetko držia polgulové dosadacie plochy matíc. Tohoto by som sa nebál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Musi tam byt ten stredici krouzek s osazenim,srouby samotne to neudrzi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Zatím drží a ještě chvíli musí. Ale koupím 15mm podložky s tím osazením. Jak jsem psal, že mi kola nevibrují, tak už je tomu jinak. Do 100km/h relativně OK, ale nad 120km/h s tím už vůbec nejezdím, skoro mi to rozeplo hodinky, jak mi vibruje volant. Holt chybama se člověk učí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Krouzek to samo nedrzi. Uz bych chtel videt jak plastovy krouzek drzi kolo. Nicmene kvuli vystredeni je potrebujes s nabehem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 (upraveno) Jojo Vašku, tohle vím, ten plast tam stejně není kam dát. Ale věc druhá - mám na poslední cestě zadní tlumiče, zadek si mi v zatáčkách vrtí jako cikánská tanečnice Přemýšlel jsem mezi Kayaba Ultra SR a Bilstein B6. Origo tam mám Monroe CZ a ty tam nechci V servise mi doporučili B6tky, které už montovali. Nemáte s nima někdo zkušenosti? Upraveno Květen 19, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Zdar, nene. Je to u nás před garáží. Vařechu jsem měl taky v merku, ale dělali mi to v Tinteku. Dodám, slibuji! Jen teď nemám vůbec čas. A kolkik tě to vyšlo? Taky přemýšlím že si to nechám zatmavit. Ty si s předkem nic nedělal že? Se mě zdá že to máš nějaké tmavé..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Předek je taky, ale čert ví kolik...tipuju tak 25-30%, zadek je 5% propustnost - už to tam bylo při koupi a strhávat to nebudu. No ty sloupky + světla a odrazky v nárazníku 3000Kč :-D takže si myslím, že kdekoliv jinde to uděláš levněj, jak v tom Tinteku. Na druhou stranu jsou špička v oboru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.