seib Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 hlavne že ich máš, však Mišo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Ano praveze ich mam a viem preto povedat, ze za tie prachy sa to moc neoplati....akurat to len krajsie blika, ale svietivost nie je o moc vacsia...mozno tak 10% :) Ja som skratka chcel vsade, kde sa da, LEDky a na dukaty som nepozeral. Ak niekto rozmysla podobne, nech si to kupi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 já sem se vyprdl jak na blinkry i na couvací ledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Mišo a aká ide prosím ťa pätica do smeroviek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Bau15s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Ďakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Umýt - clay - umýt - vosk. Ruce mám vytahané jak opica :D chystačka na dovču, ale mrzí mě ten nedělní sraz :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Tak a právě začlo pršet, jak jnak, když umyju auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Ale naleštěný si to měl pěkně. Jinak taky to tak mám, v suchejch oblastech bych mohl přivolávat déšť naleštěním auta. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Pekny lesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Tak dnes mám asi den blbec a to není ani poledne. Ráno pokuta za parkování, poté cestou na STK odešla OPĚT klima... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 S tou klimou jsem na tom stejně. Před cca měsícem doplnění a teď je snad zase prázdná nebo nevím. Někde to musí utíkat :-( Jinak pěkně naleštěná kára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 To jsem měl taky - vyměněn chladič klimy a OK, teď to vypadá na tlakový snímač G65, ještě dám vedět, čím to přesně bylo. Jinak dík, ale moc dlouho naleštěné mi to nevydrželo, hned ten večer pršelo V sobotu dělám řidiče na svatbě, tak ji musím zase hodit do pucu, docela mě zklamala (ne)výdrž vosku..... Jinak na STK kartáč jako prase, jsem rád, že ji mám za sebou a další až za dva roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 A kde jsi byl? V Otrokovicich nebo v Malenovicich? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Škoda že nejsi poblíž, hodil by se mi taky řidič na svatbu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 (upraveno) Ve Vsetíně. V Malenovicích jsou docela přísní, co jsem tak slyšel. Folie na oknech a světlech ještě vem čert, blinkry místo parkovaček ok, ale z těch LEDek ve zpátečkách na ně šly mrákoty. :jelen: Škoda že nejsi poblíž, hodil by se mi taky řidič na svatbu :-D Dvě už bych asi nezvládl, myslím, že řídit na svatbě je ta vůbec nejhorší činnost :D Upraveno Srpen 10, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 No prave v malenovicich je to v pohode, nejvetsi kokot je v tech otrokovicich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 I v tom Vsetíně měli řeči, ale nakonec v pohodě. Auto už mám, klima klimuje. Byl to snimač G65, přes něj to všecko vyfičelo ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 noo krásně jsi ji měl nablýskanou to byly na té stk hodně v klidu, když jsi nemusel nic sundávat :) mě bude čekat na podzim, ještě nevim, kam půjdu, do Otrok teda ne s klimou si teda taky užíváš pěkné patálie..hlavně že zase chladí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Taky už mám klimu znovu naplněnou. Říkali že léto dojedu a bude se to řešit až to bude zase aktuální. Jinak jo, řidič na svatbě asi nic moc. Snad se brzo někdo najde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Pekne sa vám tie klímy varia v tom teple :D ale hlavne že už zase funguje Vodič na svadbe je nič moc.. ale nie je problém si na to zavolať taxík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 (upraveno) noo krásně jsi ji měl nablýskanou to byly na té stk hodně v klidu, když jsi nemusel nic sundávat :) mě bude čekat na podzim, ještě nevim, kam půjdu, do Otrok teda ne s klimou si teda taky užíváš pěkné patálie..hlavně že zase chladí :) Na sobotu ji budu muset nablýskat zas. Koupil jsem si clay, na to vosk od ChemicalGuys za nějákých +-900,-- a teď při mytí nebo dešti už to tvoří "kapičky" jen na kapotě, střeše a tak do horní třetiny dveří, spodní dvě třetiny dvěři a zbytek auta už je bez něj a myl jsem POUZE VODOU a nezdá se mi, že by pár jízd v dešti za 3 týdny vosk smylo. V klidu jo i ne, bylo to po známosti, jinak bych měl útrum. Příště ať minimálně to svícení uvedu do původního stavu a po STK, ať si tam dám co chci, že na ně docela šlape Dekra. A klimu jsem za posledních 11 měsíců plnil 4x Taky už mám klimu znovu naplněnou. Říkali že léto dojedu a bude se to řešit až to bude zase aktuální. Jinak jo, řidič na svatbě asi nic moc. Snad se brzo někdo najde :-) Musíš uvrtat nějákého dobrého kamaráda, u kterého máš jistotu, že ti neřekne NE. Pekne sa vám tie klímy varia v tom teple :D ale hlavne že už zase funguje Vodič na svadbe je nič moc.. ale nie je problém si na to zavolať taxík... Po čtvrtém plnění během necelého roku, prasklém chladiči, atd jsem myslel, že se odporoučel kompresor a už jsem neměl ani náladu to řešit... <_< Bohužel v tom vedru bych nemohl nikoho vozit, tak jsem to vyřešit musel a naštěstí to byl "jen" ten snímač. Taxi bych volil jedině to clubové a ze Senice by se to novomanželům asi prodražilo Bude jim muset stačit moje tuctovka (jak mi bylo řečeno) :D :D Upraveno Srpen 12, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 Díík.. :) tak záležalo by od ponuky a bonusov :D a Zlín zase nie je až tak ďaleko, pražákom by sa to neoplatilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Jedna malá aktualitka,no opět klima, dneska se rozjížděla celých 10min cesty :) a jelikož nechci být sprostý, ani nadávat, že je to posraný krám, tak už nemám víc co napsat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Kup si do auta ventilator, pripevni na palubovku a kasli na klimu :-D Opravdu mas pekelnou smulu teda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Napajedlak co si uz menil na klime? Akej znacky mas kompresor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 co takhle navštívit nějakého odborníka? třeba rolbaře apod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Září 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Kluci, už mi to začíná být hloupé, ale v levých zadních dveřích už mi hraje ze tří reproduktorů jen výškáč. Máte někdo nějaký tip? Kdyby to byla kabeláž, tak nehrají celé dveře, je tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 kabelový svazky to můžou být, jestli máš soundsystem tak třeba svazek u zesilovače. nebo ti umřeli repráky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Alebo ako v prípade mojom - odpálený koncový člen priamo na rádiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.