napajedlak Odesláno Září 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Někdo si asi chtele vylepšit svoji Octavii...opravdu škoda slov. Přemýšlím, jestli znak z OIII RS nebo to tam už nedávat vůbec.Tu značku budu muset taky přelepit. P.S. repro jsem ještě nevyřešil, pak dám vědět kluci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Ajaja. Hnus, velebnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 To jsou zmetci ty lidi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Hajzlové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 (upraveno) Kluci nemáte ponětí, jak je to tam chycené? Dneska jsem se ten zbytek pokoušel oddělat, aby tam nestrašil a ani za boha to nešlo. Když jsem se díval na obautodíly, tak některé byly šroubované, což tenhle ale není, drží se to masky jak hovno košule... Ještě jsem si říkal, jestli ta ploška nebude součástí masky a ten znak se na ni přilepí. Upraveno Září 28, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 (upraveno) Mam tu len toto: ...takze zrejme nalepene. Skus to cele strhnut dolu, ale nebude to potom pekne vyzerat...jedine kupit novy znak, ale ten srobovaci. P.S: inak odlepuje sa ti SPZ, tak aby aj tu ti nahodou necorkli :D Upraveno Září 29, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Je to nalepene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Je to tam normálně nalepeny, taky jsem ho po kontaktu se srnou měnil. Sloupni ho dolů a neboj se toho stejně už je zničenej a s maskou nic neudělá, novej jsem nalepil mamutem a drží v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Mam tu len toto: ...takze zrejme nalepene. Skus to cele strhnut dolu, ale nebude to potom pekne vyzerat...jedine kupit novy znak, ale ten srobovaci. P.S: inak odlepuje sa ti SPZ, tak aby aj tu ti nahodou necorkli :D Nárazník musí stejně dolů, takže i SPZ vyřeším :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Šak ještě není sníh, abys driftoval příkopama :D Kde se podařilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Otáčel jsem se před kamionem a bylo tam méně místa, než se zdálo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Pár novinek. Dostal jsem se k rozdělání levých zadních dveřích a zjistilo se, že střed a bass repro jsou KO... Výměna od počátku hrůzných stěračů SWF za Bosch Aerotwin, promazání hřídele ventilátoru za schránkou spolujezdce, který s příchodem zimy začal opět pískat. Dále výměna polámané misky madla řídičových dveří a nakonec jsem upotřebil i žlutou transparentní fólií na světla + koupena krytka ostřiku, kterou si někdo vypůjčil. Už čekám jen na zámek 5.dveří, kterému odešel mikroskopínač a zas snad klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Tu masku a mřížku v nárazníku budeš dávat do barvy kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Masku (tu její chromovanou čás) do barvy auta a obě mřížky do barvy kol a hagusů. Teda je to v plánu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 A necháš origo mřížky nebo dáš plástev? Já že jsem měl podobnou myšlenku :-) Možná by ta antracitová v tvém případě padla i zrcátkům :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Máš vytlmené aj vnútro dverí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 (upraveno) A necháš origo mřížky nebo dáš plástev? Já že jsem měl podobnou myšlenku :-) Možná by ta antracitová v tvém případě padla i zrcátkům :-) Chtěl jsem plástve, jenže dát skoro 5tis. Kč za dva "kousky" plastu + nová mřížka (chci aby mi ta stará chromová zůstala - je tam jen Foliatec a kdyžtak by se to dalo uvést do původního stavu). I nad těma zrcátkama jsem přemýšlel, ale asi bych to potřeboval vidět. Každopádně teď mě více trápí to repro, sice vzadu nejezdím, ale když už je tam SS, tak aby fungoval. Chtěl jsem dopředu koupit něco lepšího a přední dát dozadu, jenže bohužel vzadu jsou repra menší. Máš vytlmené aj vnútro dverí? Ano, i uvnitř dveří je tlumení. Je to poznat. Upraveno Listopad 22, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Chystáme sa s chalanmi na vytlmenie môjho auta, tak som zvedavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Pokud budete mít možnost si sehnat nýtovací kleště na nýtovací matice, tak je tam dejte místo nýtů. Až bude potřeba stahovačku jednoduše odšroubuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Kliešte mám, ale už mám aj origo nity, takže to pôjde naspäť na nity :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 A co budeš dávat za tlumení? Repro zůstane stejné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Ropro zatiaľ pôvodné. To by potom bolo treba prekopať to celé... a tlmenie bude STP gold 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Co na to říct. To sídliště je opravdu zlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Ti na tom někdo prováděl orgie ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Presne to isté som mal ale z druhej strany.. stačilo zvnútra bućhnúť a skočilo to naspäť.. samozrejme keďže som vedel kde to bolo tak malinkú priehlbinku som tam videl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 A jak se ti to stalo? Já mám strach, že to nepůjde, protože je to zlomené v té hraně a zespod je výztuha. Naštěstí to mám havarijně pojištěné, ale musím na policii, jinak budu platit spoluúčast. Kdyby to šlo jen vyklepnout zpět a pojišťovna mi to ještě zaplatila, tak by to byl ideální stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 (upraveno) Tak jsem na dva týdny změnil vozový park :) Upraveno Květen 28, 2016 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Tak toto je nebezpečné, ťažký návrat bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 noo... aby sa ešte vrátil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.