drastys Odesláno Únor 12, 2017 Sdílet Odesláno Únor 12, 2017 Oki,dik,to je to co jsem potreboval vedet,jsem si rikal,ze to nemuze byt tak jednoduché :D Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kmozis Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Nikde jsem nenašel, jak udělat jednu věc z první strany - rozsvícení zadních světel při otevření kufru Poradí někdo jak na to? Díky Jednotka 09 central electric přístupový kód: 31347 Nastavení Pro LED světla Leuchte23SL HLC10 Lichtfunktion E23 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF23 nastavit na "100" Leuchte24SL HRA65 Lichtfunktion E24 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF24 nastavit na "100" Pro halogeny Leuchte20BR LA71 Lichtfunktion F20 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF20 nastavit na "18" Leuchte21BR RC8 Lichtfunktion F21 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF21 nastavit na "18" Leuchte23SL HLC10 Lichtfunktion E23 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF23 nastavit na "65" Leuchte24SL HRA65 Lichtfunktion E24 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF24 nastavit na "65" Leuchte26NSL LA72 Lichtfunktion F26 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF26 nastavit na "16" Leuchte27NSL RC6 Lichtfunktion F27 nastavit na "Heckdeckel offen" Dimmwert EF27 nastavit na "16" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robert75 Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Kluci nemate navod jak dokodovat zadni lampy k denimu sviceni?Mam xenon+vzadu led.Podle stemei.de mi to nejde.Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TheKikoKK Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 thekikokk: S kódovaním v BA ti viem pomôcť, ale s montážami z časových dôvodov nie. Ahoj, Posli mi prosim ta PM, nech sa viem s tebou dohodnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lampatoje Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Ahoj, rád bych se zeptal, jak je to se zárukou, pokud si nechám některé věci dokódovat (viz seznam)? Cornering (Aktivace mlhových světel (NSW) a v zatáčkách / i pro model RS), včetně nastavení rychlostního prahu Aktivace osvětlení LED na SPZ pohasnutí LED denních světel při blinkru obě zadní mlhovky XDS+ změna režimů ESC položka "Dotankovat" Protočení ukazatelů po zapnutí zapalování Sklopení bočního zrcátka při couvání Zobrazování otáček ventilátoru v režimu AUTO Také přemýšlím nad doděláním couv. kamery, jak je to i zde se zárukou? Mám záruku ještě ca. rok, tak bych pak o ni nerad přišel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Ahoj, Posli mi prosim ta PM, nech sa viem s tebou dohodnut. Tak sz snad pošleš ty, když něco chceš, ne? :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Ahoj, rád bych se zeptal, jak je to se zárukou, pokud si nechám některé věci dokódovat (viz seznam)? Cornering (Aktivace mlhových světel (NSW) a v zatáčkách / i pro model RS), včetně nastavení rychlostního prahu Aktivace osvětlení LED na SPZ pohasnutí LED denních světel při blinkru obě zadní mlhovky XDS+ změna režimů ESC položka "Dotankovat" Protočení ukazatelů po zapnutí zapalování Sklopení bočního zrcátka při couvání Zobrazování otáček ventilátoru v režimu AUTO Také přemýšlím nad doděláním couv. kamery, jak je to i zde se zárukou? Mám záruku ještě ca. rok, tak bych pak o ni nerad přišel... Vse co jsi zde napsal mam, dokonce i tu couvaci kameru, zaruku auta mam do 4/2018. V servise jsem byl na prohlidku a nikdo nic si nevsiml a ani servis to neresi. Jim je to jedno, je to tve auto. Samozrejme, pokud dodelas kameru, nemuzes ji pak reklamovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TheKikoKK Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Tak sz snad pošleš ty, když něco chceš, ne? :wallbash: ... skusal som, ale nechcelo mi to odosielat ... az taky naivny nie som ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TheKikoKK Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 ... da sa aj toto doprogramovat? Dálkové zavírání zavazadelníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahosh Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 samozrejme, ze se da, kdyz je to na tom videu. mne to nakodoval Ferda25, vypnul mi i pipani pro otvirani, pri zavirani jsem pipani nechal. (precijen kdyz uz to nekomu na dalku spustite na hlavu, at ma cas se uhnout :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Na severní moravě mohu také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 tady vam dam soubor kodovani co udelal jeden cipek na golfa,je to ve spanelstine ale s obrazkama ,velice pekne udelane a vysvetlene https://docs.google.com/uc?id=0B6pihEceEMi2azY1NlhMOUdsLVE&export=download 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Nechceš to sem nahrát jinak nebo jinam? Soubor působí na první pohled podezřele i pro antivirák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 je to vpohode ja to stahuju od tud porad a nikdy nebyl problem je to seriovej kluk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 15, 2017 Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 Tady to mas. https://ulozto.cz/!Txpyc0JSClbV/xagico-dossier-vcds-vw-golf-mkvii-1-5-pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lportes Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 Díky, komplexní a návodný postupy. Kdyby bylo něco takovýho i na Octavii III, MY16 bylo by to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2017 Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 je to vpohode ja to stahuju od tud porad a nikdy nebyl problem je to seriovej kluk Tady to mas. https://ulozto.cz/!Txpyc0JSClbV/xagico-dossier-vcds-vw-golf-mkvii-1-5-pdf Díky oběma - "děsil" mne svou hláškou antivir, takže jsemse radši ještě jednou zeptal :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stonek Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Díky kolegovi kmozis za návod na rozsvícení zadních světel při otevřeném kufru. Nakódováno a funguje bezvadně. Ještě bych chtěl rozsvítit osvětlení SPZky při otevřeném kufru. Našel jsem jen kódování na golfa a to mi nezafungovalo. Nezná někdo? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Na co to je dobré? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 SPZ taky moc nechapu, ja spise "origo prislusenstvi LED SPZ" pohasnul na 50% při otevření kufru, docela to svitilo do xichtu, kdyz jsem vytahoval veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikelp Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 Dobrý den, mám Octavii 3, vyrobená v 03/2016, Bolero, vyčetl jsem tam HW H25, SW 0245. Chci se zeptat, co jde dokódovat. Měl bych zájem o hlasové ovládání (tlačítko na volantu i na rádiu je), naklopení pravého zrcátka při zpátečce, comming home (nemám xenony), zablokování AM pásma na rádiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tibor12 Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Cauko hladam clovek najlepsie okolie KOSICE VYCHODE Slovensko? Co ma skusenosti s kodovanim . Dakujem za rychlu reakciu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Brat to robi v Michalovciach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juro Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 ahojte chcel by som odblokovať obraz pri jazde na columbuse pre video a možno aj iné veci. O3/2016, Juro, Trnava Dik za informácie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roti Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Nevi nahodou nekdo, jestli pujdou z O3 FL prohodit Plug&Play ty nejvyssi zadni LED svetla, popr. nakodovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 půjdou,mají jiný konektor a musí se upravit parametrizace mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 ahojte chcel by som odblokovať obraz pri jazde na columbuse pre video a možno aj iné veci. O3/2016, Juro, Trnava Dik za informácie V BA ti s tým viem pomôcť :palec: Ozvi sa mi kľudne cez SZ, upresníme si kedy a kde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rasple Odesláno Březen 11, 2017 Sdílet Odesláno Březen 11, 2017 Borci koduje někdo přes OBD11? vše sem nakodoval v pořádku jako blikani DRL, start/stop, a plno jiných blbinek viz https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/.. avšak pokoušel sem se zprovoznit čtení cedulí kde musím najet do jednotky A5 Front/front camera... ale nabízí mi to jen A5 Front/sensors nebo tak nějak to je, takže v jednotce nejsou zmíněné položky Controller A5 (Front / front view camera) 07 - Coding Byte 1 Bit 0 Enable - "01 traffic sign recognition (FTE) active" a Controller A5 (Front / front view camera) 16 - Security Access - enter 20103 10 - Adaptations Select channel Display end of speed limit symbol Change to activated" musím jednotku nějak dodatečně nakodovat aby mi umožnila výše zmíněné kodování? Mám O3 RS MY15 s lane assistem a vším možným takže HW tam je.... díky popř. za vysvětlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ArMoR Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Zdar! Potrebujem pár vecí dať spraviť Zvuk v športovom režime ( normal mi nevadí, ten sa dá nechať?) Start-stop vypinanie videa počas jazdy a ďalšir. Prosím niekto mi napíšte, kto by to vedel spraviť ASAP. Ďakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.