Přejít na obsah

zadní ložisko- výměna

Martin89

Doporučené příspěvky

zdravím pánové,

čeká mě výměna zadních ložisek na mojí octavii 1.9 66 kw. Po přečtení několika témat na netu jsem zjistil že se musí měnit celý náboj. Nicméně např. na cc-autodílech nabízejí jenom samotné ložisko. Proto bych se chtěl zeptat, jak to tedy je, jestli musim měnit celej náboj nebo jen ložisko. Dělal to někdo? Nějaký postup jak na to? Před půlrokem jsem si měnil ložiska na předku a šlo to v domácích podmínkách zvládnout docela v pohodě.

díky za odpověď Martin

Odkaz ke komentáři

zdravím pánové,

čeká mě výměna zadních ložisek na mojí octavii 1.9 66 kw. Po přečtení několika témat na netu jsem zjistil že se musí měnit celý náboj. Nicméně např. na cc-autodílech nabízejí jenom samotné ložisko. Proto bych se chtěl zeptat, jak to tedy je, jestli musim měnit celej náboj nebo jen ložisko. Dělal to někdo? Nějaký postup jak na to? Před půlrokem jsem si měnil ložiska na předku a šlo to v domácích podmínkách zvládnout docela v pohodě.

díky za odpověď Martin

Tento tyden jsem delal zadni levy kolo a menil jsem jen lozisko ale jakoby ten celek to lozisko je soucasti naboje na kterem je kotouc a pak dotoho uchytis kolo jen uplne samotne lozisko menit nejde. cena toho celku 1600kc

Odkaz ke komentáři

takže opravdu nejde vyměnit jen samotné ložisko? Tak to mám fakt radost :wacko: ...nějaký typ kde koupit?

to je jedno kde ho koupis hlavne ho nekupuj za par kacek ja myslim ze jsem kupoval fag za 1600lč a zatím cajk da se sehnat levnejc ale bude to nejakej šmejd.

Zadní ložiska nejdou vyměnit, musí se koupit celý náboj :( . Jinak hodně zdejších lidí včetně mě nakupuje na http://www.cc-autodily.cz :)

docela tam mají předraženo nemyslíš ? a docela malý výběr...

Odkaz ke komentáři

Z 90% kupuju origo díly a právě na cc-autodíly mají fakt super ceny oproti salonům, např. jsem musel měnit škrtící klapku, chtěl jsem dát jedině origo klapku, tak jsem se ptal v salonu, kde si za ni účtovali 9000,- a na cc stála okolo 5000,-, což si myslím je hodně velkej rozdíl za stejný výrobek..., takže cc u mě vede na plné čáře :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Ja som menil iba jedno predne zatial,takisto som rozmyslal aku znacku a nakoniec som z skodadily.cz objednal topran za nejakych 25e a drzi dodnes,uz ma vyse 30 000 nabehane a v pohode.znamy menil daval dopredu fag,dozadu skf a myslim ze predne uz musel po 20 000 menit...

Slovenske zvl mam v alternatore na zadnej casti osi a takisto v pohode zatial...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...