Přejít na obsah

Klimatizace (nechtěná aktivace)

Lucasse

Doporučené příspěvky

Už nějakou dobu se mě i dalším pasažérům při spuštěné ventilaci (ať už chlazení nebo topení) špatně dýchá - typicky jako v létě při spuštěné klimatizaci. Však to asi znáte jak..

Zajímavostí ale je, že klimatizaci manuálně nezapínám (mám klasickou jednozónovou), ale když se podívám v palubním počítači jaké spotřebiče jsou zapnuté, mám tam - klimatizace. Jak ji teda mám vypnout, když chci mít jen spuštěnou ventilaci bez klimatizace?

Něco mi uníká v tom smyslu, že čidlo na základě okolní teploty samo aktivuje klimatizaci podle nastavené teploty? ... :huh:

post-27068-0-43061800-1393853609_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

pokud je zapnutý ventilátor topení tak se ti tam zobrazuje klimatizace. Vypni ventilátor a měla by zmizet

Už nějakou dobu se mě i dalším pasažérům při spuštěné ventilaci (ať už chlazení nebo topení) špatně dýchá - typicky jako v létě při spuštěné klimatizaci. Však to asi znáte jak..

Zajímavostí ale je, že klimatizaci manuálně nezapínám (mám klasickou jednozónovou), ale když se podívám v palubním počítači jaké spotřebiče jsou zapnuté, mám tam - klimatizace. Jak ji teda mám vypnout, když chci mít jen spuštěnou ventilaci bez klimatizace?

Něco mi uníká v tom smyslu, že čidlo na základě okolní teploty samo aktivuje klimatizaci podle nastavené teploty? ... :huh:

attachicon.gif2014-03-03-13.42.55re_ZM.jpg

Odkaz ke komentáři
mxx

Když se vypne, vypne se i klimatizace, to je celkem logický :) Ale ventilaci chci mít zaplou, ale ne klimatizaci.

DIAGNOSTIK.

Nemá čidlo vlhkosti, slunečního záření a čistoty vzduchu jen dvouzónová klimatizace (Climatronic)? Já mám jednoduchou klimatizaci a tam si nejsem jistej jestli používá čidlo vlhkosti.

oct

presne takhle to mam taky, ale driv nas tolik ta klimatizace netrapila.. :/

Ale cert to vem, at tam ta klimatizace napsana je, ale proc se pak v aute hur dycha jakoby byla klimatizace normalne spustena? Takova capina a jak dokaze zneprijemnit jizdu v aute.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

U naší OII máme podobný problém , když se vypne klima tak se hůře dýchá , myslím si ale že to bude tím že si zvykneš na lepší , sušší vzduch z klimi. Já když třebas vylezu z auta ven tak se mi též chvíli špatně dýchá. A jestli máš auto v záruce tak zkus dojet do servisu , možná bude někde chyba v potrubí / filtrech

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...