Přejít na obsah

Přestavba na 4x4

Tavi

Doporučené příspěvky

Moc by mne zajímalo zda se dá Sedan O1 předělat na 4x4.

Je to možný, z hlediska rozměrů a upevnění částí na karosérii z kombíka jedničky nebo je to zhovadilost? ^_^

Pokukoval jsem po fórech a nalezl jsem pouze O2 ale... nic dalšího bohužel.

Odkaz ke komentáři

Udělat jde všechno, ale jinak je to blbost, protože by jsi musel sehnat celý 4x4 podvozek, nádrž, elektriku atd. a jiná je i karoserie (myslím dno kufru), takže moooooc práce s nejistým výsledkem a navíc by se ti to nikdy nepodařilo zlegalizovat....

Odkaz ke komentáři

To sice byla, ale je to plno práce za plno peněz. Leda by sehnal zbořenou čtyřkolku za pár korun, ale stejně si myslim, že to nemá smysl. Vyříznout celý dno kufru atd... to je fakt lepší prodat stávající auto a koupit 4x4.

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

prestavba na zadokolku - to musis tiez rozmyslat - kardanovy hriadel popod cele auto, inak umiestneny vyfuk , zadny diferencial - uz len kvoli nemu by si musel upravovat aj dno kufra - kopa roboty a skoro zbytocne. Ak mas peniaze na vyhadzovanie a kopu casu a auto potom nechces prevadzkovat na normalnych cestach len na zavodnych okruhoch, tak kludne :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zajímá mě názor a možnosti. To že se ptám dopředu abych se nerozeběhnul do neznáma mi nepřijde jako pí***ina. Kdybych mohl tak téma po dostání všech informací smažu ale nejde to. Kdyby ano, tak by si se tady nemusel takhle projevovat a ničit si večer.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...