Gorkzy Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Na strankach skody dnes nejde nakonfigurovat octavie, je to kvuli zmene ceniku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 staci si precist jednu stranu zpet a zjistis ze to neni jen dneska a i dalsi informace .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 :) jo, jo, uz to vidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Podle informace z FB škodovky z pátku 25.4.2014 by měl být konfigurátor OIII funkční během nejbližších dnů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Tak konfigurátor na octu je funkční. Hned mě zarazilo pár výborných vychytávek.... -elegance má nově možnost dynamic packetu a ten má nový sploštělý volant s perforovanou kůží - bohužel ani k novému swingu nejsou repro vzadu v serii? -tří ramenný volat je vždy sploštělý? - nevidím couvací kameru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 couvací kamera jako je zvykem u koncernu naběhne v průběhu září(v ceníku) a zploštělý volant je moda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Ešte by to chcelo do budúcnosti: Strop vozidla v čiernej farbe Čo poviete ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Koukám do konfigurátoru a RS má (konečně) možnost el. sedadel, jak pouze řidičovo, tak oboje, řidičovo s pamětí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 to je cool vid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Já osobně si bez toho auto nedokážu představit, ale asi proto, že jsem to vždy měl. :) Na druhou stranu do Golfa GTI nejdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest palo.k84 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Ahoj, pochopil jsem správně, že od tohoto května má být zdražení? Chci si také koupit konečně O3 RS, ale chtěl bych parkovací kameru... proto MR15. Je k dispozici fotka nově zkoseného volantu? Když bych si objednal auto teď, měl bych mít MR15 a nižší cenu... říkám to správně? Díky :-) ja som sa rozhodol objednat si OIII RS 22.4.2014, samozrejme u nas na Slovensku. co cert nechcel, presne v ten den (dokonca presne v momente objednavania o cca 16:00:)) dosla predajcovi info z centraly, ze modelovy rok 2014 uz nie je mozne objednat a ze sa objednava modelovy rok 2015 (cena zvysena o 400 EUR). samozrejme sa to hned ani nedalo, dva dni im nefungovali systemy a tak ani nebolo mozne objednat. nasledne som sa rozhodol, ze si pockam na novy cennik na stranke importera, ved ked od 22.4.2014 uz ponukaju len modelovy rok 2015 tak to hadam nebude dlho trvat. samozrejme cennik pre novy modelovy rok nezverejnili dodnes :). objednavku som nakoniec predsa spravil 30.4.2014. predbezny termin dodania este neviem, ten vraj totiz bude znamy az cca 1-2 tyzdne od objednania (vraj sa zozbieravaju objednavky z "celeho sveta" a az nasledne sa urci termin), ale odhadujem cca 6 mesiacov :(((... kazdopadne v CR uz mate aj cennik a aj volant vidno v konfiguratore (velmi pekny je:)). uz si objednaval? mas nejaky predbezny termin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Dnes mi nabídli slevu z ceníkový ceny 7% což dělá něco přes 60 tisíc k ceníkové ceně konfigurace zhruba 930 tisíc.. U benzínu s DSG a variantě combi doba dodání 3-4 měsíce, u nafty víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 To ti moc nenabidli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest palo.k84 Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Dnes mi nabídli slevu z ceníkový ceny 7% což dělá něco přes 60 tisíc k ceníkové ceně konfigurace zhruba 930 tisíc.. U benzínu s DSG a variantě combi doba dodání 3-4 měsíce, u nafty víc. 3-4 mesiace? ja mam objednanu benzin kombi, manual. tak hadam dodacia lehota bude podobna..to by bolo super:) inak 930 tis je brutal palka, to si tam musel dat takmer celu priplatkovu vybavu:) a inak 7 % nie je fakt nic moc, predovsetkym pri takej vybave... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 To je teda spíš nic než moc no.. Čekal jsem určitě 10%, ale je fakt, že jsem přišel schválně z ulice (u tohoto prodejce mám kontakty, takže by se víc asi dalo udělat). No nevim, dal jsem tam všechno co mám v autě teď a na co jsem zvyklej a bez čeho auto nechci.. V základu to nemá nic. Ale opomenul jsem věci jako panoramu, rezervu, snad nějakýho toho asistenta, metalízu atd., takže zas tak utrženej z řetězu jsem nebyl. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Zdravim, jelikoz uz se nemohu dockat auticka, tak jsm si dnes nakonfiguroval na strankach skody totoznou karu a vsiml jsem si, ze je v Ambitionu nove radio SWING.Budu to mit taky, kdyz jsem si auto objednaval v breznu a vyrobit by se melo pristi tyden? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Pokud nebudou dojíždět staré zásoby a budeš mít štěstí, tak ho budeš mít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 :) tím chceš říct, že si moc velké naděje dělat nemám, že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 nevím, třeba už dostali pokyn do MR 2015 montovat nová rádia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Jelikoz jsem se vcera ptal na to same i prodejcem (mejlem), tak mi dnes odpovedel. Napsal mi, ze swing tam mit budu a ze swing byl ve vybave ambition jiz pri me objednavce. V dobe objednavani tam bylo Antry(Gen1), coz neni Swing, ze ? Napsal jsem mu to, zatim neodpovedel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 MR 2015 má vždy swing 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Ok, jenom dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 to by mě zajimalo proč nelze u 1,4 CNG kombinovat tažné se střešním oknem... mně by zajímala někdy ta logika :D tuhost karoserie a dodatečné výztuhy pro skleněnou střechu, které nedovolí montáž tažného? dneska jsem se na tuhle kombinaci (tažné + panoramatická střecha) zaměřil u Golfa 7 TGI a tu to kombinovat jde. Důvod toho, proč to u ŠA nejde však nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Pokud to tu je tak se omlouvam nejak jsem prehledl ale oktavie dostala novy 3ramenny volant jak ma vw s ROVNYM spodkem je tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Podle všeho ne pro všechny výbavy .... jen po Dynamic a RS... Koukni do kofigurátoru na stránky ŠA (3D verze), ukazuje se to tam podle skutečnost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 aha,diky za objasneni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sighart Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Podle konfigurátoru je nový tříramený volant pro všechny konfigurace. Ptal jsem se i tady někde na fóru a někdo mi to potvrzoval. Nicméně obrázky v konfigurátoru jsou poměrně jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Kromě L&K mají ostatní verze za příplatek 3-ramenné zploštělé volanty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Ceník na Scout bude kdy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ali17 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Já jsem zas při konfiguraci narazil na to, že sportpaket šel pouze v kombinaci s 18" kolama, která ale nechci. Takže po domluvě mám 17" kola a sportpaket. Podobně to vidím i s panoramou + tažným. Prostě ten konfigurátor dělají ITáci a ne obchodníci, takže se to na tom nějak projevilo :D podle mě se stačí domluvit s prodejcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.