Přejít na obsah

kRRRalovske RRRReagge - deR golf mit jägeRmeisteR gesicht

Ol@f

Doporučené příspěvky

kein der Golf mit Luft aber Golf in der Luft

aneb od vcera mame nove naplne v diferacich a haldexu, filtr a brzdovku. Na prevodovku nezbyl cas ta se

udela pristi tyden. Pak uz jen svicky a rozhodnout se jestli delat rozvody nebo ne ale asi pro klid duse ano pac na R32 v GIV praskali a pokud jsou stejne tak bych se obaval ze tam vzhledem k roku vyroby meho kusu muzou byt stejne. Pak si mylsim ze je bude vymeneno vse potrebne.

IMG_20140807_173813.jpg

Odkaz ke komentáři

předplacenou, bych dodal .... :lol: , navíc má v CZ manželku, takže už je napůl občanství českého, a že ho je velká půlka :jager: , navíc se odnaučil zlozvykům moravským a místo vína už pije jégra :asie: a telefonuje přes českou SIM kartu :jelen:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

MSW (OZ) 8x18, ten brzdic je pomerne velkej ale je to "jen" 2 pistek jako na octe, prumer kotouce uz nebudu zvetsovat nechci zbytecne zvedat roztacenou hmotnost kterou jsem usetril vymenou kol, takze pujdu na 350mm a vetsi desky na ktere bude tlacit 6ti pistek.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

mozna jeste neco pridam ale s timhle se musi opatrne aby to nevypadalo jako kdyz prijedou s cirkusem na matejskou.

Jinak presne strasne to ten cernej interier rozsvitilo, je dost dobre se to podova te plastidipove oranzove.

Jsem dost spokojenej, jen se mi podarilo jednu tu listu pri demontazi poskodit a folie to poskozeni nezamaskovala tak bych potreboval sehnat jen te danej kus. Zatim jsem nezjistoval jestli to ve VW prodavaji samostatne nebo sadu.

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...