Přejít na obsah

kRRRalovske RRRReagge - deR golf mit jägeRmeisteR gesicht


Ol@f

Doporučené příspěvky

Diky moc vsem

 

Michale: na te oranzade moc nealezi, jesli casem omrzi tak to udelam jinak, neplanuju nejake extra vzhledove upravy, ma to svoje skrabance a kdyz bych to vsechno poresil mel bych to za chvili zpet protoze tim stylem jezdeni ses furt nekomu za prdeli, vedle nej a ritis se na dalsiho takze bych to mohl furt ladit a lakovat.

 

Tome: diky tome, jasne ze dame. Uz vim i kde je pobliz letiste.

 

Dakie: diky diky, taky doufam ze to bude o N98, gumach, fltrech a olejich

Odkaz ke komentáři

Diky, zatim je to parada uzivam kazdej km, kazdu zatocinu a kazdej hrb na silnici :jelen: Myslim ze nakonec to dopadlo nejlip jak mohlo, kdyz chci prasit vezmu tohohle sedyho a kdyz chci dojet pohodlne na druhej konec republiky vezmu jinyho sedyho :asie:

 

Mam nutkani sehnat nejaky levny 18" sirky 7,5 a nechat si tyhle gumy je snima taky dobra prdel, nejsou dobry na to jet pilu drzet jak prilepeny ale kdyz se chce clovek zklouznout a pustit to do driftu tak to ty gumy pusti, na mokru ani nemluvim to je to vylozene drift guma.

Odkaz ke komentáři

To je divný ne?Dyť ty zadky jsou jak na tramvaji.. :-O

 

Co tohle třeba?Ale tam už by to nebylo tak pěkný cenově, jak ty první no..

post-102-0-63316000-1400150598_thumb.jpg


JInak tady....Tušim 8,5x19 ET 35, jestli si pamatuju dobře..a škrtá to minimálně, co jsem se tenkrát o tom bavil s dnes už bejvalym "tchánem"... ;)

post-102-0-52567400-1400150851_thumb.jpg

post-102-0-45072600-1400150831_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hele, ja bych se těch 7,5 ET40 nebál vůbec..Třeba u ráfku 8x18 ET 48 Alcar uvádí k typáku pouze "zkontrolovat zakrytí kol na přední i zadní nápravě"...Nic víc.. ;)

Jinak 7,5x18 ET 51 máš stejný jak na OII a taky se tam dostaneš bez úprav až na 8x18 ET 40 přece.. ;) Takže rezerva tam bude, to bych se nebál..

Navíc ten podvozek je tuhej a nepropruží tolik ne? ;)

Odkaz ke komentáři

Hele, ja bych se těch 7,5 ET40 nebál vůbec..Třeba u ráfku 8x18 ET 48 Alcar uvádí k typáku pouze "zkontrolovat zakrytí kol na přední i zadní nápravě"...Nic víc.. ;)

Jinak 7,5x18 ET 51 máš stejný jak na OII a taky se tam dostaneš bez úprav až na 8x18 ET 40 přece.. ;) Takže rezerva tam bude, to bych se nebál..

Navíc ten podvozek je tuhej a nepropruží tolik ne? ;)

 

A navíc to můžeme vyzkoušet s mou 19" ET40 :palec:

Odkaz ke komentáři

Na G5 jdou při šířce 8palců dozadu ET40 a dopředu ET45, s pneu 225.

 

Jinak jak se s tím driftuje? Nějak si to nedovedu představit.

Driftovani je asi fakt prehnanej vyraz ale zakladem je mit nah*vn* gumy ktery na tom jsou od predchoziho majitele a na nich proste neni problem kdyz se clovek chce zklouznout zadkem z prudke tocky

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ondro, mrkni na FB na skupinu Czech TRACK days ;) https://www.facebook.com/pages/Czech-TRACK-days/1424872257749157?fref=ts

 

30.6. se pojede další jízda a tentokrát ve Vysokém Mýtě na trati ;)

 

Dovolím si sem překopírovat text "pozvánky":

 

!!! Pozor ZMĚNA TERMÍNU -> 30.6.2014 !!!

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na další akci Czech TRACK Days. Jako lokalitu pro následující akci jsme zvolili okruh ve Vysokém Mýtě,který je díky své poloze dostupnější i pro zájemce z východní čás
ti republiky. Pevně věříme,že jsme zvolili dobře a tomu bude odpovídat i Váš zájem o start.

Termín akce je stanoven na pondělí 30.6.2014. Cena startovného se jako vždy odvíjí od počtu účastníků,přičemž předpokládaná výše je 350czk/vůz.

Postup registrace se nezměnil,proto všichni zájemci o start posílají mail na adresu czechtrackdays@seznam.cz . V registračním mailu prosím uveďte jméno,adresu bydliště a vůz,se kterým na akci přijedete. Obratem Vám přijde potvrzení registrace a instrukce ohledně platby zálohy. Výše zálohy je 300czk. Registrace se stává platnou až v okamžiku uhrazení registračního poplatku

PS: Onboard video z YT,pro představu o trati


https://www.youtube.com/watch?v=jAH7j3kSolk

Odkaz ke komentáři

hmmm zaujimave, stranku si poznamenam ale pro tentokrate jeste ne, porad mam jeste na seznamu nejake servisni ukony ktere chci provest nez to vezmu na takovouhle akci.

 

Co jsem tak zaznamenal tak pri toceni toho videa bylo na trati tak 6 aut ?

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...