pepamitas Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Kdyby někdo chtěl dojezdovku třeba na OI, tak je jedna nyní v bazaru - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=32412&do=findComment&comment=1637134 Díky za propagaci a jen potvrzuji, že dojezdovka je k mání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo456 Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 alf veď človek si musí pomôcť ako vie .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
František Ferebauer Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Já mám jen tu lepící sadu s kompresorem, což už se mi jednou ukázalo, jako pěkně nešikovná věc. No prakticky nepoužitelná při větší díře v gumě. Jinak přestavbu mám Magic G4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 frantisek pri vacsej diere? cca aku velku to uz nezvladne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest andrej1 Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 ja som tu sadu chcel tiez ale nakoniec som to nechal tak prislo mi to celkom zbytocne, aj ked neviem ci to casom nebudem lutovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
František Ferebauer Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Záleží jakou přestavbu zvolíte, já mám třeba tuto přestavbu: http://www.levnelpg.cz/systemy-lpg/ a protože preferuji více místa v kufru (často převážím hodně věcí, tak mám nádrž na LPG právě místo rezervy. Ale dá se udělat i varianta, v které bomba je v kufru, zase tolik místa nezabere a rezerva zůstává. Já to řešil samolepící sadou, kterou jsem pravda ještě nepoužil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 asi by som nádrž na LPG uložil na miesto kde bola rezerva, len potom budeš musieť nosiť sprej na vyplnenie defektov , to je síce troška nevýhoda ale inam ju nemáš kam uložiť.. z kufra by som moc miesta neuberal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Březen 3, 2017 Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 Mne osobne by nevadila ani ta valcová. No tak by bola troška menšia aby v kufri ostalo ako tak miesto a mohlo som mať v aute aj klasickú rezervu lebo osobne som za tie spreje moc neni. Ide predsa o skresanie nákladov na jazdu, tak sa dajú spraviť aj kompromisy. Hlavne aby to bolo dobre namontované a nevybuchlo to niekde ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geofre Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Kompresor+knoty = rezervu nemám. Na větší problém mám u POVka asistenci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOŠŤÁL Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Tenhle názor mi přijde hodně ujetej.Čekat někde hodinu ,než se někdo uráčí přijet...To si to kolo radši vezu sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geofre Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 A já mám raději volno v kufru, než tam mít krám, jenž je neforemný a který nepotřebuju. Za 17 let mám v autech nalítáno přes půl milionu, na motorce nějakých 250tis. Ještě se mi nestalo, že bych gumu provalil tak, že by nešla zalepit knotem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 Přesně tak jak píše kolega Košťál - nemám LPG a i tak raději místo navíc pod podlahou a lepicí sadu než rezervu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaskope1 Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Pozor ale dle technika na STK je Octavia I schválená pro provoz s rezervou nikoli s opravnou sadou. Kdyby chtěli na STK/Policajti prudit tak můžete mít problém. Bylo mi doporučeno technikem, že se rezerva dá připevnit i kurtnama k okám v podlaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Loni jsem byl poprve s OI LPG na STK s opravnou sadou a vse v pohode. Osobne si myslim, ze neresi, jestli auto musi nebo nemusi mit rezervu, hlavne aby byla rezerva nebo opravna sada... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Tak je jasné, že v době kdy se OI schvalovala pro provoz, tak byla rezerva povinná, ale od té doby se toho dost změnilo. Změnila se zákon, že rezervy již nejsou potřeba u starších vozidel, o možnosti vyjmutí rezervy rozhoduje výrobce vozidla, v našem případě Škodofka, ta přímo uvádí: U vozidel Škoda 105 - 135 a starších z technického hlediska nesouhlasí s vyjmutím náhradního kola a jeho nahrazením sadou na opravu pneumatik. U vozidel řady Škoda Favorit, Felicia, Fabia 1 (6Y), Superb 1 (3U), souhlasí avšak nedoporučuje vyjmutí náhradního kola a jeho nahrazení sadou na opravu pneumatik. U vozidel řady Škoda Fabia 2 (5j), Roomster, Octavia 1 (1U), Octavia 2 (1Z), Superb 2 (3T), Yeti je možné vyjmout náhradní kolo za podmínky jeho nahrazení originální Škoda sadou na opravu pneumatik. Takže nevidím důvod proč by nemohla být OI bez rezervy, pokud má origo opravnou sadu. Celé znění toho vyjádření je na stránkách Ministerstva dopravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
František Ferebauer Odesláno Prosinec 4, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2017 Doporučuji LPG: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
František Ferebauer Odesláno Listopad 21, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2018 Doporučuji LPG, ale když se dívám na galerii přestaveb: http://www.levnelpg.cz/fotogalerie-prestaveb/ tak mi z toho vychází, že asi jediné řešení je bu´dto ji vozit v kufru, nebo pořídit klasickou lepící sadu, což ale není nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.