Přejít na obsah

výměna obrysového světla, vůz s xenony

Doporučené příspěvky

Musíš vyndat celý světlo, odpojit konektor a potom se k tomu dostaneš.

tak jsem to světlo vyndal a koukám, že hravě vymením žárovku blikače, ale žárovku obrysového světla nevidím, když odháknu kovové svorky na zadní straně, tak se zadní kryt ani nehne, jsou tam nějaké šroubky. Rozumím tomu dobře, že musím sundat uplně celý zadní plast kryt, abych se dostal k žárovce obrys. světla nebo je to nejak napojeno na xenon výbojku , nepřijde mi to jako banální výměna žárovky např. H7. Dělkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

celý zadní kryt včetně šroubků pod nimi je výbojka a trafo bacha ať to nevytrhneš a vevnitř vedou dva drátky k parkovačce a na to si připrav nervy pokud nemáš úzký prsty :)

Celý zadní kryt sundat musíš, ale nemusíš šroubovat žádný šroubky, stačí povycvakat 4 plastové pacičky na celém zadním krytu a ten poté sundat. Pak následuje operace s úzkými prsty nebo lépe kleštičkami, kdy vytáhneš parkovačku T10 (W5W) která je usazená v podlouhlém plastovém výlisku. Za tento výlisek zatáhneš, vyndáš ho celý ze světla a vyměníš žárovku. Pak to postupně v opačném pořadí dáš zase dohromady.

Konektor k celýmu světlu rozpojovat nemusíš, já osobně jsem světlo vyndal a držel mezi nohama. Volnýma rukama pak provedeš operaci viz výše :-)

Odkaz ke komentáři

zdravím vás chalani ... kupil som O II FL 2010 xenon. dnes som chcel vymenit obrysove za ledky ... svetlo som vytiahol v poriadku odpojil konektor ... ale ked som videl ten pristup k tej ziarovke tak som to poskladal naspat. asi s tym zbehnem rovno do servisu lebo nechcem nieco poskodit.. keby ste mali niekto video ako ste to menili velmi by to pomohlo

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...