Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Sheron je snad největší sr...ka jakou znám mě bohatě stačil jejich slavnej oživovač gum hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Ted placnu trochu mimo, ale osobni zkusenost s SHERON -30? Dobra letni kapalina.. :D :P :D Přesně tak SHERON zamrzá i v létě :D VSemi: a o ceně to taky není já po jistých zkušenostech (se Sheronem apod.) kupuju v autodílech rozlívanou nemrznoucí kapalinu do - 20 za cca 17,- Kč litr a ještě se mě nestalo, že by to zamrzalo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 No já používám origo koncentrát od škodofky a no probléma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Kup si poradny originalni sajrajt do ostriku a budes mit klid. Sheron je uplne na prd... Kup origos Skoda stoji 5l cca 120 Kc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 ja mam teda shoron kazdou zimu a nikdy jsem s nim nemel problem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 ja mam teda shoron kazdou zimu a nikdy jsem s nim nemel problem :D Njn ale ty máš shoron :D :P :D :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bahula Olomouc Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Ten origo škodovácký je do minus kolika?? Mám stejnej problem, mám tam přípravek do minus 30 a zamrzl hned po nalití jen si zaboha nevzpomenu na značku. Tak jsem byl mrknout na flašku od toho "super" přípravku a hleďme je to Sheron... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Njn ale ty máš shoron :D :P :D :D :smich: v tom je mozna ten rozdil :D musim schvalne zkusit treba tu brecku od skodovky jestli bude nejaky rozdil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Se Sheronem jsem se spálil 2x, poprvé nemrznoucí směs do ostřikovačů co i při - 5 zamrzala a pak rozmrazovač skel, kterej po nastříkání na čelní sklo během pár vteřin tak zmrzl, že měla škrabka co dělat :D od té doby tuhle značku ignoruji .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Jen mě štve že je nasr.. na skoro každé pumpě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Je pravda, že sheron je v poslednej dobe oničom, ale ten humus zo Škodovky nechutne smrdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Sice je ten ze skodovky o nicem a smrdi, ale zase umeje a nezamrzne.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Smrdi ale funguje :D).. A o tom to prece je. Nemam si na co stezovat. jen teda kupuju za 165 Kc 5l :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 nebo dodělat vyhřívané ostřikovače. dodělával jsem na svém.. velice užitečná věc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 ja mam teda shoron kazdou zimu a nikdy jsem s nim nemel problem :P Ten origo škodovácký je do minus kolika?? Mám stejnej problem, mám tam přípravek do minus 30 a zamrzl hned po nalití jen si zaboha nevzpomenu na značku. Tak jsem byl mrknout na flašku od toho "super" přípravku a hleďme je to Sheron... :D Sheron jsem roky používal, ale teď máme doma 40l kanystr Velvany do -40°C a je klid:-) nebo dodělat vyhřívané ostřikovače. dodělával jsem na svém.. velice užitečná věc.. Jak moc náročné? Už mě napadlo to taky dodělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 za 20min hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Mění se celé trysky a natáhnou drátky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Jak se pohybuje cena této úpravy? (předělat trysky na vyhřívané) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak panove ctu a musim rict ze mazec, ja pouzivam Sheron ctvrtej rok, pravda je ze ted z hlavy nevim do jake teploty ale zadnej problem sem nemel. Samo musi bejt teply sklo aby to neprimrzlo (teply myslim ze na ne uz musi nejakou tu chvilku foukat teplej vzduch) ale to mi primrzalo snad vsechno, ale ze by mi to zamrzlo nebo dokonce nestrikalo to se mi jeste nestalo, a to neodhrnuju trysky a jen zapinam odstrikovace a nekdy musi prostriknout snih co tam je a nikdy zadnej problem. Je pravda ze nikdy neredim, nejsem pako, kdyz vim ze to venku klesa nekde k -12 tak nebudu redit nermzku abych mel misto -30 do -15 ale vic v nadobce. Proste tak jak koupim tak naleju a jak rikam nikdy nezamrzla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Já taky kupuji jen Sheron a nikdy nebyl problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 celé trysky a dráty do pojistkovky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Navod? Homemade topny odpory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Hm, to bych taky mohl zvládnout, i když ani nevím, kudy ty dráty vedou, resp. mají vést :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 vyhřívané trysky cca 350,- Kč / ks ve Škodovce, před týdnem jsem měnil mischicka: ty nemáš na RSu vyhřívané? Já na eleganci jo, na ambiente ee, ale tak nějak bych čekal, že RSa to mají taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...5%A1enstv%C3%AD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ty dva topicy s ostřikovači a kapalinam by se mohly spojit, což? Používám tuto kapalinu 35-40Kč/ litr a jsem bez rizika poleptání... Odolnost mrazu: to co vidíte zbylo po dolití do velké nádobky až po hrdlo... tzn mám naředěno cca 1:1 a dnes ukazoval teploměr -6 -7 a několikrát jsem ostřikoval - a netuhlo to ani na okraji skla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak panove ctu a musim rict ze mazec, ja pouzivam Sheron ctvrtej rok, pravda je ze ted z hlavy nevim do jake teploty ale zadnej problem sem nemel. Samo musi bejt teply sklo aby to neprimrzlo (teply myslim ze na ne uz musi nejakou tu chvilku foukat teplej vzduch) ale to mi primrzalo snad vsechno, ale ze by mi to zamrzlo nebo dokonce nestrikalo to se mi jeste nestalo, a to neodhrnuju trysky a jen zapinam odstrikovace a nekdy musi prostriknout snih co tam je a nikdy zadnej problem. Je pravda ze nikdy neredim, nejsem pako, kdyz vim ze to venku klesa nekde k -12 tak nebudu redit nermzku abych mel misto -30 do -15 ale vic v nadobce. Proste tak jak koupim tak naleju a jak rikam nikdy nezamrzla. Já taky kupuji jen Sheron a nikdy nebyl problém. Kluci já ten Sheron neředil (já to nikdy neředím) a přesto zamrzl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bahula Olomouc Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Také jsem toho Sherona neředil a bylo minus 8 a prostě zamrznul ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Třeba je na trhu nějaká pančovaná verze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Ako to, že to Krestovi nemrzne? ;) ;) Lancelot: asi máš pravdu a oni šetria, veď majú dobrú reklamu, tak aj tak to každý kúpi. Mne sa osvedčilo keď som nemal čo naliať ešte aj "Tesco a Hypernova" robí to tiež DF Partner a tie nezamrzli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.