Přejít na obsah

Zamrzání trysek ostřikovačů

abit

Doporučené příspěvky

Ted placnu trochu mimo, ale osobni zkusenost s SHERON -30? Dobra letni kapalina..

:D :P :D

Přesně tak SHERON zamrzá i v létě :D

VSemi: a o ceně to taky není já po jistých zkušenostech (se Sheronem apod.) kupuju v autodílech rozlívanou nemrznoucí kapalinu do - 20 za cca 17,- Kč litr a ještě se mě nestalo, že by to zamrzalo ...

Odkaz ke komentáři
ja mam teda shoron kazdou zimu a nikdy jsem s nim nemel problem :P

Ten origo škodovácký je do minus kolika?? Mám stejnej problem, mám tam přípravek do minus 30 a zamrzl hned po nalití jen si zaboha nevzpomenu na značku.

Tak jsem byl mrknout na flašku od toho "super" přípravku a hleďme je to Sheron... :D

Sheron jsem roky používal, ale teď máme doma 40l kanystr Velvany do -40°C a je klid:-)

nebo dodělat vyhřívané ostřikovače. dodělával jsem na svém.. velice užitečná věc..

Jak moc náročné? Už mě napadlo to taky dodělat.

Odkaz ke komentáři

Tak panove ctu a musim rict ze mazec, ja pouzivam Sheron ctvrtej rok, pravda je ze ted z hlavy nevim do jake teploty ale zadnej problem sem nemel. Samo musi bejt teply sklo aby to neprimrzlo (teply myslim ze na ne uz musi nejakou tu chvilku foukat teplej vzduch) ale to mi primrzalo snad vsechno, ale ze by mi to zamrzlo nebo dokonce nestrikalo to se mi jeste nestalo, a to neodhrnuju trysky a jen zapinam odstrikovace a nekdy musi prostriknout snih co tam je a nikdy zadnej problem. Je pravda ze nikdy neredim, nejsem pako, kdyz vim ze to venku klesa nekde k -12 tak nebudu redit nermzku abych mel misto -30 do -15 ale vic v nadobce. Proste tak jak koupim tak naleju a jak rikam nikdy nezamrzla.

Odkaz ke komentáři

Ty dva topicy s ostřikovači a kapalinam by se mohly spojit, což?

Používám tuto kapalinu 35-40Kč/ litr a jsem bez rizika poleptání...

Odolnost mrazu: to co vidíte zbylo po dolití do velké nádobky až po hrdlo... tzn mám naředěno cca 1:1 a dnes ukazoval teploměr -6 -7 a několikrát jsem ostřikoval - a netuhlo to ani na okraji skla...

post-575-1292437739_thumb.jpg

post-575-1292437749_thumb.jpg

post-575-1292437759_thumb.jpg

post-575-1292437769_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak panove ctu a musim rict ze mazec, ja pouzivam Sheron ctvrtej rok, pravda je ze ted z hlavy nevim do jake teploty ale zadnej problem sem nemel. Samo musi bejt teply sklo aby to neprimrzlo (teply myslim ze na ne uz musi nejakou tu chvilku foukat teplej vzduch) ale to mi primrzalo snad vsechno, ale ze by mi to zamrzlo nebo dokonce nestrikalo to se mi jeste nestalo, a to neodhrnuju trysky a jen zapinam odstrikovace a nekdy musi prostriknout snih co tam je a nikdy zadnej problem. Je pravda ze nikdy neredim, nejsem pako, kdyz vim ze to venku klesa nekde k -12 tak nebudu redit nermzku abych mel misto -30 do -15 ale vic v nadobce. Proste tak jak koupim tak naleju a jak rikam nikdy nezamrzla.

Já taky kupuji jen Sheron a nikdy nebyl problém.

Kluci já ten Sheron neředil (já to nikdy neředím) a přesto zamrzl ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...