Guest GaGy Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Pročetl sem už kde co vyzkoušel taky pár možnosti ale problém stále přetrvává: Začalo to postupně.. Občas to naskočilo a občas ne. Ted už to napoprvé nenaskočí vůbec. Jde o to že když auto půl dne stojí tak: nastartuju, motor naskočí a chcípne. Když přidám plyn při tom startu tak většinou nechcípne. Druhý start už je uplně bezproblémů. Normánlě to naskočí a jede. (a to nemusí být motor ani zahřátý) Tak mě napadá že to asi musí být něco s tlakem. (když to déle stojí že uteče nějaký potřebný tlak) Zkusil sem čerpadlo a je to OK. Zkusil sem regulátor tlaku a taky OK. Tak co mám zkusit dál? Hadice sem kontroloval a vypadaj OK. Už sem zoufalej.. Diagnostika vypsala todle, ale nevím jak závady odstranit. Lambda je taky nová. Takže vůbec netuším kde může být chyba. Přitom po nastartovaní jezdí uplně v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tak nakonec Nepomohla výměna čerpadla. .... Tak dnes znova problém ,tak čerpadlo asi ne .. Ale stejně nevím jak se zbavit těch chyb na diagnostice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrAT Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 zapalovací cívky máš vyměněné ? (svolávačka u škodovky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 ty moje nejsou z té vadné serie. ... Obvod ohřívače snímače.. Co to může být ? teplotní čidlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrAT Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 čidlo teploty máš zkontrolované ? co regulátor tlaku na liště ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drake Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 zdravím mám ten samy problém, ranní start na podruhé a někdy už i na po 3tí, vyměněné cívky, svíčky, čerpadlo jsem jen zkoušel zítra jdu pro čidlo teploty chladící směsi tak doufám že to bude ono už dám pak vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Dočetl sem se že to může dělat i vstřik ... že nějak špatně rozpráší ve válci palivo a proto to blbne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 nemyslim si ze by to bol vstrek, vzladom na to ze je to nepriame vstrekovanie (benzin sa vstrekuje do sania)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drake Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 ja už taky zkoušel vše a vypadá to na to palivové čerpadlo jak popisují zde : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23808 jde pry udělat repas čerpadle nemusí se měnit celé, tak jsem zvědav příští týden na to jdu tak uvidím co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Byl to Ohřev Lambda Sondy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarosRV Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Ohrev ls? Ako konkretne? Tiež mam taku zavadu už 4 roky. Ako sa da zistit zly ohrev sondy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Kabeláž bude asi špatná od lamby ,nějaká kostra či tak něco... Navíc i čidlo teploty ,davalo špatné udaje tím padem při startech chudou směs ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Tak i já jsem problé se startem vyřešil pokaždé to napoprvé chcíplo někdy i napodruhé i na potřetí .. Nevěřil jsem tomu ale je to tak... natankoval jsem 30 litru benzinu do toho 5L E85 ale hlavne jsem tam prdnul 60ml VIFu a celej dej jezdil couračky po městě jen na benzín .. a ejhle auto už skoro týden startuje na první pokus a nechcípá ani neškytá nic .. jako za mlada .. podle mechanika tomu E85 nepomohl prý to určitě vyřešil ten VIF .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Já dal ted original Lambdu bosh ,je trošku jiná než universal a zatím dobrý ,ale chce to pořádně vyzkoušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Takže Opět to samé po projetí delší trasy a plně zahřatí motoru to opět dává chudou směm ... Tak ted už opravdu nevím co s tím poradte někdo prosím ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Na co je tady tento snímač ?? http://gagy007.rajce.idnes.cz/nastenka#bvw004.jpg čidlo teploty je dál ,ale tento netuším k čemu je ... Nebo to tam mám zapojené dvakrát to čidlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redy19 Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Ahoj, tak už ste přišli na něco víc? Mě to nejspíš taky začíná dělat. Po výměne hadic na odvětrávání kliky a pal. Cerpadla to bylo celou zimu až do teď ok. Tedka už zase začínám pozorovat horší první starty ( druhej start hned potom je ok) . Ještě nejsem ve stádiu kde to musím startovat na 3 otočení klíčkem. Zatím se to stalo jen parkrat, ale musím držet dyl klíček ve startovací poloze. Občas jakoby spadnou otáčky a auto se dusi a kucká, pomůže přidat plyn nebo to chcipnout a nastartovat znovu. Mohlo by to být třeba špatným startérem nebo baterkou? Jen mi nehraje to, že na podruhé ať je auto studený nebo zahřáté, tak to chytne na brnk Připadá mi ze tam bud jde málo paliva, nebo starter nedokáže roztočit pořádně motor nebo někde chybí nějakej tlak. A teď babo raď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 tento tyden mi to udelalo asi 3x po sobe prvni start chcípne druhý start vpohode, vyčistil jsem klapku nastavil pres vag a pohoda, zkus a uvidis jestli ti to pomuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Redy19: Kolik máš benzinu? Mně tohle dělá, pokud mám méně, než je 1/4 nádrže. Taky bohužel nevím, čím to může být. Tlak čerpadla jsem teda ještě neměřil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redy19 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Benzínu jak kdy.. Od půl nádrže po čtvrt. :-) ale našel jsem ještě jednu prasklou hadici, tak to nejspíš prisuzuju tomu. Příští týden uvidíme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Tak pak dej vědět, hadice mě nenapadly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redy19 Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Takže vyměnil jsem jednu prasklou hadičku od odvětrávání kliky a odvzdušnovaci ventil 035103245a. Po čtyřech dnech stání chytla na brnk. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Tak to je super zpráva. Jen teda u mě problém bude jinde, celé vedení odvětrání mám řešené jinak a nové. No zkusím to čidlo kapaliny <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redy19 Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Tak to ti asi neporadím.. Já celkově vyměnil palivové čerpadlo (nejspiš zbytečně) a včechny hadice od odvětravání a je to OK.. i s baterkou skoro před smrti startuje na brnk vicemeně :) .. Najeto 230 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redy19 Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Tak po týdnu je špatný startování zpátky :-) už mám sto chutí to auto hodit z Macochy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrAT Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Starty řeší hodně lidí Já už do toho nasypal hodně tisíc a zatím mám pocit, že spíš živím mechoše Pokud nedovezeš 1,9TDI, tak si s tím neví rady Jo a mimochodem Loni jsem byl na svolávačce , zapalovací moduly Najel sjem na nich od loňska nějakých 8tkm a jeden z nich, už zase zlobil Takže další reklamace ve Škodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 ja sem menil hadicky snad všechny co sly, n75, bov, filtry, svicky, cistil sem klapku, zakladni nastavení a vsechno v cajku auto ozilo, ale po tydnu nastartuju a zas chciplo :-D od te doby zase zatim nic tak uz to neresim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qomrichj Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 robí to aj mne, keď mám pod štvrt nádrže, inak všetko ok. som si nejak zvykol, keď je už fakt málo benzínu tak otočím kľúčom, vypnem a znovu už s naštartovaním, vtedy to chytí vždy. Tak neviem.. palivový filter som nepozeral ešte, mi to na neho pripadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redy19 Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Ty mas docela dost jasny příznaky na palivové čerpadlo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Vím, že je to jiný motor (1,6 75kW), ale podobný problém jsme řešili a vyřešili a problémem byla extrémně zaprasená váha vzduchu. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.