Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Taky se mi moc líbí, vůbec jsem nevěděl, že si člověk může do Tourky nechat dát RS paket, to auto pak vypadá o 100% jinak a navíc si myslím, že i mnohem líp než obyč OII. Ty Spidery jsou součástí paketu?! Může se zeptat kolik je za ten sportovní design příplatek? Jinak sesle Ti závidím, musej bejt super. Ty co mám já zrovna dvakrát pohodlný nejsou a na RS židličky jaksi nejsou keke :-D

Odkaz ke komentáři

ironpipi: děkuju, zrcátka se nelíbí asi hodně lidem, to stejný mi říkal i zdejší člen Hoblik, ale mi "nový" majitelé s tím problém nemáme :-)

rehy: díky :-) sportpaket byl za příplatek 20tisíc Kč, obsahuje Spidery 16", kožený paket, tříramenný volant, křidýlko na kufru, RS nárazník, koberečky, látkový sedačky ala RS, snad je to všechno

Odkaz ke komentáři
rehy: díky :-) sportpaket byl za příplatek 20tisíc Kč, obsahuje Spidery 16", kožený paket, tříramenný volant, křidýlko na kufru, RS nárazník, koberečky, látkový sedačky ala RS, snad je to všechno

Tak to si myslím že je docela lidská cena na to, že je to auto potom uplně někde jinde. Dokupovat a dodělávat to dodatečně tak jsi možná i přes těch 20K :)

Odkaz ke komentáři

rehy: jestli si dobře pamatuju, tak jen Spidery samostatně stály 16t, kožený paket asi 4t a to ostatní je bonus :-)

Živočich: děkuju :-) Na mě fakt je tahle mazdička hodně malá, když dáš 2 mazdy na sebe, máš na výšku Octu :-))

Možná mám i lepší fotku, kde by to bylo ještě líp vidět

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Škaredý to auto není, ale nádherný taky ne, navíc stav toho auta nic moc, bude na tom strašně práce

Dám do toho kočárek, rakev na střechu nebo 6 pytlů cementů ???

Dneska v poledne na dálnici u Rousínova šla jedna OI na totálku přes střechu a už z ní mám doma gumovou vanu do kufru, chce akorát trošku umýt :-)

A aby jste se nemysleli, že jsem se hrabal v nějakým vraku za svodidlama, tak to boural známej, mu se nestalo vůbec nic :-)

Tak se ho optej co mu zbylo, něco bych potřeboval, jsem z Brna...nebo co s tím bude dělat ? :)

Odkaz ke komentáři
Dám do toho kočárek, rakev na střechu nebo 6 pytlů cementů ???

Ty ne, on taky ne, ale o to u takovýho auta nejde přece :-) Navíc dítě nemá, tašky na dovču se vlezou za sedačky a barák stavět nebude :-))

Tak se ho optej co mu zbylo, něco bych potřeboval, jsem z Brna...nebo co s tím bude dělat ? :)

Střelil to nějak přes AAA, dělá tam

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...