rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Taky se mi moc líbí, vůbec jsem nevěděl, že si člověk může do Tourky nechat dát RS paket, to auto pak vypadá o 100% jinak a navíc si myslím, že i mnohem líp než obyč OII. Ty Spidery jsou součástí paketu?! Může se zeptat kolik je za ten sportovní design příplatek? Jinak sesle Ti závidím, musej bejt super. Ty co mám já zrovna dvakrát pohodlný nejsou a na RS židličky jaksi nejsou keke :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 ironpipi: děkuju, zrcátka se nelíbí asi hodně lidem, to stejný mi říkal i zdejší člen Hoblik, ale mi "nový" majitelé s tím problém nemáme :-) rehy: díky :-) sportpaket byl za příplatek 20tisíc Kč, obsahuje Spidery 16", kožený paket, tříramenný volant, křidýlko na kufru, RS nárazník, koberečky, látkový sedačky ala RS, snad je to všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 rehy: díky :-) sportpaket byl za příplatek 20tisíc Kč, obsahuje Spidery 16", kožený paket, tříramenný volant, křidýlko na kufru, RS nárazník, koberečky, látkový sedačky ala RS, snad je to všechno Tak to si myslím že je docela lidská cena na to, že je to auto potom uplně někde jinde. Dokupovat a dodělávat to dodatečně tak jsi možná i přes těch 20K :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Moc pěkné fotky hele tu mazdu jsi dostal k Oktě v kindervajíčku?? :) .........pěkná okta pane moc pěkná a krásně nablejskaná!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 rehy: jestli si dobře pamatuju, tak jen Spidery samostatně stály 16t, kožený paket asi 4t a to ostatní je bonus :-) Živočich: děkuju :-) Na mě fakt je tahle mazdička hodně malá, když dáš 2 mazdy na sebe, máš na výšku Octu :-)) Možná mám i lepší fotku, kde by to bylo ještě líp vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Fotograf v akci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 heh tady jel taky nekdo do lesika :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Pěkná fotka pane Petře, jak to že nejsou na autě ještě xeny? 8-o Myslel jsem, že jsi je tam dokupoval, nebo se mi to jen zdálo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Libor: to je fotka ještě z minulýho víkendu, trošku jsem se v nich hrabal a pár jich sem asi ještě dám :-) Marek: nezdálo se ti to, mám je doma, ale zatím nemám čidla a ostřiky, takže je čeká montáž nejspíš někdy na jaře :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Tak ještě pár fotek s Mazdou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 pekny fotky jen to kazi to mazani SPZ chtělo by to SPZ z přezdívku od Marka na magnet při foceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 SPZku s nickem v garáži od Marka mám, jen se mi tam nechce přidělávat :-( Dokonce jsem ji i na to focení vzal, ale zůstala v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Mazda je nadherna oproti Octe, nemuzu si pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Škaredý to auto není, ale nádherný taky ne, navíc stav toho auta nic moc, bude na tom strašně práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Tak naleštěný auto do lesa nepatří :) fotky jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 SPZku s nickem v garáži od Marka mám, jen se mi tam nechce přidělávat :-( Dokonce jsem ji i na to focení vzal, ale zůstala v kufru tak jak to ze tam nebyla ? udělat na magnet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Opravdu nádherný fotky s nádhernýma autama PS: nenechal si na té mazdě vyleštit límce na kolách? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 pointfrost: díky Libor: seženu si magnet :-)) Konny: límce už takový měl, jen to chtělo pořádně umýt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Včera jsem viděl uplně stejnou tourku v RS paketu, vypadá to fajn :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Dneska v poledne na dálnici u Rousínova šla jedna OI na totálku přes střechu a už z ní mám doma gumovou vanu do kufru, chce akorát trošku umýt :-) A aby jste se nemysleli, že jsem se hrabal v nějakým vraku za svodidlama, tak to boural známej, mu se nestalo vůbec nic :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Ježíšek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Škaredý to auto není, ale nádherný taky ne, navíc stav toho auta nic moc, bude na tom strašně práce Dám do toho kočárek, rakev na střechu nebo 6 pytlů cementů ??? Dneska v poledne na dálnici u Rousínova šla jedna OI na totálku přes střechu a už z ní mám doma gumovou vanu do kufru, chce akorát trošku umýt :-) A aby jste se nemysleli, že jsem se hrabal v nějakým vraku za svodidlama, tak to boural známej, mu se nestalo vůbec nic :-) Tak se ho optej co mu zbylo, něco bych potřeboval, jsem z Brna...nebo co s tím bude dělat ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Dám do toho kočárek, rakev na střechu nebo 6 pytlů cementů ??? Ty ne, on taky ne, ale o to u takovýho auta nejde přece :-) Navíc dítě nemá, tašky na dovču se vlezou za sedačky a barák stavět nebude :-)) Tak se ho optej co mu zbylo, něco bych potřeboval, jsem z Brna...nebo co s tím bude dělat ? :) Střelil to nějak přes AAA, dělá tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Ty jsi musel poslouchat :) tolik darečku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 spíš auto muselo dělat radost jak koukám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Pěkný dárečky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 To víte, doma sekám latinu, tak si asi zasloužím odměnu :-)) Navíc rozhodně nekončíme, brzo budu objednávat ještě nějaký věci, na jaře folie a pak ještě pár věcí půjde do laku :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 To víte, doma sekám latinu, tak si asi zasloužím odměnu :-)) Navíc rozhodně nekončíme, brzo budu objednávat ještě nějaký věci, na jaře folie a pak ještě pár věcí půjde do laku :-))) kam jdeš na ty fólie ? jedině 3M :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 (upraveno) Na doporučení jedu do firmy co je v Brně, napamatuju si název, někde to ale mám, jak to najdu doplním Ty jsi byl kde? A cena? edit: firma se jmenuje Renovacar Upraveno Prosinec 26, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 První nutná investice do auta - nesvítí parkovačka v předním světle. Takže výdrž origo žárovek je přesně 1 rok a 30000km. Zítra raději koupím 2ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.