Garrett Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 A všechno ti drží, určitě tam budou nějaký plastíky co to drží, nelámou se? Nechci aby mi tam něco drnčelo, nebo bylo něco volnýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Ten dekl tam drží pomocí takových kovových spon, takže když ho tam dáš tak, jak tam má být, nic drnčet nebude :) Alespoň u mě to tak je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 jak rikam, kasli na lakovani a sundej to uplne, budes mit klid :) jinak kdyz jsem poprve vymenoval osvetleni RZ tak se mi stalo uplne to same, ted to uz resim tak, ze sundam ten interierovej plastovej kryt 5. dveri a pak se tam dostanes bez problemu Garrette presne jak pises ty nebo Rehy uplne to sami se stalo me pri prvnim vymene , tak jsem odekril ten plast dal tam ruku pridrzel si to a povymenoval obe ledky a bez promelemu :), co se tyka tech list hmmm to je palka za vsechny cekal jsem tak 1500 za vsechny, ja budu zatim davat predni a zadny tak uvidim jak do padnu ja... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Jak budu mít chuť, tak se zastavím ještě jinde (Tauš) a snad to bude lepší:-) Kdyby měl někdo typ na lakovnu v mém okolí, bych byl rád :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Peto jenom jsem ten plast na patych dverich vycvakl dole u zamku a na spodnich rozich nesundaval jsem ho celej strcil ruku a ledky vymenil uz jsem to delal asi ctyrikrat takze uz vim co a jak a pak to jen dlani nacvaknout zpet nic zatim neklepe a nic se neulomilo az budes mit z aukra tu objednavku tak si pro to prijedu a ukazu ti to jak nato jestli uz to nebudes mit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Kluci díky za návod, byl jsem z toho normálně na prášky, teda dal jsem si tekutý :-) Mišo zítra bych to možná už mohl mít doma, tak by jsme se mohli domluvit na víkend :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 uplne přesne jak napsal MiR..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 ok pak napis v sobotu jdu do prace ,ale pak muzu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Stav se ohledně laku za Jerrym, jsou teď přestěhovaný z Dědkovic do Vyškova na Sochorku jak bylo STK za bazarem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Míšo, to by šlo, klidně hned jak skončíš tak můžeš přijet :-) Hush: dík, zkusím to tam :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Garrette presne jak pises ty nebo Rehy uplne to sami se stalo me pri prvnim vymene , tak jsem odekril ten plast dal tam ruku pridrzel si to a povymenoval obe ledky a bez promelemu , co se tyka tech list hmmm to je palka za vsechny cekal jsem tak 1500 za vsechny, ja budu zatim davat predni a zadny tak uvidim jak do padnu ja... jak píšou kluci s tou LED nad RZ, uplně to sami i u mě :) a ty lišty vyjdou asi všude stejně, si myslim, protože se to lakošum blbě stříká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Garrett: ta cena za to lakování mi příjde docela dost , tolik by měl stát např. celý blatník... a s tou výměnou žárovek nad SPZ, taky se mi to stalo, že mi ty objímky zalezly dovnitř, tak normálně sundám ten plast, povyměňuju a pak ho nasadím zpět. Nevím jestli je v tom plastu rozdíl mezi předface a face, ale nasazování je úplně v pohodě, sám ho mám nasazenej do 1 minuty. Dále co se týká té objednávky z aukra, pokud by to šlo, tak bych přijel společně s Mišou, on to ještě neví, ale potřebuju se k němu zastavit na VAG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 ahoj Garrette,tak jsem si to přečetl a čučím.. ad 1. cena za lakování je uplně strašná, jako by byl lakýra z jiné planety - předpokládám Mars. Platím cca 500kč za vše. Jinak co se týče toho osvětlení, stalo se mi uplně to samé ;) plast 5. vrat šup dolů, strhneš to pěkně, potom to krásně vyměníš - rovnou jsem ty vrata i vytlumil - krásný ticho :) ale instalace, jak píše řehy - musí se zacvaknout plast do kovových cvočků u brzdovýho - ale pak se strefit packama na vratech do děr, jo, to chce silný nervy a dvojku v krvi! po minimálně 15. pokusu sem nervil celkem slušně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Míšo jako bys mi mluvil z duše, kletby lítaly do všech stran, navíc po chvíli umíraj ramena, jak to člověk drží nad sebou delší dobu a nemůže to tam cvaknout do všech těch spon :) příště si asi tak před montáží střelim prcka, a že mě to čeká brzy, jelikož mé vysoce kvalitní diody už zase stávkujou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 já teda nevím, ale mě se to vždy povedlo na poprvý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 ten plast se nemusi zdelavat celej dolu staci jen spodek odehnout a prostrcit tam ruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Mišel: tak v nějakou takovou cenu jsem doufal, no dopadlo to jak to dopadlo, možná mu zkusím ještě zavolat jestli se náhodou nevzpamatoval a nedomluvíme se na lepší ceně :-) Jestli ne, není nic jednoduššího, než se zeptat jinde :-) Konny,MiR: zítra ty ledky spolu vyměníme, asi počkám na vás jak přijedete :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 ten plast se nemusi zdelavat celej dolu staci jen spodek odehnout a prostrcit tam ruku přesně jak píšeš, zvolil jsem stejný postup a šlo to v pohodě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Peto tak muzem zitra pred treti?? Jestli teda bude moct Konny jeste mu napisu jo ledky vymenime spolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 jj, přijeď(te) k Ivance na parkoviště, stačí pak prozvonit, že vyjíždíš z Vy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Foto: to je zasoba, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 to je zasoba, už je mám taky doma :D jen nevím jak ty stary vytáhnout ven, jsou tam nacvaknuty, nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Nejsou tam zacvaknutý, ale jakoby zašroubovaný, vem si nějaký kleště a přes hadýrku ten čudl chytni a pootoč a vytáni (na tom čudlu je takový výčnělek a ten by měl teď si nejsem jistej směřovat směrem k oknu nebo k tobě, až bude v jedné z této pozice, tak ho normálně vytáhneš) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Nejsou tam zacvaknutý, ale jakoby zašroubovaný, vem si nějaký kleště a přes hadýrku ten čudl chytni a pootoč a vytáni (na tom čudlu je takový výčnělek a ten by měl teď si nejsem jistej směřovat směrem k oknu nebo k tobě, až bude v jedné z této pozice, tak ho normálně vytáhneš) :D díkes za radu už jsou tam :D paráda :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 To mi neříkej, že jsi je byl měnit teď v noci? Ale jinak nemáš zač :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 To mi neříkej, že jsi je byl měnit teď v noci? :D Ale jinak nemáš zač :P a kdy jindy :D , mám čas jenom v noci, volant sem taky měnil včera o půlnoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Tak to před tebou smekám, já bych se tak pozdě v noci do ničeho nepouštěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Tak to před tebou smekám, já bych se tak pozdě v noci do ničeho nepouštěl :D když ma tak luxusni garaz kde ma pomalu LCD televizi tak bych tam i spal vedle auta :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Když se člověk na něco těší, tak dělá i v noci :-) Když jsem dával xenony na Fabii, tak byly 2 hodiny ráno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.