Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

jak rikam, kasli na lakovani a sundej to uplne, budes mit klid :)

jinak kdyz jsem poprve vymenoval osvetleni RZ tak se mi stalo uplne to same, ted to uz resim tak, ze sundam ten interierovej plastovej kryt 5. dveri a pak se tam dostanes bez problemu :lol:

Garrette presne jak pises ty nebo Rehy uplne to sami se stalo me pri prvnim vymene , tak jsem odekril ten plast dal tam ruku pridrzel si to a povymenoval obe ledky a bez promelemu :), co se tyka tech list hmmm to je palka za vsechny cekal jsem tak 1500 za vsechny, ja budu zatim davat predni a zadny tak uvidim jak do padnu ja...

Odkaz ke komentáři

Peto jenom jsem ten plast na patych dverich vycvakl dole u zamku a na spodnich rozich nesundaval jsem ho celej strcil ruku a ledky vymenil uz jsem to delal asi ctyrikrat takze uz vim co a jak a pak to jen dlani nacvaknout zpet nic zatim neklepe a nic se neulomilo az budes mit z aukra tu objednavku tak si pro to prijedu a ukazu ti to jak nato jestli uz to nebudes mit :)

Odkaz ke komentáři
Garrette presne jak pises ty nebo Rehy uplne to sami se stalo me pri prvnim vymene , tak jsem odekril ten plast dal tam ruku pridrzel si to a povymenoval obe ledky a bez promelemu :lol:, co se tyka tech list hmmm to je palka za vsechny cekal jsem tak 1500 za vsechny, ja budu zatim davat predni a zadny tak uvidim jak do padnu ja...

jak píšou kluci s tou LED nad RZ, uplně to sami i u mě :) a ty lišty vyjdou asi všude stejně, si myslim, protože se to lakošum blbě stříká

Odkaz ke komentáři

Garrett: ta cena za to lakování mi příjde docela dost :lol: , tolik by měl stát např. celý blatník... a s tou výměnou žárovek nad SPZ, taky se mi to stalo, že mi ty objímky zalezly dovnitř, tak normálně sundám ten plast, povyměňuju a pak ho nasadím zpět. Nevím jestli je v tom plastu rozdíl mezi předface a face, ale nasazování je úplně v pohodě, sám ho mám nasazenej do 1 minuty. Dále co se týká té objednávky z aukra, pokud by to šlo, tak bych přijel společně s Mišou, on to ještě neví, ale potřebuju se k němu zastavit na VAG :)

Odkaz ke komentáři

ahoj Garrette,tak jsem si to přečetl a čučím..

ad 1. cena za lakování je uplně strašná, jako by byl lakýra z jiné planety - předpokládám Mars. Platím cca 500kč za vše.

Jinak co se týče toho osvětlení, stalo se mi uplně to samé ;)

plast 5. vrat šup dolů, strhneš to pěkně, potom to krásně vyměníš - rovnou jsem ty vrata i vytlumil - krásný ticho :)

ale instalace, jak píše řehy - musí se zacvaknout plast do kovových cvočků u brzdovýho - ale pak se strefit packama na vratech do děr, jo, to chce silný nervy a dvojku v krvi! po minimálně 15. pokusu sem nervil celkem slušně :)

Odkaz ke komentáři

Míšo jako bys mi mluvil z duše, kletby lítaly do všech stran, navíc po chvíli umíraj ramena, jak to člověk drží nad sebou delší dobu a nemůže to tam cvaknout do všech těch spon :) příště si asi tak před montáží střelim prcka, a že mě to čeká brzy, jelikož mé vysoce kvalitní diody už zase stávkujou :)

Odkaz ke komentáři

Mišel: tak v nějakou takovou cenu jsem doufal, no dopadlo to jak to dopadlo, možná mu zkusím ještě zavolat jestli se náhodou nevzpamatoval a nedomluvíme se na lepší ceně :-) Jestli ne, není nic jednoduššího, než se zeptat jinde :-)

Konny,MiR: zítra ty ledky spolu vyměníme, asi počkám na vás jak přijedete :-)

Odkaz ke komentáři

Nejsou tam zacvaknutý, ale jakoby zašroubovaný, vem si nějaký kleště a přes hadýrku ten čudl chytni a pootoč a vytáni (na tom čudlu je takový výčnělek a ten by měl teď si nejsem jistej směřovat směrem k oknu nebo k tobě, až bude v jedné z této pozice, tak ho normálně vytáhneš) :D

Odkaz ke komentáři
Nejsou tam zacvaknutý, ale jakoby zašroubovaný, vem si nějaký kleště a přes hadýrku ten čudl chytni a pootoč a vytáni (na tom čudlu je takový výčnělek a ten by měl teď si nejsem jistej směřovat směrem k oknu nebo k tobě, až bude v jedné z této pozice, tak ho normálně vytáhneš) :D

díkes za radu :blink: už jsou tam :D paráda :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...