Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Jak víš, tak jsem teď nějakou chvíli jezdil s normálním prutem a když to srovnám s tím krátkým prutem, tak je to tak nastejno, takže teď budu vracet ten krátkej prut, protože je to hezčí :palec: , jinak když rádio skoro neposloucháš, tak to asi opravdu moc neřeš a dej tu ploutev... Jinak firma Correct dělá kvalitní český antény (mám anténu od této firmy) a mají v nabídce i ploutev http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Shark.LUXIII&odvetvi=auto.aant ;)

Co se týká osvětlení, tak já jsem si dodělal originál zadní lampičky a musím říct, že je to perfektní, předtím byla vzadu pořád tma a teď je světla v celým interiéru až až, takže nějakou lampičku určitě dodělej :palec:

Na tu stropnici to chce opravdu něco hodně ostrýho, mě se to lámacím nožem dělalo blbě, tak jsem použil skalpel a to už šlo opravdu dobře :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Sundej si kastlík u spolujezdce a pak se tam za to rádio ''dobře'' dostaneš rukou, ale ty máš přihrátku pod rádiem, tak se možná tama na ty dráty dostaneš, to ale nemůžu posoudit :) . Pak až to rádio budeš mít dobře nasazený, tak určitě udělěj foto, ať víme jak tam pasuje ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dnes jsem měl trošku práce na autě: dotažení mikrofonu k rádiu, to se povedlo, ale něco se někde pokazilo a po mém "odborném" zásahu nešlo vnitřní světlo, potom přední okna vytáhnout nahoru a nakonec dálka. Takže tímto ještě jednou velké díky členu MiR za asistenci s chytrým kablíkem a smazáním chyby :palec:

Odpoledne mě postihl nálepkový tuning, odneslo to jak přední, tak zadní okno :P

post-341-0-07247800-1365961618_thumb.jpg

post-341-0-88751100-1365961629_thumb.jpg

post-341-0-29787100-1365961642_thumb.jpg

post-341-0-26330700-1365961658_thumb.jpg

post-341-0-16570000-1365961689_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...