Kolage Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 jj hlavně to teplo at už je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Jak víš, tak jsem teď nějakou chvíli jezdil s normálním prutem a když to srovnám s tím krátkým prutem, tak je to tak nastejno, takže teď budu vracet ten krátkej prut, protože je to hezčí , jinak když rádio skoro neposloucháš, tak to asi opravdu moc neřeš a dej tu ploutev... Jinak firma Correct dělá kvalitní český antény (mám anténu od této firmy) a mají v nabídce i ploutev http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Shark.LUXIII&odvetvi=auto.aant ;) Co se týká osvětlení, tak já jsem si dodělal originál zadní lampičky a musím říct, že je to perfektní, předtím byla vzadu pořád tma a teď je světla v celým interiéru až až, takže nějakou lampičku určitě dodělej Na tu stropnici to chce opravdu něco hodně ostrýho, mě se to lámacím nožem dělalo blbě, tak jsem použil skalpel a to už šlo opravdu dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Díky Marťo za odkaz, je to zajímavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Nemáš zač ;) , pokud by jsi třeba objednával z toho odkazu, tak jim nezapomeň uvést, že potřebuješ mít na anténě konektor tuším RAKU 2... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jojo, je tam Raku2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 xeny taky budu resit asi az v dubnu u Vaška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jak já se na ně těším, není a ani nebude na autě nic, z čeho bych měl větší radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jak já se na ně těším, není a ani nebude na autě nic, z čeho bych měl větší radost tak tak taky my lezi pod postely cisto nove :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Dnes malá změna na otevírání kapoty u mě a u Konnyho díky pátečnímu balíku z OBautodílů B) Tak jsem už taky otočil písty naopak a teď je to paráda, mají supr měkký dojezd, tak jak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 , kdyby nás nezmátla ta fotka co mají na OBéčkách, tak bysme to asi hned namontovali dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 To asi ano Marťo :) Wokhiii: jak na co :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Teraz to mate otocene ako na zadnych dverach (piestami hore)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Přesně tak, písty nahoře (tyčky dole) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 k lapičce nad zadní sedadla mám jeden poznatek. Dá se dokoupit za pár kaček ten origo plechový rámeček, takže není pak problém ji vyndat bez poškození stropnice ;) Jinak doporučuju to dodělat. Já mám tři za sebou, ještě jednu nad kufrem (mám kombíka). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 A nemas nahodou cislo toho ramecku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Dnes jsem se konečně dokopal k tomu, abych dal do Octy nový rádio a super! Oproti Pioneeru lepší zvuk, příjemnější ovládání a nastavování v menu a výborný tuner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Super Peťo , uděláš nějaký foto, jak tam to rádio pasuje? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To radši nee, protože je tam snad 40cm kabelů, které se mi nepodařily vzadu uspořádat a rádio mi čučí o 1cm ven Ale už mi byla zima, tak jsem to tak zatím nechal, příští týden má být už venku tepleji, tak si s tím ještě vyhraju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Sundej si kastlík u spolujezdce a pak se tam za to rádio ''dobře'' dostaneš rukou, ale ty máš přihrátku pod rádiem, tak se možná tama na ty dráty dostaneš, to ale nemůžu posoudit :) . Pak až to rádio budeš mít dobře nasazený, tak určitě udělěj foto, ať víme jak tam pasuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Spíš budeš muset vyštípat ten plastovej kříž v otvoru za rádiem. Pa se ti tam ty dráty vejdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Taky varianta, které se ale snad vyhnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 jj nejlepsi reseni odstranit to, pekne to rizni a v pohode to tam das 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 JJ taky jsem to musel vysekat. Chince na cd menic se do toho primo opiraly a radio neslo docvaknout do ramecku a porad pruzilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 bohužel to číslo nemám, ale najdeš to v ETKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Dnes jsem měl trošku práce na autě: dotažení mikrofonu k rádiu, to se povedlo, ale něco se někde pokazilo a po mém "odborném" zásahu nešlo vnitřní světlo, potom přední okna vytáhnout nahoru a nakonec dálka. Takže tímto ještě jednou velké díky členu MiR za asistenci s chytrým kablíkem a smazáním chyby Odpoledne mě postihl nálepkový tuning, odneslo to jak přední, tak zadní okno :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Jak ta samolepka na předku, nevadí ti, že je v zorném poli? Já jsem jí tam původně taky chtěl, ale zavrhnul jsem to :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Peťo to jsi ji vtahl ted z garáže? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Vzorném poli je tak, že vrch písmen vidím v kapotě, výhledu dopředu vůbec nevadí :) Libore - jasný že ne, včera jsem se stavil na benzínce ji trošku opláchnout vodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Ze pry trosku oprachnul... :lool: Leskne se mu to jak psi kule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.