cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 ujel???tak to je na facku takový chování :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Jj ještě musí vydržet naštěstí je v dobré kondici (klep ,klep) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 (upraveno) čerti: snažím se být v klidu, ale mít možnost tak by to bylo víc než na facku, to je normálně na přes hubu (navíc ta motorka by možná mohla být i brzo moje) chp: vždyt motor je tak v půlce životnosti, možná ani to ne Takže ať ti to jezdí dál :P Upraveno Květen 28, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 něco veselejšího...kdy že do toho s přítulí praštíte?nějak mi vypadlo datum :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Příští sobota :) Dneska proběhla příprava na zítřejší svícu, budeme mýt sele, celkem i dost lidí přijde, hlavně aby bylo trošku rozumný počasí a bude to paráda :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 :) Příští sobota ;) Dneska proběhla příprava na zítřejší svícu, budeme mýt sele, celkem i dost lidí přijde, hlavně aby bylo trošku rozumný počasí a bude to paráda :) užžžžž???? :P takže poslední týden o svobodě jo? :) doufám že se pak pochlubíš s fotečkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 No jo, na fotky myslím, hlavně na těch 500 vdolečků co budeme mýt :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 No jo, na fotky myslím, hlavně na těch 500 vdolečků co budeme mýt :) momééént,budeš se přeci s námi dělit si slíbil ne??? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 čerti: snažím se být v klidu, ale mít možnost tak by to bylo víc než na facku, to je normálně na přes hubu (navíc ta motorka by možná mohla být i brzo moje) chp: vždyt motor je tak v půlce životnosti, možná ani to ne Takže ať ti to jezdí dál :P No víš je tam ten chip a to od začátku tak uvidím no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 No dyť jo, proč myslíš že jich 500? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 No dyť jo, proč myslíš že jich 500? :) aha,tak je to v pořádku ;) :) ale hodně štěstí do toho společnýho života :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 chipmann: nevím sice od koho je máš chip, ale pokud se k motoru chováš slušně, tak s životností problém nebude, podle mýho :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 čerti díky, snad to vše bude perfektní, nejvíc nás stejně ale straší počasí, snad bude hezky, když už jsme se rozhodli ten obřad mít venku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 chipmann: tak od koho máš čip už vím, stačilo si to přečíst v podpise :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 chipmann: tak od koho máš čip už vím, stačilo si to přečíst v podpise :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tak a máme to za sebou Zatím nemáme profi foto, ale něco sem dám, ať se můžete mrknout A zítra ráno odjíždíme do Liberce na 3 dny na malou svatební cestu, dostal jsem od švagrové supr dáreček, tak se projedeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Velká gratulace chlape teď už se asi tolik vylepšovat nebude co budou jiný starosti ;) přeji vám hodně štěstí a lásky a kopu dětí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 a kde jsou ty koláčky,co???? sluší vám to moooc..přeju mnoho štěstíčka a užijte si malou svatební cestu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ahoj Peto, tak jeste jednou blahopreju a uzijte si tu svatebni cestu a pozdravujte LAMU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Připojuji se k ostatním s gratulací a přeji vám taktéž hodně štěstí, lásky a spoustu zdravých dětí PS: a ty koláčky jsou kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tak tady je máte Byly moc dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tiež gratulujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 on je fakt vyfotil...ty blááho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Vždyť jsem je Vám slíbil, ne? Děkuju všem za gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Gratuluji novomanželům,at to vydrží!!! Nemohl jsem si nevšimnout, že máš vstupenky do zoo Liberec,dnes jsem tam byl.Dávej pozor na opice-fotka napoví. Kdyby tě to nějak pohoršovalo tak fotku edituju. kdyžtak napiš....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Tak ta je dobrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Vždyť jsem je Vám slíbil, ne? Děkuju všem za gratulace slíbil,no a hlavní chod by nebyl? dej sem pak ty fotečky svatebních aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 ty auticka bys mohl jinak Honzik teho medu mel pekne nalestenyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Koláčky jsou dobré a kde je další jídlo? A ty fotky svatebních aut sem určitě dej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Jak přijedeme, tak sem ještě něco dám, dneska už se mi nechce, ráno brzo vstáváme MiR: jj, naleštěný byl, ale stejně říkal, že už si nikdy černý auto nekoupí, protože nejde udržet naleštěný Ale jinak je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.