Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Cau Pane. Moc zajimave rucicky . Jo a neboj, Fabka vrze porad a moje Ccta taky :palec: Skoda,ze uz ty xenony z Fabky nemas.... Jinak drzim palce pri dalsich upravach :palec:

Ahoj, díky :-) Kvůli xenonům mě uhánělo snad 5 nebo 6 lidí, tak jsem je nakonec sundal, chtělo to, aby Verush shánělo auto o chvilku dřív a byly tam :-)

Odkaz ke komentáři

Ty mračítka vypadají dobře, jinak mračítka co jsou určený na facelift jdou dát i na předface? Dost se mi totiž líbí a pokud bych koupil LaK světla, tak bych do těch od Mattigu šel :P . Ještě mě napadá, ovlivní se nějak svícení, jako že by světla s těma mračítkama svítili na kratší vzdálenost?

Garrett: sorry za OT, ale nedalo mi to se nezeptat ;)

Odkaz ke komentáři
Ty mračítka vypadají dobře, jinak mračítka co jsou určený na facelift jdou dát i na předface? Dost se mi totiž líbí a pokud bych koupil LaK světla, tak bych do těch od Mattigu šel :P . Ještě mě napadá, ovlivní se nějak svícení, jako že by světla s těma mračítkama svítili na kratší vzdálenost?

Garrett: sorry za OT, ale nedalo mi to se nezeptat ;)

Mračítka jsem kupoval na Aukru a po dotazu na prodejce jestli jdou na predface mi písnul že ano. Koupil,láknul namontil a jezdím. Žádný ůbytek světla jsem díky mračítkům nepocítil. Podle mne je horní hrana světel u face a předface stejná takže by to mělo být jedno.........

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Na odpoledne vyhlašuju soutěž o nejšpinavější auto! Vítěz dostane Škoda bonbon :-))

Před chvilkou jsem otevřel garáž a radši honem zavřel :-)) Vezmu vodu a aspoň vevnitř to trošku utřu od prachu, jinak bude ostuda, wapka je dneska jasná :-)

:-(

Dobře taky se hlasím ale foto dodam až zítra :palec: dneska me čeka v 21hod. směr ->Ostrava->Třinec->Ostrava->Praha->Ostrava tak uvidime :palec: jak bude špinavé

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...