Přejít na obsah

Zabezpečení vozidel

Doporučené příspěvky

právě, mě ty kráděže úplně vytáčejí, člověk aby pořád něco vymýšlel, co času mě to stálo,

pokud půjde někdo přesně pro tvoje, tak ho taky dostane, ještě, že ho mám pod zabezpečeným zámkem a uvnitř objektu, na ulici je víceméně náhodně, tak alespoň to

Odkaz ke komentáři
U nas v mestre ukradli auto zo zamknuteho dvora tak, ze vysadili (ci vypacili, uz si nepamatam) branu a s autom odisli. Podotknem len, ze majitelia boli v tom case doma... :smich:

Přesně tak.. mýmu známýmu ukradli v rodinným domku v noci auto z garáže, nad tou garáží měl ložnici kde spokojeně spal!

Odkaz ke komentáři

setkal jsem se už i s takovou věcičkou nevím jak se to jmenuje říkám tomu zvonek je to na několika místech v autě.. třeba u spolujezdce pod koberečkem... nevítaný host když si sedne na místo spolujezdce položí nohy na kobereček pod kterým je ten zvonek jakmile nohy položí sepne se kontakt a u tebe doma to začne zvonit...

Odkaz ke komentáři
To je zaujimava idea. aku kontakt / spinac na to pouzivaju? Aby bol dostatocne plochy a tym nenapadny...

tak myslím že na to by se dal použít tenzometr ( http://www.omegaeng.cz/prodinfo/StrainGages.html ). Kdyby se k tomu udělal nějakej malej obvod, například s operačním zesilovačem, aby porovnával hodnoty a kdyby někdo nastoupil do auta, tím by se změnil tlak působící na tenzometr, obvod by vyhodnotil že se něco děje a dal by o tom určitým způsobem vědět. kdybych já v tý škole dával větší pozor, tak bych si teď i vzpoměl jak tohle udělat :) :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no tak kdyz uz jsme u tech rusicek co se vsude prodavaji na aukru za 1500KC tak jsem se otom bavil s jednim gurmanem co montuje velice kvalitni alarmy do hodne luxusnich vozu tipu lamborghini,aston martin a rikal ze ty rusicky... no pozasmal se na co lidi vse naskoci... rikal ze nej a nej je GPS jsi jako prvni kdo vi o pohybu auta, a potom take rikal ze je dost popularni magneticky immobilizer...ja tomu nerozumim jen sam mam vnitrek,naklony,tajnej vypinac a jeste hecnu magnet. immo.... ale kdyz to zlodej bude chtiti ukrast tak to ukradne...

Odkaz ke komentáři
no tak kdyz uz jsme u tech rusicek co se vsude prodavaji na aukru za 1500KC tak jsem se otom bavil s jednim gurmanem co montuje velice kvalitni alarmy do hodne luxusnich vozu tipu lamborghini,aston martin a rikal ze ty rusicky... no pozasmal se na co lidi vse naskoci... rikal ze nej a nej je GPS jsi jako prvni kdo vi o pohybu auta, a potom take rikal ze je dost popularni magneticky immobilizer...ja tomu nerozumim jen sam mam vnitrek,naklony,tajnej vypinac a jeste hecnu magnet. immo.... ale kdyz to zlodej bude chtiti ukrast tak to ukradne...

tak gps je jasné, jen nejde v podzemí apod.  ono jde o to, že jakýkoliv alarm s tebou komunikuje přes gps resp. gprs, gps jen snímá polohu auta a tu posílá právě přes gsm,

osobně si myslím že tyhle auta se zabezpečují jinak, třeba sherlogem apod. (rádiové bóje ...)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 5 měsíců později...

Auto mám vybavený alarmem vnitřního pohybu i alarmem nálonu vozidla(originálem)takže nevim jak to bude funfovat,každej říká že origo stojí za hovno.

Další zabezpečení je zámek zpátečky ten si myslím že je dobrej,ten snad na ulici neodmontujou,potom přemýšlím o tajným vypínači cena asi 1000kč to se dá, samozřejmě vůz mám pojištěný, to je asi nejlepí zabezpečení že snad pojišťovna něco vrátí.

Ještě se chci vrátit k zámku zpátečky,někdo tady psal že dneska to odemknou nějakým klíčkem co mají vlastní,mám i jiné poznaty.

Teď se chci omluvit slušným mechanikům,ale dost se stávalo i stává že lidi,když dávají svoje auto do servisu,tak odevzdají všechny klíče od vozu a v tom vidim chybu. :)

Věřim tomu že v hodně procentech krádeží jsou namočeny servisy a autobazary. :)

Upraveno uživatelem Lody78
Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Bud do bočních dvířek u OI a nebo pod palubovku jak je spolujezdec nebo do řadici páky jak je ta šprcka kožená-musi to být na dosah aby Tě to pak zbytečně neotravovalo.Ale je to supr věc.Doporučuju jako navýšenou ochranu :(

díky za tip :) už na tom kutím :)

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Mě by v celku zajímalo jak se zajistit proti krádeži kol.Mám bezpečáky,ale to je dle mě pro zloděje lahoda.V celku se u nás během 3 týdnu rozjela krádež kol octavia a mě běhá mráz po zádech,třeba dnes jsem jel do práce a řešily jeden případ kdy bylo auto bez kol a jen tak leželo na břichu hmm!!! :) :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Radas: zkus tam dát dvě sady bezpečáku.Já vím že to je otrava ale aspon máš větší pocit jistoty.Ty Škodovácky má každý ale tou druhou sadou jsem myslel uplně od jiného výrobce.Takhle to mám taky a dá se to přežit dvakrát do roka.Takže na jednom kole jsou dva bezpečáky-jeden škodovácký a druhý "no name"

Jeden čas jsem parkoval často v Praze a tam to je někdy džungle takže asi tak :)

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...