maros Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Halvne tomu pomuze odsani z toho filtru. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Po obleve jsem auto trochu umyl. Celou dobu co byl snih jsem pouzival druhy auto aby oktavka nemusela do toho marastu a co cert nechtel, musel jsem jet 100 km a k tomu jeste stribrnakemm zakon schvalnosti, vsechno zajebany. Takze jsem umyl podvozek a cely auto. Zima uz snad nebude.. Jinak za celej mesic jsem s autem najel tech 100km a to me sere. Nemam ted cas na projizdky a zvelebovani, do toho ta prestavba bytu, no co, bude to muset vsechno pockat. Foto z boku. Taky premyslim jaky kola na leto. Mozna dam taky pruziny z greenline, auto by melo spadnout o prijatelny 1 nebo 2 cm. Nejak zasadne dolu nechci Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Čau hackeři, neumíte náhodou prosím zjistit, jaké je objednací číslo na pružiny z verze greenline na motory 1.6 Tdi? jsou o něco nižší, ale komfort super. Nechci nějaké pružiny které jsou -30mm a víc, to už se mi zdá moc. Díky Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Daj pruziny z liftovej benzinovej RS FL :) Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem Kyselinka Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Nebude mať predok potom moc nízko? Keby dal pružiny z diesla,tak čo by bolo zle? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 7, 2015 Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Myslim, ze nebude. 1,6 je lahka a zatazenie ma 1010/980, pruziny z dizla by mu asi vystrelili vyssie. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 hoši radši bych ty z greenlinu, kdo má etku. Už jsem měl snížený 3 auta a jsem pacient, když nápravy nesedí stejně, to by mě hrozně sralo Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 mich keby ti pomohlo vinko mojej greenliny pis spravu :) podla vinka by sa to malo dat lahko dohladat :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 (upraveno) Ale ty mas kombika...jedine potom podla farieb na pruzinach. Tie by sa mali zhodovat, aj ked to nie je iste. Upraveno Březen 11, 2015 uživatelem Kyselinka Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Hm to mi nedoslo ... farby sa mi dvakrat hladat nechce :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Skoda :( ale mohol bys pohnut svoj stary chrbat a pozriet sa. Zislo by sa mi to :D Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Vcera som skoro 3h valal pri pruzinach kedze som menil zadne dorazy :D bude ti to stacit kusok neskor priprezuvani? Hadam tak o tyzden? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Samozrejme!!!!! Dekuju moc :) Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Len mi nedava zmysel, ze ak su pruziny ine pre lift a combi, k comu ti pomoze farebne oznacenie? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Bude to +- stejny, max pul centimetr a to nepoznam :) Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Tak potom by ti malo stacit uplne aj vinko ne? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Asi jo, zkus ho prosim poslat :) ma kombi stejny zatizeni naprav? Nevite nekdo? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 To asi tazko, moj lift ma 1010/980, feki moze porovnat :) Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 hmm mam 1050 a 1150... az taky rozdiel?? 50 by som pochopil.. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Chlapi, tak jsem se chtěl podívat na stav DPF a jeho zaplnění, půjčil jsem si čínu a po připojení do motorové jednotky na mě vylítlo toto a bez možnosti kouknout na chyby nebo měřené hodnoty :( co s tím? Asi jinou diagnostiku co :( Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Vyšťoural jsem zase moje téma abych uvedl nějaké změny, které se odehrály na mém autě: - montáž MF volantu, podvolantové jednotky a káblíku, nakódování; - montáž originální BT Handsfree GSM III Premium + jednotka, mikrofon, anténa, speciální kabeláž fungující i na brzkém Columbovi (hlasové povely apod.); nakódované: - probliknutí 3. brzd světla + výstražné světla při BAS; - corner light; - staging; - coming & leaving home do mlhovek na moje přání; O všechno se postaral Alessio, kterému děkuji. Makal poctivě přes šest hodin, do cca 23:30, domů jsem přijel kolem půl jedné :D Vše funguje naprosto parádně, bál jsem se nějakých pazvuků, když se oddělávalo pár plastů, ale stejné hrobové ticho! Jen jsem si teda musel dnes zajít na operátora aby mi vydal novou SIM, protože mám androida 4.3 a nešlo nám to s BT HF spojit. Jeho práce je TOP a budu ji dál doporučovat. Uploadnu jednu mobilovou fotku, na které je HF i volant Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 zajima me 1 vec, probliknuti 3 brzdoveho svetla ... jak to presne funguje ? Hned pri brzdeni to problikne ci vetsi razanci brzdeni ? Kdyz jsem to mel zasktrnuto blikani 3 brzd. svetla a panicke brzdeni, tak mi nefungovalo ani jedno, jakmile jsem odkodoval bliknuti 3 brzd. svetla panicke brzdeni mi funguje, tak to trosku nechapu .... Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 pri vyraznem brzdeni Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 v tom pripade nechapu, proc mi pri nakodovani obou funkci nefungovala ani jedna :D Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 a brzdil si opravdu naplno a stresove? Mne se to taky malokdy podari nasimulovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Měl jsem z tovarny nastaveno panicke brzdeni na 3. brzdove svetlo, ale Alda mi dokodoval i to probliknuti smerovek. na zimakach to jde jaks taks vyzkouset na vode, proste jedu a z niceho nic poradne dlampnu na pedal, ten se zmackne a pak jeste o malinko diky BAS probori a zacne to cely divadlo :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 ono to panicke brzdeni by melo fungovat az kdyz uz auto skoro stoji ne ? Pokud si teda presne pamatuji u me, mozna nejaka minimalni rychlost auta tam byla, ale spis si myslim, ze to bylo az po zastaveni vozidla ... Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 I kdyz brzdis myslim a zacne ti to pomahat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky