tomiq07 Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 ja som zase z odvrátenej strany Pallasov :) vôbec mi na aute nesedia ale tak je to tvoje auto :) a ako vravíš každý si ho robí podľa seba Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 :lol: :lol: katastrofa, že se někomu maximálně líbí a někdo je fakt nesnáší Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 tak každý má iný vkus možno by sa tebe moja žena ľúbila a mne zase tvoja... či ako som to chcel vlastne??? :jelen: :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Z tych co mas na vyber jednoznacne cepeus ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 ty zase hejtuju já, máme je na klementu po faceliftu a nelíbí se mi za těch 5 let, proto hledám změnu. neexistují nějaký univerzální kola? něco jako UHO? (univerzální hnědá omáčka :D ) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) čo tak antracitové Cygnusy? inak ja som tiež antipallas Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem seib Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Z tých čo máš na výber,najskôr Themistá Pallasy sa mi jednu dobu veľmi páčili,ale teraz sa mi už nejako nepáčia... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Skúsil by som tie Luny, tie by sedeli najviac.. Pallasy tiež moc nemusím, keď už tak by som na nich začiernil tie vnútorné trojuholníky ako sa lúče na konci akože rozdvojujú.. mohlo by ich to pekne oživiť.. :) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Ja zase vubec nemusim Luny z FL kol bych dal Neptuny a nebo Cygnus jak ma seib nebo p2p Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Dik hosi. Vidim, ze se nikdy nikomu nebudou libit stejny kola, takze to udělám podle sebe. Nechám 15" pyxis a hotovo :D ty urcite okouzli vetsinu :D Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Pallasy super, vypadají pěkně. Na své bílé je mám taky ale v černém laku. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 V cerne se kola zase nelibi me :D kola to hrozne zmensuje Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Akorát jsem to chtěl dopsat, ze opticky to zmenší, na ukázku v černé tady Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Jdu si to takhle kolem garaze a najednou zjistim, kde se vzal, tu se vzal Krištof :D Dokonce jsme si i pokecali. Takze díky Aldo za navi a zapojeni, hlasový ovládání už funguje :) jen ten rámeček byla řacha. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 prave proto jsem ten ramecek koupil za 20$ z Ciny Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 To me neser.. :/ vypada uplne stejne? Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Neni zac ;-) Hned to v tom aute prokouklo co :-) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Jo. A konektor jsem měl samozřejmě do zkratu :D už to frčí po přepojení a i telefon to nacetlo uz hned. Včera to bylo nějaký unavený už :))) Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 (upraveno) no.. neco jako ta ala hlinikova verze. Uz by mel co nejdriv dorazit. jinak od toho samyho prodejce asi vemu Bolero pro RU/CN trh.. 108$ + free shipping.. ale uvidim jak dopadne ramecek a ten pujde stejne do jiny barvy. Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem Laurin Klement Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Ajo tak ta je ted na bazosi za 400 na columba v praze origo. Ja mam ten mrizkovej dekor z elegance a ta svine proste nikde neni.. Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Presne tak, ten dekor elegance facelift s indexom BE9 pre navi sa veeeelmi tazko zhana. Na aliexpressu najdes, ale prave tento nie :( Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 na bazoši jsem našel tyto ledky, cena je celkem dobrá, ne? Hlavně by neměly hlásit světla chybu a svítit by měly bíle? EDIT: nejde mi vložit už poněkolikáté odkaz z bazoše, to se nesmí? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Po čase mám zase chvíli na auto. Kola které? Kola i pneu budu brát nové Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Ty co jsou u předního kola. Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Ty themista jsou hrozne tuctovy ale maji lepsi ET nez origo kola z octavie. Zabiaku ty prvni kola jsou siriusy ze superba LaK a jsou i mymi favority Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 me se nejvice libi proste ty pallasy :) Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 pallasy sou pekny, ale jestli zmenu tak se mi vic libi ty ze superba Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Za mna Themista, na striebornej vyzeraju ozaj uzasne...mal ich vevca na striebornom kombiku a bola to dokonalost sama o sebe Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 tak to jste mi vnukli skoro povinnost je hodit alespoň na jednu stranu auta a zkontrolovat to. akorát doufám, že se k tomu dostanu brzy nebo ještě 18" z OIII Golus Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky