Ol@f Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Počkej až přijde poledne a bude těch 30 stupňů, zmenis názor. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 a proto si vstanu dřív a budu makat za kosy :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 A nebo si před obědem pustíme klimu a bude tu fajn :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 13, 2016 Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Mám klimy na rozdávání. Od včerejška jsme v novým baráku a je tak studený, až tu každý smrká a vytahuje kapesník za kapesníkem. Venku 29° a uvnitř ani ne 22°, kor na openspace je to prostě málo. Kličky od oken zaslepeny, takže jsme tu jak v akvárku :lool: Naštěstí tu máme plno nových lidí jak z naší společnosti, tak i ze Skype, MS, ABB a dalších, takže je furt na co koukat A ten výhled ze střechy? No škoda vlastně chodit do kanclu B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2016 Pěkná střecha Vzal bych si noťas na ten stoleček, otevřel lahvinku roséčka, případně nějaký sušší bublinky a byl bych happy Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2016 O2 perlí Dneska mi od nich došel reklamní mail stylem nezkušené blonďaté sekretářky, kdy plácli maily všech příjemců do viditelné kopie. Tak jsem jim hned napsal a jsem zvědav na reakci. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 To to ale pěkně posr... :D Ochrana os. údajů? Nebo jak zneužít e-mailové adresy? Jistě by se našli experti, co by dali odpovědět všem, to by byla teprve prdel. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Ad včerejší tip na VW "lubino" aditiv v autonove za 345kc, zítra snad 2ks, tak dám pak referenci ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Jistě by se našli experti, co by dali odpovědět všem, to by byla teprve prdel. Však se jeden hned našel :D Chtěl jim na ten mail odpovědět, jenže mu to z jeho mailovky nešlo, protože tam bylo moc příjemců. Tak si založil extra účet na googlu, nějak tam tu původní zprávu dostal a pak pěkně (no, pěkně...ona ta jeho gramatika taky není úplně košér) hromadně všem odpověděl :jelen: "Vážené" O2 Family, jsem rád že o mně pečujete, ale takhle ne. Žádám Vás aby jste mi už nikdy neposílali hromadný e-mail tím způsobem že dáte všechny jen do obyčejné kopie a tím zpřístupníte adresy e-mailových schránek všem v mailu. (Možná to ostatním nevadí, ale mně jo). Nejenom že své zákazníky vystavujete zvýšenému riziku SPAM-u, a nectíte si jejich soukromí ale i velmi hrubým způsobem porušujete základní bezpečnostní pravidla - e-mailová adresa slouží i jako "uživatelské jméno" do vaší samoobsluhy. Pevně věřím že je to první a poslední e-mail odeslaný takhle. Nerád bych to řešil jinak než domluvou. Prosím o vyrozumění jak se věc má. S přáním hezkého dne Váš zatím věrný ale mírně nahněvaný zákazník PS: bohužel Vám nejsem schopný odpovědět ze své soukromé adresy kvůli velkému počtu příjemců, ale odpovědět můžete klidně sem. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Ad včerejší tip na VW "lubino" aditiv v autonove za 345kc, zítra snad 2ks, tak dám pak referenci ;) Dúfam že nebudeš moc nadávať :D Ako som včera povedal v Tourane s CR motorom som nejakú extra zmenu nepozoroval, ešte uvidím po koľko km bude regenerovať dpf.. ale v Octavii sa skultúrnil chod motora, je celkovo tichší a možno aj živší :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 A co jsi používal předtím? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 (upraveno) Do Tourana som nedával nič, len cca každá druhá nádrž bola lepšia nafta, buď shell V-power alebo OMV maxx motion... ale tak na ňom som ja najazdil cca 16t km.. je to dovoz z Talianska.. Do octávky som do obyčajnej nafty dával vif, do lepšej nič... Upraveno Září 15, 2016 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 hele za zkoušku nic nedám, do zítra je golfík u Humla, už máme první pruser prosakujou hadičky od nafty :( Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Tak já tankuju většinou jen obyč naftu a zatím se tedy držím klasika VIF a přiznávám, že občas zapomenu, tak třeba ob tankování. A teď teda můžete s Jimem testovat - a hadičky snad nebudou až taková pálka B) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 1800 origo, takže je udělal z metráže :D zlatej Huml Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Pro lepsi start do noveho dne ve Statlu! Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 (upraveno) Martin uz podpichujes ked mas 2,0 :D :D :D Upraveno Září 22, 2016 uživatelem tomiq07 Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Ne, jen fakt pobavilo, ja myslim, ze je tu dost sekci, kde se potkal i 'muj' motor. Nekdo tu na foru mel RSo CEGA 125kW a vim, ze kupoval novy (snad i nejaky SK clen), takze jsem solidarni a radsi nepopichuju karmu ;) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 v pohode ;) viem ako si to myslel ale nedalo nepodpichnúť :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Kdo ví, co koluje o TSI :lool: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 o TSI koluje "Tak dlouho je jezdi s dzbanem pro olej, az se potkali se u Juracky" Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Tak s takovou si má každý koupit Teslu? Netvrdím, že tohle není pěkný, ale přece jenom to nesmrdí po benzínu a o cenovce škoda mluvit (4,6 mil Kč s DPH - viz ZDE). Otázka, co je lepší. Kdysi jsem měl jedničkovou Fabii 1.4 74kw a za 15 tisíc kilometrů jsem tam lil snad tolik oleje, co skoro benzínu :lool: Teď mám TSI, a za 20 tisíc kiláků jsem nedolil ani kapku. Tak je otázka, zda ty "nemoci" (ne-)mají jen některé kousky/modely/motorizace/první TSI s řetězem apod. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Spis budes jeden z mala, co ten motor pouziva spravne na dobre profily tras. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Před koupí jsem se bál, že to auto vlastně ani neužiji, a nakonec jsem dal od 2.10.2015 do 31.7.2016 pohodových 20 tisíc kilometrů. Když se takhle zpětně podívám se vlastně ptám, proč jsem nevzal naftu :D Kdyby však byly lepší zákony pro již stojící budovy (resp. nemají patřičné odvětrávání a nejsou tak zkolaudovány pro vjezd/parkování LPG/CNG) ohledně parkování vozů s CNG, vzal bych dnes spíš TGI. Ale 90% obchodních center a celkově garáží ( i třeba v práci) má zákaz, takže si vůbec neumím představit, kde bych parkoval. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Si představ, že jedeš po silnici a najednou tě předjede karavan po zadních kolech Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Ondro, ses slavnej, mrkni na header! http://autozive.cz/octavia-2-0-tsi-apr-400-konni-a-denni-prakticnost-v-hezke-skorapce/ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Za hory za doly, mé zlaté parohy, kde se pasou :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Panove, nejakej tip na dobrou baterku, ale zadnou skladovku tady na Brnensku? Driv jsem koupil z 'Probat' (nebo tak nejak) a mega spokojenost, 6 zim venku a porad pohoda, bylo to kousek od Ondry, prodaval Varty 'rovnou z linky', ale nejak nemuzu najit zadnej web, nebo uz zkoncil? Pripadne jakakoliv osobni zkusenost jinde bude vitana ;) Diky Chlap dokonce mel eshop, ted mam jen telefon, vim, ze daval zaruku na nastartovani po cele cr :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky