vittorio Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Tak kluci zítra vyrážíme :) už se na to těšíme v pátek počítejte s výpomocí se stavením stanů ;) a večer nějaký uz zitra? :) Odkaz ke komentáři
Tomáš H Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Jojo Vitto :) Kuci sme na místě už mám 3 kousky v sobě :D sme připravený :) 30°C krásně je :) Vitto počítej s náma s výpomocí stanů ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 a vy jste ve stanu, jestli to chapu dobre. pocitejte s tim, ze stany budete muset presunout pryc z te streodve louky a bude stanove mestecko za charkatmi v tom zadnim cipu smerem k rece. vjezd a vse dalsi vyresime pak na miste ;) Odkaz ke komentáři
Tomáš H Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Jojo sme ve stanu stan sme postavily za chatky do městečka ;) hlavně na večer pořádně nabalit večer celkem kosa :/ Odkaz ke komentáři
Tomáš H Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 V kolik Tě máme očekávat Vitto? :) abysme Ti pomohly ;) ráno budu mejt ještě auto :) Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 (upraveno) Mám malou otázečku: dostal někdo (kdo má ubytování) spešl mail s instrukcemi ohledně ubytování - tak jak Vitto psal v mailu? Upraveno Srpen 27, 2015 uživatelem ccdeny Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Tak si to pánové užijte.. i když jsem se vztekal tak to stejně vyměnit v práci nešlo, Těším se na video Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 To je ta věc s tim coklem? Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Footman: Uděláme na přiště štekanátky? Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Nejlepší sobota v roce, tímto bych chtěl poděkovat Vittoriovi a celému organizačnímu týmu za super akci. Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Taky posilame velke diky organizatorum velmi povedene akce, moc se nam na srazu libilo!!!! Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Báječná akce! Supr prostředí, organizátoři, lidi a dokonce nám vyšlo luxusní počasí! Těším se na další rok! Vittoriovi a celému realizačnímu týmu skládám poklonu a velký dík! Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Paradni akce, hromady super lidi a nahernych aut :-) velka poklona organizatorum, nacpat do kempu tolik aut. Rad jsem poznal hromadu dalsich lidi a pristi rok se sejdem znova :-) Klidne bych takovou akci snesl vickrat do roka Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Super víkend, rok od rok je to lepší a lepší Odkaz ke komentáři
payton Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 bol som prvy krat a parada pekne prostredie , hlavne cisty kemp a kopu krasnych aut a tiez sa chcem podakovat organizatorom, klobuk dole a ako tu pise košin kludne by som siel na taku akciu viackrat do roka , este raz vdaka . Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Až na pár idiotů,kteří nepochopili, že rychlost v kempu je omezena na 5 km/h,super. Pořadatelé si zaslouží pochvalu. Byli jsme poprvé,ale ne naposled.Snad se podaří na příští rok najít vĕtší prostor, 257 aut je super výsledek. Tatík jen dodal,že to všechno na něj působilo jako nějaký rodinný sraz ☺ Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 taky skladam poklonu organizatorum :) paradni akce Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Tym organizatoru zaslouzi opet obrovskou poklonu!Jedna se opravdu o rodinny sraz,klid pohoda a hlavne spousta super lidi!Diky! Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Poklona pro organizatory, tyto srazy mame moc radi a radi se na ne vracime. Jsem zvedav kde to bude pristi rok a tesim se ;-) Velke diky ! Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Taktéž velké uznání Viktorovy a celému týmu... bezva sraz, super místo, spousta aut, spousta známých lidí, skvělá zábava a soutěže... příště jedu určitě zas... poklona... Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Organizace srazu dobrý, není to prdel, vím o čem mluvim. Stánek s jídlem taky dobrý. Zato červený stánek Pushkin s pitím tragédie. V pátek večer došlo pivo, v sobotu otevřeli pozdě, někdy po obědě a v sobotu večer ho pro jistotu zavřeli brzo...V kempu plném chlapů. Jestli čekali, že bude někdo lemtat ty jejich vypečený koktejly, tak měli jet na nějaký sraz ženských. Jinak prostředí pěkný. Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Organizace srazu dobrý, není to prdel, vím o čem mluvim. Stánek s jídlem taky dobrý. Zato červený stánek Pushkin s pitím tragédie. V pátek večer došlo pivo, v sobotu otevřeli pozdě, někdy po obědě a v sobotu večer ho pro jistotu zavřeli brzo...V kempu plném chlapů. Jestli čekali, že bude někdo lemtat ty jejich vypečený koktejly, tak měli jet na nějaký sraz ženských. Jinak prostředí pěkný. ano, to s tím pivem mě taky hodně zarazilo, to jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Organizace srazu dobrý, není to prdel, vím o čem mluvim. Stánek s jídlem taky dobrý. Zato červený stánek Pushkin s pitím tragédie. V pátek večer došlo pivo, v sobotu otevřeli pozdě, někdy po obědě a v sobotu večer ho pro jistotu zavřeli brzo...V kempu plném chlapů. Jestli čekali, že bude někdo lemtat ty jejich vypečený koktejly, tak měli jet na nějaký sraz ženských. Jinak prostředí pěkný. Já abych si obhájil stánek s pitím, za který nesu plnou zodpovědnost. Vloni jsem na sraz přivezl 3 sudy piva a v neděli odpoledne mi zbyla půlka sudu. Nečekal jsem, že to bude takový nášup. Začali jsme to řešit hned ten večer, aby bylo pivo co nejdříve. Povedlo se nám ho sehnat až na sobotu ráno 30km od kempu. Vše domluveno po telefonu. Nemohl jsem kvůli parkování aut na place (a že jsme se letos potili o dost víc než vloni) jet pro pivo sám, musel jsem poslat samotné holky. V 9 ráno mi volali, že paní pivo už v 8 ráno prodala, že místo 6 sudů zamluvených tam má 3 a ještě s odlišným bajonetem než má standardně Kozel 11° (hospodský znají) a že jiné pivo nemá, tak jsem nevěděl, co a jak a poslal jsem je do Hradce do Makra. Přivezli pivo (stejně s odlišným bajonetem) ale i hlavu takže nakonec všechno bylo v pohodě. A pivo se začalo točit v 12:45. Podoktnu, že řídila moje ségra, které je 18 a praxi v řízení dodávky dlouhý jak kráva nemá, takže jí ta cesta trvala trochu déle než ostříleným pilotům. Co se týká soboty večer, když byla fronta, tak jsem točil pivo i já, aby nebyla. Celkově mi přišlo, že v party stanech byly lidi jen na vyhlášení a na tombolu pak občas nějaká skupinka lidí co znám. Od půl 12 úplně mrtvo až na partu s kytarami. Kde jsem pak seděl s Vittoriem a MartyPem. V 1 jsem zavelel zavření stánku, protože nemělo smysl. Takže se omluvám za komplikace, které vznikly obrovskou účastí a extrémní žízní. Za účast i žízeň děkuji. Příště budeme na stánku lépe připraveni. Dále děkuji i za poslouchání pokynů při navigaci na parkování. Vloni jsem odhadoval strop kempu 230, no tak to nakonec bylo 258! Jindra. Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Ja dekuji za sraz a jeho organizaci nemam co vytknout. Je vzdy pak hodne remcalu, ale zadny by nic takoveho nedokazal udelat. Kdyz porovnam mou posledni ucast na Rozkosi, tak posun hodne kupredu ;-) Jidla dostatek a te pohody take :-) Jen ty mouchy :-D ..... Jeste v Mohelnici jsem jich 6 vyhanel :-D Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 I od nás z Jihu veliké díky za organizaci a uspořádáni! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Ja naopak davam palec nahoru holkam z Puschkin stanku za ranni kavu a caj,meli jeste zavreno,shaneli sudy piva a stejne se sami nabidli,ze nam je pripravi!Pocet sudu i cehkoliv dalsiho se vzdy blbe odhaduje;-) Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) Tak a už je to za námi,super sraz, opět perfektní organizace pořadatelé odvedli skvělou práci nacpat tolik aut do campu. To ,že někdy nebylo pivo , vždyť jste se moli projít kousek do restaurace a tam měli pivo pořád,příští ročník srazu se bude muset konat určítě někde jinde 300 aut tam už nevjede. Ještě jednou moc děkuji za super víkend DĚKUJEME!!!!!!! Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem karlosop5 Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Letos paradni sraz, byl jsem poprve a moc se me libilo. Atmosfera je pratelska a proto rad prijedu kdykoliv to pujde znovu. Mrzelo me i to, ze jsem v sobotu vnoci musel odjet. Jedine co mi trochu vadilo jsou prebasovana auta, ktera hlucela pres den i vecer. Ad dosle pivo, stejne nas tam v patek vecer sedelo pet a pul. A aspon byl duvod dat si neco poradneho, holkam a Rolbovi patri diky za super napad cerne vodky s kofolou. Velky dik organizatorum, bylo to fantasticky zvladnute Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Co se týká přebasovaných aut, možná by stálo za zvážení pro další srazy mít nějakýho DJ a pak by to nebylo jak u kolotočů a hrálo by se jen z jednoho místa Akce super, díky Vittoj a jeho teamu za organizaci Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) Ja dekuji za sraz a jeho organizaci nemam co vytknout. Je vzdy pak hodne remcalu, ale zadny by nic takoveho nedokazal udelat. Kdyz porovnam mou posledni ucast na Rozkosi, tak posun hodne kupredu ;-) Jidla dostatek a te pohody take :-) Jen ty mouchy :-D ..... Jeste v Mohelnici jsem jich 6 vyhanel :-DPokud to bylo myšleno na me, tak jsem v minulosti organizoval několik motosrazu a festak s kapelami, včetně zajisteni hygienickeho, hasicskeho, jidelniho zazemi atd, takže opravdu vim, o cem mluvim. Co se týká přebasovaných aut, možná by stálo za zvážení pro další srazy mít nějakýho DJ a pak by to nebylo jak u kolotočů a hrálo by se jen z jednoho místa Akce super, díky Vittoj a jeho teamu za organizaci No když oni všichni neposlouchají tu tuc tuc muziku, tak by možná dj byl kontraproduktivní. Kde je psáno, že tam musí řvát muzika. Já abych si obhájil stánek s pitím, za který nesu plnou zodpovědnost. Vloni jsem na sraz přivezl 3 sudy piva a v neděli odpoledne mi zbyla půlka sudu. Nečekal jsem, že to bude takový nášup. Začali jsme to řešit hned ten večer, aby bylo pivo co nejdříve. Povedlo se nám ho sehnat až na sobotu ráno 30km od kempu. Vše domluveno po telefonu. Nemohl jsem kvůli parkování aut na place (a že jsme se letos potili o dost víc než vloni) jet pro pivo sám, musel jsem poslat samotné holky. V 9 ráno mi volali, že paní pivo už v 8 ráno prodala, že místo 6 sudů zamluvených tam má 3 a ještě s odlišným bajonetem než má standardně Kozel 11° (hospodský znají) a že jiné pivo nemá, tak jsem nevěděl, co a jak a poslal jsem je do Hradce do Makra. Přivezli pivo (stejně s odlišným bajonetem) ale i hlavu takže nakonec všechno bylo v pohodě. A pivo se začalo točit v 12:45. Podoktnu, že řídila moje ségra, které je 18 a praxi v řízení dodávky dlouhý jak kráva nemá, takže jí ta cesta trvala trochu déle než ostříleným pilotům. Co se týká soboty večer, když byla fronta, tak jsem točil pivo i já, aby nebyla. Celkově mi přišlo, že v party stanech byly lidi jen na vyhlášení a na tombolu pak občas nějaká skupinka lidí co znám. Od půl 12 úplně mrtvo až na partu s kytarami. Kde jsem pak seděl s Vittoriem a MartyPem. V 1 jsem zavelel zavření stánku, protože nemělo smysl. Takže se omluvám za komplikace, které vznikly obrovskou účastí a extrémní žízní. Za účast i žízeň děkuji. Příště budeme na stánku lépe připraveni. Dále děkuji i za poslouchání pokynů při navigaci na parkování. Vloni jsem odhadoval strop kempu 230, no tak to nakonec bylo 258! Jindra. Děkuji za vysvětlení. Jen dodám, že registrace lidi, kolik jich přijede v pátek, byla známa už přece dopředu. A nečekaně bez registrace v patek tolik lidi zas neprijelo, tzn. možná se to mohlo lépe sladit a skoordinovat s organizátorem. Co se týká soboty, tak v 1 hodinu jsem sel spát a už hodinu byl stánek zavřený, ale což kvůli dvoum, třem lidem tam holky nebudou, to chápu.Jen dodám, že jsem myslel, že stanek s pitím provozuje někdo, kdo má normalne hospodu/restauraci, tak že ma sudy, kdyz došly, normalne na hospodě další. Jestli se stanek provozoval jednorazove a kupovalo se pivo jen na akci, aby pak nezbylo, protoze co s nim, tak tomu rozumim. Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem CvencA Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky