Kaby Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Podivej na ten navod dava to pod tu gumovou pretahovacku tak neni nic videt Ale zda se mi tocela mala v tom navodu bude stacit na otevreni???A kdyz se tam da vetsi tak uz ji neschovas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Proto jsem koupil dve ty maly a dam je na obe strany jak to pujde nechtel bych aby tam byla videt nejaka pruzina kdyz to otevru jak to tam ma na ty Fabii na tom videu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Ja to na te strance www.penta-edm.cz. taky nenasel jde sem hodit primo odkaz kde to tam je???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Tak dnes objednáno a hned mi to odeslali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Tak dnes objednáno a hned mi to odeslali kde si to presne obednal???nemohl jsem to tam najit.....Muzes hodit presnej odkaz???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Tak ja se taky zapojim, neb uz jsem to tam rozjel i na SH foru... Mame vyzkouseno na FIIC a na OIIC pro infromaci tedy uvadim, ze: Pruziny, ktere jsme pouzili jsou od vyrobce Steinel Normalien (vycteno z DE fora) a zastupce pro CZ je www.penta-edm.cz Ja jsem byl v kontaktu s pi. Nesvadbovou a te kdyz napisete jedno z n.u. cisel OIIC - ma pruziny SZ 8020.16x051 / vyzkouseno a funguje v TEPLE, behem zimy to neni uplne funkcni FIIC - ma pruziny SZ 8010.20x0.32 / zde to funguje jen omezene nevim jestli je problem ve vzperach, ale parkrat se to podarilo Nize uvadim odkazy na videa na youtube, ktere jsem udelal... FIIC OIIC Sorry ze je to nalezato - nejak mi to nedoslo :/ Tak kdyby neco se ptejte a co budu vedet reknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 crake: pružiny na OII Combi = OII Liftback, nebo jsou na krátkou jiné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 kajman: to zatim nemam overene, zkusim projet jeste de forum jestli tam neco nepisou... Vim ze nekdo mel problem s RS kufrem kvuli kridlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ted jsem je donesl mam je doma namontuju a napisu mam RS tak jsem zvedav jsou modre barvy ty pruziny a bavil jsem se s technikem o tom ze pry to dost namaha ty kloubky na dverich kufru a kdyz koukam na ten navod na combi tak ty pruziny jsou kazde jiny na kratkou octavku jsou delsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Takhle to předpokládám funguje při otevření prostředním tlačítkem na odskok kufru. A jak je to při normálním odemknutí? Když pak ručně zmáčknu tlačítko na kufru, tak se taky automaticky otevřou? Až do jakýho úhlu otevření kufru ty pružiny tlačí a otevírají kufr? Jde mi o to, že v podzemních garážích u nákupních středisek bývají pod stropem zavěšené zářivky nebo sprinklery (hasící zařízení) a už se mi stalo, že při otevření kufru jsem trefil přímo ten sprinkler a dveře pěkně podřel :) Když je teď otevírám ručně, tak si to vždy zkontroluju, ale při automatickém by to moc nešlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ty pružiny dveře podle mě jen "odstartují", pak už fungují plynové vzpěry, není to přece žádný mechanimus jak u SUPa, ale jen obyčejná tlačná pružina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Tak jsem to namontoval a nic na RS to nejde jak uz tady nekdo resil ze to ma to kridlo jeste 5kg jen se pootevrel o trochu vic nez bezne tak mam asi smulu kdyby je nekdo chtel tak prenecham za nejakou simbolickou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 tak to mam taky asi obednane na prt :D tak dat nake silnejši pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Tak už došly :) snad to bude ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Hele vy pérka, napište si sz, tady to promazávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 tak už na tehle vychytavce taky pracuje ,zkouším par druhu pružin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak dnes obednane červene pružiny,a ty už budou makat i s rs křidlem :o modre sou teda k mani,prcheruju osobni předani-ostrava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Ty cerveny jsi objednal taky u Penty nebo kde a uz jsi to namontoval napis jestli to funguje jak ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Na posledni strance (kapitola 4) toho nemeckeho navodu je i prekodovani (toho soft touch zamku ?) komfort systemu, bez toho toho asi nepujde uplne spravne ? Me teda (nyni MR2010, pretim MR 2006) tlacitko na dalce k "otevreni kufru" jen kufr odemkne a pootevre, ale pote se jeste vzdy musi stisknout onen softtouch ovladac primo zamku, aby se kufr odjistil. Delali jste to prekodovani ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) Ty cerveny jsi objednal taky u Penty nebo kde a uz jsi to namontoval napis jestli to funguje jak ma jojo jsou opet obednane z Penty.Ty modre na kratkou, bez RSkřidla,fungujou jak maj.červene budou koncem přištiho tydne. mam i video jak to maka ale neumim ho sem dat http://www.youtube.com/profile?user=zdeno7...u/0/uTpH-WAeVEA povedlo se :o Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 http://www.youtube.com/profile?user=zdeno7...u/0/uTpH-WAeVEA povedlo se Perfektni, jake to tedy jsou pruziny pro normlani hatchback bez kridla (jsou na obe strany ?) ? Mas nejake obj. cislo u te Penty ? Delal jsi i to prekodovani, jak uvadeji Nemci v jejich PDFku ? Diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 (upraveno) (normalni) bez rs kridla sou modre,s rs křidlem červene,ano davaj se vždy dve,s jednou to nejde. obj.čislo nemam obednavam to vždy po tel.u Penty. ale asi to je SZ 8020,16x051. modre překodovani jsem nedělal,zmačknul jsem ot.kufru a šlo to. Upraveno Únor 7, 2010 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Ja jsem to taky objednal pod timhle cislem a dali mi ty modry ty cerveny jsou nejaky silnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jojo červene sou silnejši,pak sou ešte nake zlate ale ty sou už asi moc silne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Jde to i na OI? Jak je to podchyceny u toho zamku, OII ma tlacitko na pootevreni kufru?? Neexistuje i mechanizmus dovírání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Ty modre na kratkou, bez RSkřidla,fungujou jak maj...povedlo se Jak to chodi nyni v zime, tzn. v mrazech pod nulou ? Nemas to nakde natocene, pruziny to ted asi nezvednou, co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Jde to i na OI? Jak je to podchyceny u toho zamku, OII ma tlacitko na pootevreni kufru?? OII má osobitné tlačítko na kufor, takže na OI ti to nebude fungovať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Dneska jsem tam dal ty cervene pruziny a zase kulovy otevre se to vic ale ne az nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Dneska jsem tam dal ty cervene pruziny a zase kulovy otevre se to vic ale ne az nahoru Mráz, zima ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Kamarade ja mam auto v garazi ja s nim nejezdim v zime asi mam zase na neco stesti jako vzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.