wrccko Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 a aké staré máš tie vzpery? Viem, že čím je teplejšie, tým lepšie otvárajú kufor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Nejdriv jsem dal ty modre pak jsme zjistili ze RS ma to kridlo 5kg tessi tak jsem vymenil za cervene dnes nasadil a otevre se to vice ale ne uplne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Jde to i na OI? Jak je to podchyceny u toho zamku, OII ma tlacitko na pootevreni kufru?? Neexistuje i mechanizmus dovírání? :) Hele na O1 to nepude, v O1 musíš dveře otevřít klikou. Jinak je to solidní vychytávka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Na O I totiž není odskok Proto to nejde. Ale odkok přece není problém dodělat Potom už zůstává otázka jestli nebudou vrata moc těžká. Mám tam teď modré pružiny a ještě dvě podložky a je to málo.Trochu tomu chybí. Vám kterým nedokážou plynové vzpěry samy zvednout víko Tak radím Pošlete to Gorčákovi na opravu a napište ať vám tam dá vyšší tlak (typoval bych tak o 60N) Zkuste s ním třeba po telefonu skonzultovat. Na mé O I mírně nadzvednu víko a ono plynule vyjede nahoru i teď v zimě. Vzpěry jsem měl u p. Gorčáka na opravě v říjnu. www.gorcak.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Na dojezdu jsou nějaké brzdičky. Originál tovární je mají. Některé náhrady ne. Po opravě u p. Gorčáka dojezd přibrzdí . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JirkaB Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Tak jsem zakoupil pružiny a funguje to suprově při mrazu také barva zelená pružina při stlačení 31,8mm délka pružiny při volném stavu 63,5mm N/mm 21 N 666 trn 9,5mm Octavia com. II r.v. 06 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Tak jsem zakoupil pružiny a funguje to suprově při mrazu také barva zelená pružina při stlačení 31,8mm délka pružiny při volném stavu 63,5mm N/mm 21 I pri mrazu ? Co mas za auto ? Liftback (s kridlem ci bez nej ?), ci kombi ? Ty zelené jsou rovnez z Penty ? Jak to jde zavirat ? Ja mam liftback bez kridla, koupil jsem dle doporuceni zde modre pruziny, o zelenych jsem tu nic zatim neslysel (pro provedeni s kridlem myslim doporucujete modre) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Tak taky objednavam pruzinky ... mely by byt dneska odeslane takze nejpozdeji vpondeli je mam :-) Jsem zvedav jak to bude fungovat ... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Dneska dorazily pruziny ... namontil jsem je ale bohuzel nefunguje ... nevim jestli je to opotrebenim vzper nebo ze je snizena ucinnost chladem ... Druha vec ktera se mi moc nezamlouva, je ze kufr jde docela obtizne zavrit .... Cekal jsem ze to pujde hure ale ne ze to pujde az tak moc ... Asi je tam nechavat nebudu takze Pokud by jste meli nekdo zajem o pruzinky tak se nejak rozumne domluvime ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Jaká barva, křídlo ? Může to někdo prosím shrnout, pro jaké přesné auto, jaká pružina ? Já koupil ty modré z Penty, zatím je tam nemám, ale zkušensoti zde jsou rozporuplné, někomu to jde perfektně (i na videu), někomu vůbec ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Taky by me zajimalo jestli to funguje a jake presne objednat...je asi vice druhu a bylo by dobre kdyz to nekomu funguje treba dat video.... zkuste to nekdo zhotnotit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 funguje :lool: http://www.youtube.com/profile?user=zdeno7...u/0/uTpH-WAeVEA mam modre i červene(silnejši) odber ostrava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 A nebojíte se, že budou trpět některý komponenty jako třeba zámek aj.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Takze: Octavia II Liftback bez kridla r.v. 07/2005 Modre pruziny .... Nefunguje, kufr se otevre tak do jedne tretiny ... Tezsko se zavira kufr ... ten odpor je hodne znatelny ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Takze:Octavia II Liftback bez kridla r.v. 07/2005 Modre pruziny .... Nefunguje, kufr se otevre tak do jedne tretiny ... Tezsko se zavira kufr ... ten odpor je hodne znatelny ... Pri jake teplote ? To zavirani je opravdu problemove, zenska to nezavre ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 no pri teplote jako je ted to je kolem nuly .... Zenska to zavre ale musi se do toho dost oprit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 taky mi dorazily ovsem taky mi neotevre tak jak ma.. prodam nebo dovezu na sraz na Talak a nekomu "vyhodne prodam" :) mam kratkou bez RS kridla.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Uzavrel by som to, že to otvára 100%-ne iba combi podľa všetkého :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ja mam RS a nejde to mam cerveny pruziny a nic asi opravdu jen ty combajny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Mám to tak 14 dní a při těch mrazech to jelo jen do půlky,ale dnes při tom oteplení to funguje jak má . Jen jednu nevýhodu jsem zjistil,že jsem měl vodu na roletce v kufru :) . Asi ty pružiny odtlačují ty dveře od toho těsnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Hm, jak to tady čtu, nebude to nic moc :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak jak to tady vidim...je to asi k nicemu...u jednoho to jde,druhy zase ne a kdyz uz to tedy jde,tak se dovnitr dostava voda...radeji budu otvirat rucne nez milion problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 presne a nebo prejit na model co ma elektricke otvirani kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 presne a nebo prejit na model co ma elektricke otvirani kufru <;o)) To bude asi nejlepší řešení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Možná je to trochu mimo téma, ale mám OI chvíli a odemykání 5. dveří je klasickou plastovou páčkou nad RZ, tzn. že to je asi důvod proč mi nejdou odemykat dálkovým ovládáním a tím pádem si taky můžu nechat o pružinách asi jen zdát co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak nevim jak to video sprovoznit ale na kratke OII ty pruřiny (modre) fungujou bez problemu:palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak nevim jak to video sprovoznit ale na kratke OII ty pruřiny (modre) fungujou bez problemu:palec: tak na mojí krátké OII při současných teplotách kolem nuly s modrými pružinami se nechytám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 tak nevim jak to video sprovoznit ale na kratke OII ty pruřiny (modre) fungujou bez problemu Jak to jde zavirat ? Je to mozne zavrit pustenim kufru, nebo je to potreba jeste dodatecne primacknout ? Nezateka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Ja musim primacknout ... urcite to nejde zavrit pustenim kufru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JirkaB Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Pružiny používám týden a bez problémů nikam mně nezatéká a zavírat to jde jednoduše - trochu přitlačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.