Pavel_JV Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 A jsem prozrazenej :D Tak jsem zvědavý na tvoji přestavbu jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 To hned tak nebude :D ještě nemám ani třmeny z T5 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Pavel_JV: a ještě jsem ketysovi doporučil investovat do předních 312mm, aby neměl vzadu pomalu stejně velkou brzdu jak vpředu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Pavel_JV: a ještě jsem ketysovi doporučil investovat do předních 312mm, aby neměl vzadu pomalu stejně velkou brzdu jak vpředu :D Jo to je dobrá rada ono by to vypadalo trochu divně :D já sem ted pošilhával dopředu ještě po větších brdzdách ze seatu :D ale zatím to nechám tak nemůžu do toho zas tak furt sypat :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Jestli myslíš brzdy z Cupry R, tak taky koukám, ale investice veliká a už teď to na obyč oktávku brzdí velmi slušně :D takže to asi tak nechám. Navíc jsem četl jednu diskuzi, kde se řešilo, že se Spidery R17 na tyhle brzdy nevejdou, zevnitř naráží třmen na paprsky. Takže jedině dát podložky pod kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Jestli myslíš brzdy z Cupry R, tak taky koukám, ale investice veliká a už teď to na obyč oktávku brzdí velmi slušně :D takže to asi tak nechám. Navíc jsem četl jednu diskuzi, kde se řešilo, že se Spidery R17 na tyhle brzdy nevejdou, zevnitř naráží třmen na paprsky. Takže jedině dát podložky pod kola. Jo přesně ty myslím, jako brzdí to ted parádně o tom žádná :D a taky už sem o tom četl a spidery si plánuju na octě nechat, takže zatím to taky nechávám tak ;) radši investuju do něčeho jiného na autě :D kocka87 : A jak ti jde brzdový pedál ?, mě se zdá, že jde malinko níž než předtím, ale je tvrdý, tak tam vzduch asi nebude, jestli je to tím, že jsou vzadu větší pístky a větší objem kapaliny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 No po výměně mi šel pedál o něco níž, ale bylo to tím, že jsem napoprvé špatně odvzdušnil. Nakonec jsem odvzdušňoval na třikrát. Při posledním odvzdušnění se mi podařilo vyhnat jednu bublinu a pak šel pedál řekl bych nastejno jak předtím. Pístkem to není určitě, protože na sérii 232mm jsem měl pístek taky 41mm jako je teď na třmenech T5 a jak říkám, pocitově mám chod pedálu jak předtím. Chvíli jezdi ať si vše sedne a pak třeba zkus ještě odvzdušnit a mělo by to být OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 tak to uvažuju uplně stejně, že až nahodím zadky 280, tak bych mohl upgradovat i předky, pokukuju i po dvoupístkách s kotoučem 334 z Golfa 4 R32, sice ten brzdič má o 2 pístky méně než Brembo z Cupry R a nevypadá tak efektně, ale je řešený podobně jako brzdič pro 288/312, tak by se asi nemuselo řešit použití kol, ale kotouč je 19 mm větší než na Cupře, tak by to mohlo brzdit pěkně, jen ta cena no http://www.sbazar.cz/t.barak/detail/17246020-vw-golf-4-r32-brzdy-334x32mm-dvoupistkove jako důkaz foto tady z klubu, už si ale nevzpomínám ze kterého vlákna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 Brzdy R32 taky pěkný, ale co jsem se dočetl z diskuzí, tak Bremba z Cupry R mají nižší provozní náklady (levnější desky, kotouče atd.) a hlavně mají lepší účinnost, prý na O1 fungují neskutečně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Červenec 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 To jsem měl možnost i zkusit přímo v Cupře R brzdí to fakt krásně :) jako jestli dát 16 litrů za ty z R32 nebo 20 z Cupry R tak si myslim že už je to asik jedno takže bych volil 4 pístky + bonus krasny vzhled :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 Pěkný jetý z Cupry se dají sehnat za 12-14tis, už jsem je viděl i za 10 :) jo, jsou to moc pěkný brzdy, ale třeba v mém případě co s tím, když nejsou koně :D když jsem koupil oktu, tak můj sen bylo 312/256mm, takže mám lehce splníno nad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 mne by sa sakra hodili uz ale rozmyslam bud R32 alebo cupra R..alebo co bude za lepsiu cenu a v lepsom stave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 :D já bych šel do čtyřpístků z Cupry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 O víkendu bylo krásně tak jsem byl pojezdit a spálit trochu benzínu :D Příprava na letošní barumku a projíždění RZ Troják Hošťálková, nově položený asfalt paráda :D Včera sem se konečně dokopal k umytí autí po ježdění a delší době a k úklidu vevnitř :D foceno jen tak narychlo telefonem :D neska to snad navoskuju a bude na chvili klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Máš to moc pěkný! Žlutá tomu fakt sluší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Máš to moc parádní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Tak zima se pomalu blíží a barva na zimákách se mě moc nelíbila, je to sice rok starý komaxit ale moc se ten odstin loni nepovedl :-D Zatím mám obroušeno, zalepeno a ted ještě barvu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Takže včera a dneska sem se do těch kol pustil, teda byla to pěkná :D nejdřív černá metalíza odstín nových kol octavie Potom nalinkovat dizajn ;) a celý zbytek kol zalepit pak nastříkat nějakou jinou barvičku vybral sem tuto Odlepit všecny pásky :D nejlepší z celé akce :) a 2x bezbarvý lak, a je to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Vypada to moc dobre ;) Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Dost dobrá práce , jsem zvědavej jak budou vypadat komplet na autě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Hodně povedený vzhled ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Taky sem zvědavý jak to bude vypadat na autě, uplně je mě to líto to dávat na ty zimáky :D akorát sem rád že sem si to zkusil tu dvojitou kombinaci na zimních kdyby to nevyšlo a ono to vyšlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Moc pěkné , palec hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Ty kola jsou bomba. Jakou páskou jsi zalepoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Září 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Ty kola jsou bomba. Jakou páskou jsi zalepoval? Zalepoval sem nejdříve linkovací pvc páskou dělají se 3, 6, 10 mm široké. Jinak to snad ani nejde :) a zbytek klasickou papirovou maskovací páskou lakyrnickou. Dneska sem se konečně dostal k odlepení kol a tu je jak vypadají po odlepení zbytku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 14, 2016 Sdílet Odesláno Září 14, 2016 Moc pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Září 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2016 joo samotnemu se mě to moc líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Tak tie paradne vyniknu na slnku :)pekna praca :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Moc pěkné , klobouk dolů Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel_JV Odesláno Říjen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 Tak po delší době odešly tyčky na stabilizátor , tak když už sem měl shozené kola, tak už jsem to zrovna přezul na zimní :D stejně je furt hnusně celkem zajimavý vzhled co vy na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.